sürekli hakaret, küfür....nereye kadar sabredeceğim?

suskun ama bağıran bir fotokarikatür. ama bu davranış silsilesini görünce aklıma bi fıkra geldi :) o da böyle birbiriyle oldukça bağlantılı :)
anlatiiiim;

Patron, sekreterine talimat verir:

- Bir haftalığına iş için yurtdışına çıkacağız. Ona göre hazırlan...

Sekreter kocasını arar :

-Patronla bir haftalığına yurt dışına çıkacağız. Sen başının çaresine bakarsın artık...

Kocası sevgilisini arar:

-Karım bir haftalığına yok. Bu haftayı beraber geçirelim.

Sevgili, özel ders verdiği minik çocuğu arar :

-Bu hafta sana ders veremeyeceğim. Gelmene gerek yok.

Minik çocuk dedesini arar :

- Dedeciğim, bu hafta dersim yok. Öğretmenim yok. Bu haftayı beraber geçirelim.

...

Dede (1.bölümdeki patrondur) sekreterini arar:

-Bu haftayı torunumla geçireceğim. Gezimiz iptal oldu. Gidemeyeceğiz...

Sekreter kocasını arar:

-Gezimiz iptal oldu. Gidemeyeceğiz!

Koca sevgilisini arar:

-Bu hafta beraber olamayacağız. Karımın gezisi iptal oldu.

Sevgilisi ders verdiği minik çocuğu arar:

-Bu hafta sana ders verebileceğim. İşlerim iptal oldu.

Minik çocuk, dedesini arar :

-Dedeciğim, öğretmenimin işleri iptal oldu. Bu hafta beraber olamayacağız. Çok üzgünüm!

Dede sekreterini arar:

-Merak etme! Bu hafta yurt dışına çıkabileceğiz.

seni çok iyi anlıyorum arkadasım

Canım sarı kantaron çayı demle iç.günde 2,3kez.çok iyi gelir.bide antidepler var bıtki içerikli,melisa çayı falan ,papatya da içe bilirsin

anneoldummutluyum kullanıcısından alıntı
eşim öyle biriki anlatamam dışardan diyorsunuzda demesi kolay, ben ayrılırsam eşim ayrı eve oturtturmaz bir, her kızımı almaya geldiğinde rahat vermez iki, başkasıyla asla evlendirmez üç... ayrıca kızımada ne açıklama yapacağım kızımla ilgileniyor seviyor oynuyor benim için biraz duymayabilirdin der bana... beni bu hale sokmayabilirdin der. ayrıca babannesi ve dedesinde benim ailemin yanındakine göre daha rahat. orayı çok seviyor. çünkü onlar kızımla çok oynarlar. orayı tecih edip bana gelmek istemeyebilir....

bunlar hep bahane .
istiyorsanız ayrılıp kendinize hayat kurabilirsiniz. o adam sizin ev açmanıza evlenmenize karışamaz. o hakkı bu devlet ona vermiyor. kızınızıda zor alır.
ilerde kızınız sorduğunda buraya yazdıklarınızı anlattığında , çok bile dayanmışsın. diyecek ve sizi haklı bulacaktır.ee anne bunlar çekip tehditlere aşağılamalara katlansaydın diyecek hali yok herhalde.

Huylu huyundan vazgeçmez,vazgeçmediği gibi zamanla bazı huylar artarak devam eder.
Sen bu denli üzülmeyi hak ediyomusun ?
Hayı ,çünkü hiç kimse bunu hak etmez.
Sözlü şiddet yerimni fiziki şiddete bırakmadan ,evladın için güçlen ve tepkini koy.
Hala değişmiyorsa daha kötü olaylarla karşılaşmamk için eşinden ayrıl.
Bu kızın içinde iyi bir örnek değil .
Evde küfür edilen ,sözlü şiddet gören bir anne profili onu direk etkilicekdir.
Yinede önce sert bir tepki ile dene bence.Bazı insanlar sert tepki ile silkelenirler.
Sert çık bakalım,topla eşyalarını koy kapının önüne mesela.Ben böyle bir hayat sürmek istemiyorum çünkü hak etmiyorum de Ve sen bana karşı hareketlerini değiştirmediğin sürece bir daha seninle aynı çatının altında olmıcam de.Beraber evli,lik terapistine falan gitmeyi öner.
Ama sen evden ayrılma ,onu evden çıkart.
Bak asıl kuzu olucak.Sen şimdi eminim bunun tam tersini düşünüyosun ama dene.Erkekler zora gelince sıkışır ve bu onun asla beklemediği bir tepki olucak.O yüzdende şaşırıcak ve ciddiyetini anlıcak.

ayrıldıktan sonra eşlerini öldürme hakkını da devlet vermiyor.. devleti dinleyen kim arkadaşım
gezetelerde okuoruz, haberlerde izliyoruz.. boşandıktan sonra kapıya dayanıyo, al sana kadın cinayeti..
bu ülkede adam öldürmek o kadar kolay ki.. hele bi de kadınsan...
benim babam da pskikopat..
annem ve babam ayrıldığında neler çektik biz o adamın elinden...
devlet nerdeydi o zaman..
git şikeyet et.. tutanak tutulsun, hukuki süreç işlesin... gecenin 3 ünde bu adam yine bizim kapımızdaydı..
neler atlattı annem.. şans eseri hayatta kaldı bi keresinde...
psikopat adamla evli kalmakta zor, boşanmaya kalkmakta zor..
Alah yardımcın olsun...

