Evet yaKadin sanki zehir koymuş
O zaman kardeşiniz çok geç olmadan ayrılıp, hayatına baksın.Şükür yok
Konu sahibi kendini değil karşı tarafı eleştirdiği için cevabım bu şekilde.Konu sahibi sizce çok mu eğitimli ve gelişmiş peki
Bazıları iyilik nedir bilmiyor birde eşinin tarafı diye çok onyargili yaklaşıyorlarEvet yaNolacak sanki. Yengemin kız kardeşi köyde oturuyor.Annemlere süt yollamış.Yengem de ruhaya da verin demiş.Aldım götürdüm.Kaç gün kahvaltıda içtik.
Ay inşallah. Ama anası kızı geri gönderdi.evde oturuyor şimdi.nasil kurtulcak bilmiyorum.yani evlendigi günden beri kavga huzursuzluk.kqrdesim evlensin diye çok uğraştık evlendiği günden beri mutsuz.O zaman kardeşiniz çok geç olmadan ayrılıp, hayatına baksın.
Aynen canım.Eş tarafını sevmezsin anlaşamazsın bunlar olabilir.Ama bu kadar da değil yani.Süt için de bu kadar sorun çıkarılmaz.Altında kötülük aranmaz.Benim hoşuma gider.Yiyici bir insan değilim asla.Gönlünden kopmuş yapmış derim.Bazıları iyilik nedir bilmiyor birde eşinin tarafı diye çok onyargili yaklaşıyorlar
Ya hep yorumlarınız rumuzunuza uymuyor. BayılıyorumSen yeni evlenen arkadaş değil misin neden ütü çeyizinde yoktu yada evlenirken niye alınmadı bu eksikler?
Kul hakkına girmeye devam edebilirsiniz ki hakkımı da helal etmiyorum tanımayıp bu şekilde yorum yapıyorsunuz.. Bütün gelen bildirimleri de okuyorum ona göre kafamda toparlıyorum hepsine teker teker nasıl cevap verebilirim ki ayrıca sizi de ilgilendirmiyor yorum yapmak için yapmak süpersinizBen bu üyenin arada girip insanları sinir etmek için konu açtığını düşünüyorum zira bakın konuyu ortaya atıyor sorulan hiçbir soruya yanıt vermiyor konular o kadar farklı ki aslinda hem.muhafazakar annesinin bile süt parası istediği çok eski geleneklerde büyümüş bir kızcağız(!) ama nedense kaynanaya sürekli bilenmiş bir gelin vs vs her neyse ben inanmıyorum konularına anlattiklarina. Çalışmıyorsa evde canı sıkılınca kadınlar kulübüne giriyor ilgisini çeken konu bulamıyorsa kendi uydurduğu hikayenin akışına göre bir konu açıyor zannımca.
Alttan alttan zehirlesin yani..Eşinize ailesi hakkında asla olumsuz konuşup sikayet etmeyin. Yoksa savunmaya geçer. Siz suçlu olursunuz. İlla bir şey diyecekseniz ben dili kullanın, örneğin iyi niyetinden yapıyor ama bana garip geliyor ya da ben üzüldüm falan gibi. Bu arada söz ettiğiniz durum o kadar da büyütülecek bir durum değil. Eşiniz kendi söylemiş benim ailem böyle diye, demek böyle birbirlerine eskilerini ya da kullanmayacakları fazla şeyleri veriyorlar. (Milli servet deyip çöpe atmak ya da yenisine para verilmesini istemiyorlar belki de, var bizim de böyle tanıdığımız) Siz de istemiyorsanız kullanmazsınız, siz de başkasına verirsiniz ya da çöpe atarsınız.
böyle elinize tutuşturduğunda ya da vereyim dediğinde yok deyin zor bir şey değil. her şeyi de eşinizden beklemeyin sizin de bi duruşunuz bi tavrınız olsunEvlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
Alttan alttan zehirlesin demiyorum. Ben genel anlamda söyledim onu yoksa zaten konusahibinin konusunda anlattığı sorun sorun bile sayılmayacak bir şey, kendi abartıyor ve eşe yansıtılacak bir durum bile değil. Ama gerçekten önemli ya da kötü bir sorun olur örneğin KV gelinin gerçekten canını sıkacak kötü bir şey yapar ya da hakaret eder ve gelin bunu kendi halledemez, içinde de tutmak istemez illa eşine söyleyecek vs öyle durumlar için söyledim bunu. Ben dili kullanılmalı, aile kötülenmemeli diye.Alttan alttan zehirlesin yani..
Ne güzel fikirler pırıl pırıl
Bence süper bir yorum yapmışım ki hiçbir basliginizin altında yorumunuz yokken bana cevap vermişsinizKul hakkına girmeye devam edebilirsiniz ki hakkımı da helal etmiyorum tanımayıp bu şekilde yorum yapıyorsunuz.. Bütün gelen bildirimleri de okuyorum ona göre kafamda toparlıyorum hepsine teker teker nasıl cevap verebilirim ki ayrıca sizi de ilgilendirmiyor yorum yapmak için yapmak süpersiniz
Kullanmış eşya getirmelerinin sebebinin şu olduğunu düşünüyorum oğluma masraf çıkarmasın, şimdi gelin gider pahalı bir şey alır düşüncesi bence. Süte gelince de bilmiyorum tabii sütte de farklı fiyatlandırma var. Biz ucuz süt alıyoruz geline verelim belki sonra kardeşimden parasını isterim gelin kendi marketten pahalısını alır diye de düşünüyor olabilirler... ama evet rahatsız edici bir durum açıkçasıEvlendiğimiz günden beri eşimin ailesi evimize hep eşya getiriyor yani şöyle ki ben ütü almak istiyorum süpürge almak istiyorum biri çıkıp diyor ki bende fazladan var sana vereyim kullan vs normal küçük eşyalar olsun eve geldiklerinde getirirler ne kadar gerek yok desem de yapıyorlar.. Bu durumu eşime söyledim diyor ki bizim aile böyle vs gerçekten ne düşüneceğimi bilmiyorum.. En basitinden kardeşinin evine gittik çay içmek için çıkışta elimize 3 paket süt verdi ki evde zaten vardı bir şey diyemedim eve gelince eşime yine söyledim dedim hani güzel dille söyleyebilirler size süt vs lazım mı bizde var götürün ama yok direk elimize tutuşturdular birde diyor ki çıkarken bize kek poğaça yaparsın vs.. Ben sonrasında dedim eşime annenin başının altından çıkıyor bence bunlar böyle söyleyince sinirlendi yeter dedi sürekli annem hakkında bu şekilde konuşma dedi annem senin her zaman iyiliğini istiyor dedi falan neyse yani o akşam evlendiğimiz zamandan beri ilk kez ayrı yattı benimle şimdi burada suçlu aramıyorum ama gerçekten haksız ben miyim :////
Sadece buna cevap vermeniz bile amacınızın kaos olduğunu gösteriyor zatenKul hakkına girmeye devam edebilirsiniz ki hakkımı da helal etmiyorum tanımayıp bu şekilde yorum yapıyorsunuz.. Bütün gelen bildirimleri de okuyorum ona göre kafamda toparlıyorum hepsine teker teker nasıl cevap verebilirim ki ayrıca sizi de ilgilendirmiyor yorum yapmak için yapmak süpersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?