- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Gerçekten hasta olmadığına inanıyorsanız çağrırsın dursun gitmeyin..
Bi süre sonra pes edecektir
Eşine hayatım annen çok hasta bir yardımcı tutsalar iyi olacak de.
Kadınlar kulübünün sevgili hanımları merhaba,
Uzuuun bir aradan sonra benzer konularla yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık bir buçuk yıl önce çok konu açtım, belki beni hatırlayanlarınız çıkar, çok faydalı yorumlar, destek mesajları almıştım. Şimdi yine zordayım ve fikrinize ihtiyacım var.
Eşimin ailesi ile sorunlar yaşadım, en büyük şikayetim sürekli iç içe olma istekleriydi, kavga dövüş araya mesafe koyma, onların uzağa taşınması derken, bir yılım mutlu mesut rahat geçti sayılır. Fakat eşimin ailesi yeniden yakınımıza taşındı ve yeniden beni bunaltan gel-gitler başladı.
Kv sürekli hasta olduğunu söylüyor. Soğuk algınlığı, grip, zatürre ne olduğunu bilmediğimiz hastalığı üç aydır geçmedi. Tabi arada sosyal aktiviteleri asla eksik olmuyor ama evde olduğu zamanlarda hep yataktan çıkamayacak kadar hasta ve yardıma ihtiyacım var modunda. Hal böyle olunca her gün gel ya da yemek yap ben geleyim durumu oluştu.
Eşim şu durumda bir şey yapamıyor, bir uzmandan da yardım almaya başladım ama henüz başındayım, boşanmak seçenek ama şu an en son seçeneğim.
Ne yapmalıyım, araya nasıl yeniden mesafe koymalıyım? Daha önceden yaptığım gibi yüz göz mü olmam gerek? Hastalık deyip çekmeli miyim? Bilmiyorum işte ama üzerimde dayanılmaz bir ağırlığa, strese ve mutsuzluğa neden oluyor bu durum.
Kesinlikle kabul etmezler. Ayda bir yardımcı almayan kadın. Bu da olmaz.[/QUOTE
Sen gitme ama. Gezmeyi biliyorsa işini de yapar.
Bir rahat vermediler yaa. Kaç yıldır çekiyorsunuz. Asıl hasta olduğu için gitmeyin. Çocuğa bulaşabilir. Görümceniz de vardı. O neden ilgilenmiyor? Gerekirse bakıcı tutsunlar. Siz gitmeyince illa bir çözüm bulacaklar.
Ooof bu hastalık mevzusu dile düşünce sinir oluyorum.1.5 senedir geçmeyen kol ağrısı çekiyorum zaman zaman dayanılmaz olsada hiç çaktırmam h bu sebepten ay oy naz yapmam.Çoluk çocuğunuz yok mu onları bahane edin haftada bir gidin eşiniz ilgilensin hastalığıyla doktora götürüp getirsin nedir bu bitmeyen çile yaaa...Kadınlar kulübünün sevgili hanımları merhaba,
Uzuuun bir aradan sonra benzer konularla yardımınıza ihtiyacım var. Yaklaşık bir buçuk yıl önce çok konu açtım, belki beni hatırlayanlarınız çıkar, çok faydalı yorumlar, destek mesajları almıştım. Şimdi yine zordayım ve fikrinize ihtiyacım var.
Eşimin ailesi ile sorunlar yaşadım, en büyük şikayetim sürekli iç içe olma istekleriydi, kavga dövüş araya mesafe koyma, onların uzağa taşınması derken, bir yılım mutlu mesut rahat geçti sayılır. Fakat eşimin ailesi yeniden yakınımıza taşındı ve yeniden beni bunaltan gel-gitler başladı.
Kv sürekli hasta olduğunu söylüyor. Soğuk algınlığı, grip, zatürre ne olduğunu bilmediğimiz hastalığı üç aydır geçmedi. Tabi arada sosyal aktiviteleri asla eksik olmuyor ama evde olduğu zamanlarda hep yataktan çıkamayacak kadar hasta ve yardıma ihtiyacım var modunda. Hal böyle olunca her gün gel ya da yemek yap ben geleyim durumu oluştu.
Eşim şu durumda bir şey yapamıyor, bir uzmandan da yardım almaya başladım ama henüz başındayım, boşanmak seçenek ama şu an en son seçeneğim.
Ne yapmalıyım, araya nasıl yeniden mesafe koymalıyım? Daha önceden yaptığım gibi yüz göz mü olmam gerek? Hastalık deyip çekmeli miyim? Bilmiyorum işte ama üzerimde dayanılmaz bir ağırlığa, strese ve mutsuzluğa neden oluyor bu durum.
Benim kp oyle her hafta hasta yalandan. Beni de. Cagiriyorlar ama gitmiyorum. Alınırsa alınsın . Gidince rahat verse gideyim dicem ama yok çene benden sağlam maşallah. Gitmiyorum kussunler kime ne. Derdin buysa sende gidip derdine dert katmaKadınlar kulübünün sevgili hanımları merhaba,
Kadinin fiziksel olarak birseyi yoksa o psikologa gitsin. Tavrinizi net koymasaniz cekersiniz böyle maalesef
siz daha cok hasta olun.biyolojik hastaliklarin caresi kolay ilacla geciyor.annen beni psikolojik olarak cokertti benim durumum ilaclada duzelmez de bir cinnet herseyi halleder.
sen daha beter bulaşıcı hasta numarası yap.
Hastalık hastalığı KV'lerin çoğunda var malesef. Hep bir ilgi, bir hizmet beklentisi biraz da işin içine duygu sömürü ekledinmi oh yeme de yanında yat
Eşinizle konuşun doktora götürmeyi teklif edin, hatta 3 ay'dır iyileşmiyorsa hastaneye yatsın normal değil evde geçmez. Siz de hasta olursunuz bu gidişle.
Ben gitmeyince de onlar geliyor.Benim kp oyle her hafta hasta yalandan. Beni de. Cagiriyorlar ama gitmiyorum. Alınırsa alınsın . Gidince rahat verse gideyim dicem ama yok çene benden sağlam maşallah. Gitmiyorum kussunler kime ne. Derdin buysa sende gidip derdine dert katma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?