Son düzenleme:

işte bu şans işi.
böyle bir insanla evlenmek şanssızlık.
ama adam cinayete meyilliyse kadın ayrılmasa da bir tartışmada yine öldürecektir.

hiç bişey imkansız değil. boşanamam "kızım bana şunu der eşim bana rahat vermez" bunlarla kendinizi tatmin etmeye çalışmayın inanın kendinizi tatmin edeyim derken daha da zor duruma sokuyosunuz. belli şu durumda bu evliliği götüremeyeceğiniz. götürürsünüz ama ne eziyetlerle ve nereye kadar... kızınızı gerçekten düşünüyosanız bu adamdan kurtulmalısınız. yani bu tatminler boş. biran önce resmiyete döküp bu işi bitirmek en doğrusu. boşandıktan sonra çekeceğiniz eziyetleri düşünüyosanız zaten evliyken çekiyosunuz. boşandıktan sonra bi süre daha çekersiniz sonra bıkar o da olur biter. en azından ömür boyu çekmekten iyidir, en azından onun sonu var ama bu şekilde bi sonunuz yok. hiçbi insana beddua etmek istemem ama size ve kızınıza bunları yaşattığı için öyle bi insanın afedersiniz ama geberip gitmesi daha hayırlı. okuyorum sabahtan beri sanki bu durumu kendim yaşamışım gibi bi hırs geldi çok sinir oldum. böyle bencil insanlardan nefret ediyorum. kendi psikolojisi bozuk herkesin psikolojisini de mahvediyo. madem elinden bişey gelmiyo be adam bari git adam akıllı tedavi ol. sanki siz ve kızınız onun yabancısı gibi göz yumuyo çektiklerinize. ama böyle tiplerin anca evde söker raconu dışarda kedi pis olur böyleleri.

anneoldummutluyum kullanıcısından alıntı
eşim öyle biriki anlatamam dışardan diyorsunuzda demesi kolay, ben ayrılırsam eşim ayrı eve oturtturmaz bir, her kızımı almaya geldiğinde rahat vermez iki, başkasıyla asla evlendirmez üç... ayrıca kızımada ne açıklama yapacağım kızımla ilgileniyor seviyor oynuyor benim için biraz duymayabilirdin der bana... beni bu hale sokmayabilirdin der. ayrıca babannesi ve dedesinde benim ailemin yanındakine göre daha rahat. orayı çok seviyor. çünkü onlar kızımla çok oynarlar. orayı tecih edip bana gelmek istemeyebilir....

Bu satırlarda kızı için endişelenen bir anne göremiyorum ben. Kızınız sizin yüzünüzden evlilikten ve erkeklerden soğuyacak, her adamı babası gibi sanacak. Ki baba bir küçük bir kızın herşeyidir. Ben seninde Abbaa123'ün de kendi imkanlarınızı düşündüğünüz için çocukları bahane ettiğinizi düşünüyorum. İnsanlar para rahat bir hayat değil mutlu bir çocukluk isterler. Hani şu parayla satın alınamayan cinsten.

Son düzenleme:
merhaba yaşını bilmiyrm ama ben 38 yaşındayım 1996 senesinde evlendim nerden başlasam inan bilemiyrm senn ve eşininde eğitim durumunu bilemem amaaaa ben özel bir şirkette üst düzey bi işim, eşim ise meb de üst düzey seni okadar çok iyi anlıyrm ki sanki yazında beni anlatmışsın.17 senedir benim eşim değişmedi ve ben bu aptallığı bu gerizekalılığı yapıyrm inan tık dedii ama bnm eşim beni bırakmıyr piskopat mı desem ne desem. ben kendimden çok ödün verdim bu 17 sene içinde ne için oğlum için lise 1. sınıfta bi oğlum var ama bi yere kadar diyrm. oğlumla da konuşuyrm çünki herşeye birebir şahit dört duvar arasında öğrenmemesi mümkün değil. dediğim gibi insan sadece kendi başında sanıyr ama bugün siteye giripte yazını görünce yalnız olmadığımı yada yalnız olmadığını görmen için yazdm. ben ben ve benm gibiler için ne yapılması gerektiğini bulamadım zaten artık umudu da kestim. yaşam ilerki zamanlarda bana ve oğluma ne gösterir inanın bilmiyrm. ama şunu ii biliyrm ki ben asla 17 sene öncesine dönemiyeceğim. seni ve benim gibileri allaha emanet ediyrm...kendine çocuğun için ii bak arkadaşım...

kendinin farkında ki seni tehdit ediyor.madem halihazırda çalışıyorsun bende anlamadım neden korkuyorsun.
Sana iyi bir avukat ve psikolojik şiddet gördüğüne dair bir kaç sağlam şahit lazım o kadar.

