Sürekli eve bir şeyler getirip duruyorlar sabır!!!

Çocukları var mı ?

Kayınvalidem hayatta değil ama eşime hep annenin başının altından çıkıyor gibi bir cümle kurmazdım ya.Kendime de yakıştırmam.Annem yaşında görümcem var ona da saygıda kusur etmem.

Al çöpe at ya. Tabi ki yiyecekten bahsetmiyorum. Ya da ihtiyaç sahibi birine ver.

söylemeyin sizde onu bunu alacağız diye sizde de var
süt verince ne oluyor Allah aşkına? annenin başının altından çıkıyor ne demek ne kötü bir laf

süt hakkı diye altınlar paralar isteyen anaya bimden dost süt şoku gvbfhgdhgdhbghg

E bi zahmet ütü süpürge alıp gelseydin mağarada mı büyüdün git avmye çeyiz seti ne görürsün hiçbir şey almamışsan normal ayrıca eşin babasıyla çalışıyormuş karışmaları normal bu daha başlangıç. Noldu altınlar geldi mi

Sizin huzurlu bir evliliginiz hic olmayacak bu kafa ile devam etseniz. Esiniz de ailesine taktiginizi anlamis durumda. Birsey istemiyormusunuz hayir de. Niye susuyorsun? Süt mü verdi? Alma. Zor degil. Basina dram mi ariyorsun? Esimin ailesinde de herkes birbirine evde fazla olanlari verir lazim oluyor sa. Mesela benim kullanmadigim mutfak robotu vardi kayinvalideme verdim. O da birseyler verir evime gerekiyorsa. Gerek olmayan seylere de hayir diyorum. Siz takilacak yer ariyorsunuz. Asıl sorun ne?

Ben bu üyenin arada girip insanları sinir etmek için konu açtığını düşünüyorum zira bakın konuyu ortaya atıyor sorulan hiçbir soruya yanıt vermiyor konular o kadar farklı ki aslinda hem.muhafazakar annesinin bile süt parası istediği çok eski geleneklerde büyümüş bir kızcağız(!) ama nedense kaynanaya sürekli bilenmiş bir gelin vs vs her neyse ben inanmıyorum konularına anlattiklarina. Çalışmıyorsa evde canı sıkılınca kadınlar kulübüne giriyor ilgisini çeken konu bulamıyorsa kendi uydurduğu hikayenin akışına göre bir konu açıyor zannımca.

Ayni kisi di mi o

Akşama ne pisirsem diyordum .iyi oldu bu sütlaç yapayim

Eski eşya vermesi hoş değil ama size yenisini de verse söylenecek potansiyel var gibi.Sürekli kayınvalideyi kafaya takma enerjisine hayranım şimdiki gelinlerin.Biz he he der geçer,kendi bildiğimizi okurduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…