- 16 Haziran 2011
- 16.704
- 74.336
- 798
Çocukları var mı ?Ay bizim başımızda da var bundan.kardesim para yok borcum var diyor evdeki ;kardeşimin bekarken kullandığı eşyaları çöpe atıyor yenisini aldirtiyor. Çocuk bıktı artık boşanma asmasina geldiler.butun gün evde yeni eşya almanin derdinde.millete de kocam bana para vermiyor diye sizlaniyor.
Sizlerin dedigi gibi düğünü biz yaptık eşyaları biz aldık ama yine de mutlu değil gelin hanım.bosanma konusu açılınca da kardeşimin bekarken aldığı evi istediçocuğun malına ortak cikti birde sanki çalışmış kazanmış evi kendi almış gibi .
Kayınvalidem hayatta değil ama eşime hep annenin başının altından çıkıyor gibi bir cümle kurmazdım ya.Kendime de yakıştırmam.Annem yaşında görümcem var ona da saygıda kusur etmem.Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :///
süt hakkı diye altınlar paralar isteyen anaya bimden dost süt şoku gvbfhgdhgdhbghgEvlenirken bir ütü bile almayıp onu bile eş ailesine aldırmaya çalışıyorsanız tüm bunları hak ediyorsunuz. İnsanlar hangi bir istediğinizi yapsın?
Sütleri annenize yollayın. Süt için bile altın bekliyordu. Neye niyet neye kısmet
süt hakkı diye altınlar paralar isteyen anaya bimden dost süt şoku gvbfhgdhgdhbghg
Ayni kisi di mi oAnnen her şeye onu da yapsınlar bunu da yapsınlar evlenmeden alınan tapunun da yarısını versinler diye atlayana kadar bir ütü de alıvereydiniz bir zahmet çeyize sen daha yeni evlendin ütünü süpürgeni niye almadın?
Almak istediğin her şeyi anlatma herkesin ortasında o zaman. Süt vermekte ne var? Al evine iç, fazlaysa ver komşuna. Her şeyin altında kötü niyet arama
Laf sokmuslar sankisüt hakkı diye altınlar paralar isteyen anaya bimden dost süt şoku gvbfhgdhgdhbghg
Süt paket süt müymüş, yoksa ineğin memesinden direkt çıkıp gelenden mi yoğurt yapmak için?Laf sokmuslar sanki
Laf sokmuslar sanki
neden dağda bayırda otlayan milka ineğinin memesinden değil de pastörize süt der bu şimdiSüt paket süt müymüş, yoksa ineğin memesinden direkt çıkıp gelenden mi yoğurt yapmak için?
Şükür yokÇocukları var mı ?
Akşama ne pisirsem diyordum .iyi oldu buSütlaç yap ne guzel iste süt kaç para olmuş.Eksik eşyalarinı dillendirme almasınlar kendilerince iyilik yapıyorlar.Bir erkege sütü bahane edip ananın başının altından cıkıyor dersena ne diyecekti.Biraz dilinizin ayarı olsun.
Eski eşya vermesi hoş değil ama size yenisini de verse söylenecek potansiyel var gibi.Sürekli kayınvalideyi kafaya takma enerjisine hayranım şimdiki gelinlerin.Biz he he der geçer,kendi bildiğimizi okurduk.Evlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
Annenin başının altından çıkıyor cümlesini ben kurmazdım kendime yakıştırmazdım.söylemeyin sizde onu bunu alacağız diye sizde de var
süt verince ne oluyor Allah aşkına? annenin başının altından çıkıyor ne demek ne kötü bir laf
Kadin sanki zehir koymuşAnnenin başının altından çıkıyor cümlesini ben kurmazdım kendime yakıştırmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?