- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi anneoldummutluyum
-
seni çok iyi anlıyorum arkadasımtamam yapmayın. yorum yapmak istemeyenler yapmayabilir. kimseye zorla yorumm yapın demiyorum. buraya gelip derdini açan kimse zaten normal düşünemeyen morali sıfır yerlerde gezen, ne yapacağını bilemeyen şaşkın, aptallaşmış halde geliyorlar. sizde yok sen şöylesin böyşesin diyorsunuz. tamam teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız beni ve tarzımı. zaten benimde buna ihtiyacım vardı.
Canım sarı kantaron çayı demle iç.günde 2,3kez.çok iyi gelir.bide antidepler var bıtki içerikli,melisa çayı falan ,papatya da içe bilirsinefsal sinirlerim dayanmıyor hasta olmaktan korkuyorum kalbim öyle zamaqnlarda bir değişik çarpmaya başlıyor. nefes almam bile zorlaşıyor ve aşırı yorgunluk çöküyor üzerime. size çok ilginç gelecek ama en ağır lafları işittiğimde bile bu yorgunluktan dolayı çok kolay uykuya dalıyorum. herkes uykusuzluk çeker uyuyamazya hani... anlamıyorum kendimi. ben ya çok sabırlıyım, ya çok fedakar bir anneyim ya alıştım artık yalama yaptı kendime saygım kalmadı yada gerizekalıyım bilmiyorum duymayım nasıl olsa sakinleşiyor diyorum ama çok zor. burdan ilaç ismi vermek yasakmı bi sakinleştirici yazın kullanıp rahatlayan varsa.
Canım sarı kantaron çayı demle iç.günde 2,3kez.çok iyi gelir.bide antidepler var bıtki içerikli,melisa çayı falan ,papatya da içe bilirsin
ayrıldıktan sonra eşlerini öldürme hakkını da devlet vermiyor.. devleti dinleyen kim arkadaşım
gezetelerde okuoruz, haberlerde izliyoruz.. boşandıktan sonra kapıya dayanıyo, al sana kadın cinayeti..
bu ülkede adam öldürmek o kadar kolay ki.. hele bi de kadınsan...
benim babam da pskikopat..
annem ve babam ayrıldığında neler çektik biz o adamın elinden...
devlet nerdeydi o zaman..
git şikeyet et.. tutanak tutulsun, hukuki süreç işlesin... gecenin 3 ünde bu adam yine bizim kapımızdaydı..
neler atlattı annem.. şans eseri hayatta kaldı bi keresinde...
psikopat adamla evli kalmakta zor, boşanmaya kalkmakta zor..
Alah yardımcın olsun...
merhaba yaşını bilmiyrm ama ben 38 yaşındayım 1996 senesinde evlendim nerden başlasam inan bilemiyrm senn ve eşininde eğitim durumunu bilemem amaaaa ben özel bir şirkette üst düzey bi işim, eşim ise meb de üst düzey seni okadar çok iyi anlıyrm ki sanki yazında beni anlatmışsın.17 senedir benim eşim değişmedi ve ben bu aptallığı bu gerizekalılığı yapıyrm inan tık dedii ama bnm eşim beni bırakmıyr piskopat mı desem ne desem. ben kendimden çok ödün verdim bu 17 sene içinde ne için oğlum için lise 1. sınıfta bi oğlum var ama bi yere kadar diyrm. oğlumla da konuşuyrm çünki herşeye birebir şahit dört duvar arasında öğrenmemesi mümkün değil. dediğim gibi insan sadece kendi başında sanıyr ama bugün siteye giripte yazını görünce yalnız olmadığımı yada yalnız olmadığını görmen için yazdm. ben ben ve benm gibiler için ne yapılması gerektiğini bulamadım zaten artık umudu da kestim. yaşam ilerki zamanlarda bana ve oğluma ne gösterir inanın bilmiyrm. ama şunu ii biliyrm ki ben asla 17 sene öncesine dönemiyeceğim. seni ve benim gibileri allaha emanet ediyrm...kendine çocuğun için ii bak arkadaşım...günaydın arkadaşlar, yine çok kötüyüm. sadece sormak yalvarmak istiyorum eşi benim eşim gibi her küçük tartışmada küfreden hakaret eden aşağılayan varmı, daha doğrusu böyle olup düzelen varmı, yada eşi tarafından düzelttirilen? böyle bir tanıdığınız eşiniz dostunuz varmı? 