Sürekli hatalar yapıyorum.

Yoo bildiğiniz profesyonelim Tecrübeyi azıcık geçti
Ooo maşallah maşallah da geçse konu açmazdın bence kız az dur yoksa alev alacaksın ahaha bir sen bir diğer üye böyle konu açıyorsunuz kardeşim sevişin tamam da bize ne yav yapıyorsanız dünyaya ne duyuruyorsunuz

hanımefendi pedofili değil nekrofili değil evli adamlarla birlikte olmuyor bunun dışında bizim aykırıdır/değildir gibi yorumlar yapmamız etik değil,bizi ilgilendirmez.

Ben cinsel arkadasliktan bahsediyorum. Buda etik değil hele de ingilizce tabirlerle topluma özendirilmek hiç hiç etik değil

Haftalık liste yapmanı öneririm. Ona göre ayarlarsın cinsel hayatını. Kimseye de seni sevmiyorum sadece arzuluyorum vs demek zorunda değilsin. Yat kalk bitsin. Önüne bak.

Ne ballısın ha herkes sana aşık dr noldu

Doktor aşık falan değilmiş amacı takılmakmış. Arada konuşuyoruz.
Benim de bir kız arkadaşım bir dr la evini paylaşıyordu bir yakınıydı çocuk çok çapkındı
Bu da demekki değişik

nerden biliyorsunuz profesyonelim ben diyor arkadaş cok mu normal bu konusmalari

Kimine göre olağan durumlar, kimine göre değil. Herkes çevresinden gördüğü gibi şekil alıyor. Ben rahat bir ortamda büyüdüm. Siz de ömür törpüsü, vajinusmus sebebi bir ortamda büyümüşsünüzdür, bilemem.

Benim de bir kız arkadaşım bir dr la evini paylaşıyordu bir yakınıydı çocuk çok çapkındı
Bu da demekki değişik

Bu da çapkın sanırım ama direk istediği şeyi sordum. Henüz bir ilişki istemiyorum, arkadaşlık yapabiliriz dedi. Bende arada konuşuyorum o ararsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…