Sürekli Hasta KV

Çok teşekkür ederim. Pek umurunda olacağını sanmıyorum.

Onu taklit etmek çözüm olabilirmiş, bunu deneyeceğim artık.

Maddi durumunuz nasıl bilemiyorum tabi ama,
Siz ortaya bir yardımcı tutma fikri atsanız, eşiniz de maddi destek olabilecekse tabi. Hem belki paraya kıyamaz da ayaklanır. Benim kv en azından hemen iyileşiveriyor yardımcı lafını duyunca, anlamadım neden :)

Trilyonluklar, kadının yine de içi el vermiyor yardımcıya para vermeye. Ben sadece dağınıklığı toplayıp süpürüyorum. Ütüsü çamaşırı var, ben ütü yapmıyorum, ütü evleri var oraya veriyorum, çok da uyguna ütülüyorlar ama yok kadın saatlerce ütü yapıyor da parayla yaptırmıyor.

Cimri de değil, yer içer, marka takılır ama bu ev işlerine para vermeye hiç kıymaz. Eşim de yapma diyor ama evi öyle görünce dayanamıyorum.

gurbeti hic sevmiyorum ama bazen iyiki diuorum . gerci benim kv nasil bilmiyorum vakit gecirmedim. turkiyeye donerdem insAllah hayirlsiyla farkli yerde yasamak istiyorum zsten . size gelince bence sert sekilde uyarin .aradiginda hastayim de gitme . gelirlerse ilgilenme Pek rahatsizm de uyu . hayir yani grlinleri ne olarak goruyolar manyakmi bunlar . sanki uzerimzde haklar i var .

O dediğin yutma işini benim kv de de yapıyor , öyle sinir ediyor öyle içimi şişiriyoenki , bilerek de yapıyor , sonra pijama alıyor , Saçma sapan çul çaput alıyor , bişey olmamış gibi davranmamı bekliyorlar ana oğul , artık ben de saygısızlaimaya başladım , beni zerre tınlamıyor modunda kendisi

Normal zamanlarda eşinin ailesine ne sıklıkla gidersin ?

Hasta numarasi yapip siz onu yardima cagirin. Ev berbat, yerimden kalkamiyorum, bir lokma hazirlayamadim, cocuk daha kahvalti yapmadi, ogluna yemek koyamiyorum, tuvalete zor kalkiyorum gelll diye diye basinin etini yiyin. Israr edin, yardim etmesi icin eve getirin onu bir sekilde. Aglayip sizlanin, mumkunse depresyona girip yatak dosek cikmayin gun boyu. Bakalim gelmeyi kabul edecek mi? Kabul ederse bir sure surdurun bunu. Kacacak delik arar. Her aradiginda da yatak dosek yatin gene. Size mi geliyorlar? Yine yatin. Taklit boyle olur. O yokken de cikin gezin. Eee hani hastaydin derlerse bir anda iyi hissettim attim kendimi disari deyin. Eve gelince yorgunluk ve hastaliktan mumkunse ölün. Size verdiklerine gore karsiligi da bu. Biliyorum basit ayak oyunlari ama bazi insanlarin anladigi "iletisim" bu oluyor...

Hata sizde. Evi oyle gorunce dayanamiyorum derseniz o da boyle gelini gorunce dayanamaz, ister de ister, biner de biner. Siz ona gittiginizde ay ben de fenayim deyip karsi koltuga siz de yativerin. Bir sey yap ma yin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…