Kendini balkondan atmak da ne demek.bir çocugun var.ona bir hayat borçlusun.günah oldugunu ve affedilmedigini zaten biliyorsundur.allah esirgesin.

Baba evin çok müsait olmayabilir.ama kendine ait bir evde oturabilirsin.eşin size aile konutu saglamak ve nafaka vermek zorunda zaten kanunlara göre.tabii yaptırabilene aşk olsun.sadece hak.

Ciddi bir biçimde düşünmem lazım kızın anladığım kadarıyla küçük.biraz büyüyünce bu ortamda o nasıl hissedecek.kavga ortamında huzurlu,saglık,mutlu büyümesi mümkün olmaz.babasının bu yönüyle yüzleşmesi hangi çocugu mutlu eder?

Eşinle konuş ciddi ciddi.iyi bir insan oldugunu ama nöbetleriyle alakalı tadevi alması gerektigini yoksa boşanacagını söyle.

şeker hastalığı ,gizli şeker böyle öfke nöbetlerine sebep olabilir.

Aileden sinirli biriyse öfke kontrol problemi yaşıyor olabilir.önce bir psikiyatriste gitmeniz daha faydalın sanki.
şeker olsa daha sık yaşarsınız çünki.ayda 1 2 ayda bir zor.

Dilerim ikna edebilirsin.anladıgım kadarıyla sürdürmeye kararlısın.o zaman kalmaya deger degişiklikler olmasına gayret harca bari.kızın için...

canım özel mesaj kutun dolu silermisin bi kaç mesaj mesaj atamıyorum sana birşeyler söyleyecektim​

Şimdi kızın küçük ama büyüyünce babasının sana davranışlarına akıl erdirecek yaşa geldiğinde sana saygısı kalmayacak onun da. Sen çocuğunun üzerinde söz sahibi olamayacaksın çocuğuna ufak bir siteminde bile babasının kollarına koşacak seni şikayet edecek çünkü babasından böyle görmüş olacak. Eşin bu konuda ne düşünüyor çokdüşkün olduğu kızının sağlıklı gelişmesine engel olacak madem bu kadar düşkün kızına sana sevgisi saygısı yoksa bile sırf bunun için bu davranışlarından vazgeçmesi gerekirdi.

tebrik ediyrm seni bu esnada bi çocuğun var mıydı? var yok da desen bir piskopattan nasıl ayrılınır? hergün basında manşetler de kadın cinayeti. çok ciddi bi şekilde soruyrm bu süreci nasıl başlattın nasıl sürdürdün ltfn paylaşırmsn tabi bi mahsuru yoksa... akıl akıldan üstündür bilirsin:)

fds39 ben 30 yaşındayım. 7 yıllık evliyim. bu arada 5 yıl arkadaşlık yaptıktan sonra evlendik. sonuçta işte gördüğünüz gibi. iyi dileklerin için teşekkürler. allah seninde yardımcın olsun. yalnız senin oğlun ne diyor bunlara. destek vermiyormu ayrılmak istesen yanında olurmu oğlun?

seni tenzih ediyorum ama bazı anne tipleri de şöyle, çocuk büyür en ufak falsoda ben senin için şuna şuna katlandım nankör terbiyesiz vs diye serzenişte bulunan,sanki küçücük çocuk anne çile çek dedi, bazı kadınlar rahata ev düzenine alışıyo boşanmayı göze alamıyo bunuda çocuğum için fedakarlık yapıyorum diye lanse ediyo ömrünün sonraki yıllarındada hep çocuğunu taciz ediyo hayatına karışıyo istiyoki çocuğu onun dediği herşeyi yapsın

hayır ben asla öyle bir anne olmak niyetinde değilim ben yıllarca annemle babam mutlu olsalar diye dua ettim. genç kız oldugumda anladımki bunlar böyle gelmş böyle giderler. kızım 3 yaşında bazen babam beni sevmiyoooooo diyor (babası ona çok hafiften kızsa bile) ben içerde anlatıyorum hayır kızım baban bana ne dedi biliyomusun ben kızımı bi seviyorum bi seviyorum kocamaaaan dünyalardan çok dedi diyorum istiyorumki çok mutlu olsun hem beni iyi bilsin hem babasını iyi bilsin. mesela benim bi akrabam aynı haldeki kızına baban böyle işte kızım anla öğren banada zırlayıp durma diyor ama ben bir yandan onlarında arasını yapmaya çalışıyorum. ki boşanmaz devam ettirirsem ilerde asla kızıma senin için katlandım demem yani demeye hakkım yok.benimde en sinir oldugum şeydir banada hep babam derdi ben çoktan anneni bırakırdımya ahhhhh hep sizin için derdi. bende birgün evlenince dedim ablamda evlendi bende hala niye duruyosunuz o zaman dedim şimdide yaşımız geçti diyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…