7 yıllık evliyim ben artık dayanamıyorum bu kadar sözel şiddete, anlatamam o kadar zorki.. allah kimseye yaşatmasın o anlarda inanın bazen kendimi balkondan atmak bile geliyor. kurtuluş gibi geliyor. ama korkuyorum, kızımı bırakıp gitmekten korkuyorum. ona bu cezayı veremem. ama artık sabrımın gücümün azaldığının farkındayım, önceleri kavgalardan sonra özür dilerdi, düzelir diye beklerdim saf saf... ama şimdi özür bile yok, aksine o kadar sinirleniyorki yatana kadar bazen ertesi güne kadar bazen birkaç gün siniri geçmiyor, bana bakışları falan nasıl değişik. gerçekten öldürmek istiyor gibi.. hıncını alamıyor, sevgimin zerresini bırakmadı bununda farkında bundan dolayıda çok asabileşiyor. alışmış ailesi tarafından pohpohlanmaya, bende böyle uzaklaşıp mümkün mertebe konuşmadıkça ilgilenmedikçe kuduruyor, her tartşmamızda çocuk gibi neler sayıyor. kalbim çarpıyor, nefes alamıyorum, dayanamıyorummmmmm. dünkü duyduklarımı söyleyim, şerefsiz, adi, sı....yım senin gibi kadını.... sonrada surat asınca suratsız maymun allah belanı versin bıktım şu suratından, bir günde yüzün gülsün pislik... söyleyin ne yapayım ne edeyim, biliyorum ne yapılırki ama bunaldım bişeyler yazın nolur işe geldim çatlıyorum. aslında ikimizde artık ayrılık vakti geldiğini biliyoruz ama...............................
arkadaşlar biliyorum hepiniz yükleneceksiniz kızacaksınız yine. Ama gerçekten durumum anlatılır gibi değil. Kızına çok düşkün, bu psikopat hali ayda bir 2 ayda bir geliyor, geri kalan günlerde nasıl ilgili... Kızımı vermem diyor, görürsün kanunlarda devlette bir yere kadar diyor. Resmen tehdit etti beni, yalvarırsında ancak kakalı bezini görürsün diyor. Yoksa ailem birşey demez zaten çalışıyorum alır kızımı giderim ama babamda çok agresif bir insan bunaltırlar, kızımla rahat bir ortamımız olmaz, bir odası bile olmaz... şimdi hiç değilse prensesler gibi odasını yaptık herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum. Sonra ailemle oturmak istemesem n eeşim ne babam rahat vermez. şimdi ayda 2 ayda bir hır gür gören kızım o zaman her akşam savaşın alasını görür... Kıyamıyoruuuuuuuuummmm!!!
tebrik ediyrm seni bu esnada bi çocuğun var mıydı? var yok da desen bir piskopattan nasıl ayrılınır? hergün basında manşetler de kadın cinayeti. çok ciddi bi şekilde soruyrm bu süreci nasıl başlattın nasıl sürdürdün ltfn paylaşırmsn tabi bi mahsuru yoksa... akıl akıldan üstündür bilirsin:)bu kadar olmasada yinede hakaretlerine katlanamadığım, saçmalayan, herşeyi sorgulayan, paranoyak bir adamdam ayrıldım. 2.5 yıl çektim. sonra baktım düzelmiyor, e düzelmeyecekte, e ben bu hıyarı neden çekeyim, benimde alnımda keriz yazmıyor. hoop boşadım.
şimdi çok mutluyum, musmutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?