Sürekli eve bir şeyler getirip duruyorlar sabır!!!

Siz analı kızlı çok yamansınız, erkek tarafı yine de insaflı davranıyor. Sömürecektiniz bu insanları ama hayırdır dediler oturttular annenizi ve istemem yan cebime koy diyen sizi. Hala da yok ütü yok süpürge diyip aldırma peşindesiniz. Ellerindeki kullanılmışı fazlalığı verecekler tabi. Atla deve mi ütü süpürge niye almadınız? Kınadaki çereze kadar millete kitlediniz, kalkmış annenin başının altından çıkmıştır diyorsunuz. Bence anneleri hiç karıştırmayın ağır konuşurlar yüz yüze bakamazasınız.

Ne iyi işte sorunu anlamadım ben teşekkür ederdim bozuk şeyler mi çok eskimi sorun nerede.

Konu sahibi sizce çok mu eğitimli ve gelişmiş peki
Konu sahibi kendini değil karşı tarafı eleştirdiği için cevabım bu şekilde.

Kendini de anlatsa ona da cevap yazarız.

Zaten ülkece bir hallere girdik… Kendimizi görmüyoruz / olduğumuz yeri görmüyoruz / kendimizi eleştirmiyoruz. Karşı tarafı görüyoruz sadece.

Bi platform bana aklı başında insanların tecrübelerini paylaşmaları ile çok şeyler kattı.

Ben bırakın alacağım şeyleri söylemeyi, hiçbir şeyimi paylaşmam…

Süt acaba paketmiydi yoksa taze sağılmış günlük sütmüydü.
Cevap yazdıktan sonra aklıma geldi, valla bana günlük taze süt verseler çok sevinirim mesela…

Konu sahibi istemiyor ama… ona göre cevap yazdım…

Diğer konulara bakın hanımlar Konu sahibi baya problemli biri. Düğün gecesi(?) kardeşlerim evimde kalacak diye olay çıkarmış, annesi de karşı tarafı nişan döneminde baya yolmuş falan. Değişik insanlar. Allah kayınaileye ve kocasına sabırlar versin ne diyelim.
Böyle insanlara iyilik yapmayacaksın, sonra arkanızdan ‘elime süt tutuşturdu’ diye söylenir

O zaman kardeşiniz çok geç olmadan ayrılıp, hayatına baksın.
Ay inşallah. Ama anası kızı geri gönderdi.evde oturuyor şimdi.nasil kurtulcak bilmiyorum.yani evlendigi günden beri kavga huzursuzluk.kqrdesim evlensin diye çok uğraştık evlendiği günden beri mutsuz.

Eşinize ailesi hakkında asla olumsuz konuşup sikayet etmeyin. Yoksa savunmaya geçer. Siz suçlu olursunuz. İlla bir şey diyecekseniz ben dili kullanın, örneğin iyi niyetinden yapıyor ama bana garip geliyor ya da ben üzüldüm falan gibi. Bu arada söz ettiğiniz durum o kadar da büyütülecek bir durum değil. Eşiniz kendi söylemiş benim ailem böyle diye, demek böyle birbirlerine eskilerini ya da kullanmayacakları fazla şeyleri veriyorlar. (Milli servet deyip çöpe atmak ya da yenisine para verilmesini istemiyorlar belki de, var bizim de böyle tanıdığımız) Siz de istemiyorsanız kullanmazsınız, siz de başkasına verirsiniz ya da çöpe atarsınız.

Bazıları iyilik nedir bilmiyor birde eşinin tarafı diye çok onyargili yaklaşıyorlar
Aynen canım.Eş tarafını sevmezsin anlaşamazsın bunlar olabilir.Ama bu kadar da değil yani.Süt için de bu kadar sorun çıkarılmaz.Altında kötülük aranmaz.Benim hoşuma gider.Yiyici bir insan değilim asla.Gönlünden kopmuş yapmış derim.

Kul hakkına girmeye devam edebilirsiniz ki hakkımı da helal etmiyorum tanımayıp bu şekilde yorum yapıyorsunuz.. Bütün gelen bildirimleri de okuyorum ona göre kafamda toparlıyorum hepsine teker teker nasıl cevap verebilirim ki ayrıca sizi de ilgilendirmiyor yorum yapmak için yapmak süpersiniz

Alttan alttan zehirlesin yani..

Ne güzel fikirler pırıl pırıl

böyle elinize tutuşturduğunda ya da vereyim dediğinde yok deyin zor bir şey değil. her şeyi de eşinizden beklemeyin sizin de bi duruşunuz bi tavrınız olsun

Alttan alttan zehirlesin yani..

Ne güzel fikirler pırıl pırıl
Alttan alttan zehirlesin demiyorum. Ben genel anlamda söyledim onu yoksa zaten konusahibinin konusunda anlattığı sorun sorun bile sayılmayacak bir şey, kendi abartıyor ve eşe yansıtılacak bir durum bile değil. Ama gerçekten önemli ya da kötü bir sorun olur örneğin KV gelinin gerçekten canını sıkacak kötü bir şey yapar ya da hakaret eder ve gelin bunu kendi halledemez, içinde de tutmak istemez illa eşine söyleyecek vs öyle durumlar için söyledim bunu. Ben dili kullanılmalı, aile kötülenmemeli diye.

Bence süper bir yorum yapmışım ki hiçbir basliginizin altında yorumunuz yokken bana cevap vermişsiniz
Ayrıca gerçektir değildir bana ne ama eğer gercekseniz daha vahim

Kullanmış eşya getirmelerinin sebebinin şu olduğunu düşünüyorum oğluma masraf çıkarmasın, şimdi gelin gider pahalı bir şey alır düşüncesi bence. Süte gelince de bilmiyorum tabii sütte de farklı fiyatlandırma var. Biz ucuz süt alıyoruz geline verelim belki sonra kardeşimden parasını isterim gelin kendi marketten pahalısını alır diye de düşünüyor olabilirler... ama evet rahatsız edici bir durum açıkçası

Sadece buna cevap vermeniz bile amacınızın kaos olduğunu gösteriyor zaten
İyi eğlenceler size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…