Eşya konusunda tam hak veriyordum ki süt konusu geldi.Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
Kocasıyla arası kötü olsa, annesi yüzüne bakmaz, asla boşansın istemez. Kadın kız çocuklarını yük olarak gören cinsten, doğru düzgün çeyiz bile almamış, para harcamak istememiş. Durduk yere sorun çıkarmayayım, kocamla aramda sorun olmasın demek yerine eften püften şeyler içim adamın annesini hedef gösteriyor. Dön kendine anana bak denecek cinsten gerçekten.Çeyizde ütü olur, küçük dikey bir süpürge de olsa koyulur, bunları ailenizin düşünmesi lazımdı zaten, siz kolunuzu sallaya sallaya gitmişsiniz, insanlar yardımcı olmaya çalışıyor o da zorunuza gidiyor şimdi. Dua edin yine eşiniz ailemi karıştırıp durma seninkiler çok mu hayırlıydı diye yüzünüze vurmuyor şimdilik. Ütü yok kırışık dürüşük mü geziyorsunuz, süpürge yok evi künge mi götürüyo, nasıl yok bunlar ya onu anlamadım.
Kocası da aileci bir tip ama onunki en azından altı dolu bir ailecilik, adam hayır görüyor ki ailesinden aileci oluyor. Böyle saçma sapan şeylerle kredisini doldurmasın, ciddi bişey çıkınca kimseye dert anlatamaz sonra.Kocasıyla arası kötü olsa, annesi yüzüne bakmaz, asla boşansın istemez. Kadın kız çocuklarını yük olarak gören cinsten, doğru düzgün çeyiz bile almamış, para harcamak istememiş. Durduk yere sorun çıkarmayayım, kocamla aramda sorun olmasın demek yerine eften püften şeyler içim adamın annesini hedef gösteriyor. Dön kendine anana bak denecek cinsten gerçekten.
Konu sahibi sizce çok mu eğitimli ve gelişmiş pekiBu aileler evlenmeden kabak gibi ortada neden evlenip sonra sızlanıyorsunuz.
Belli eğitim ve gelişmişlik seviyeleri az olan insanlar.
Bu insanlarla baş edemezsin.
Hele kocan yatağı ayırıyor ise evliliğin biter ve bu adamlar cidden aileleri için boşanıyor.
Boşandıktan sonra dank edip 2. Evliliklerinde %95 i ailelerini bulaştırmıyor.
Sen alma eline sütü x kocacım sütü alırmısın de, alacağın alet edevatıda söyleme eşinin ailesine…
Bu iki yöntem dışında kendinde geliştirebilirsin bu hareketleri engellemeyi…
Annemlerden dönerken hiç eli boş dönmeyiz.Yer içer bi de eve götürürüz.Sinirlenecek bir şey değil bence.Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?