- 17 Ocak 2014
- 940
- 1.585
- 313
- Konu Sahibi minikmavikus
-
+1bence burada cok ciddi bir sorununuz var,
buraya acmissiniz derdinizi ama biraz da elestirel yaklasmislar hakli olarak,
bence bir uzmanina danisabilirsiniz,
zira sorun esinizin dis gorunusunu elestirmeniz ve yeterince yakisikli bulmamaniz falan degil,
bence sorun direk bir baskasinin secimi uzerinden kendi secimlerinizi elestirmeniz, memnuniyetsizlik duymaniz,
bu sekilde en yakisikli ile evlenseniz gene mutsuz olursunuz,
cunku kardesiniz en iyi giyinen adamla evlenebilir,
en iyi giyinen ve de en yakisikli adamla evlenseniz yine mutsuz olursunuz,
cunku komsunuzun esi en iyi baba olan adamdir ve o sizin kocanizda eksiktir iste.
bence kendi secim kriterlerinize sadik kalarak esinizi sectiyseniz bu kaygilarinizdan kurtulmaya bakin,
yok kendi kriterleriniz oturmadan es secimi yaptiysaniz yanlis bir secim yaptiginizi dusunebilirsiniz.
bir de tabi igneyi baskasina cuvaldizi kendine olayi var,
bir de kendinize donun bakin, hangi kriterlere uyuyorsunuz, hangilerine uzaktan bakiyorsunuz.
tek uydugunuz kriter guzellikse asil kendinizin bizatihi yanlis secim oldugunuzu dusunebilirsiniz de belki.
Sizin yorumunuz daha gerçekçi teşekkür ederimTip konusunu hiç kıyaslamadım. Ama bazı nazik davranışlı eşleri görünce aklımdan geçmiyor değil. İnsanız sonuçta. İyi yanlarını görmeye çalış derim. Mesala ben öyle yapmaya çalışıyorum. Haaa var mı orasını da tam bilemiyorum
bence burada cok ciddi bir sorununuz var,
buraya acmissiniz derdinizi ama biraz da elestirel yaklasmislar hakli olarak,
bence bir uzmanina danisabilirsiniz,
zira sorun esinizin dis gorunusunu elestirmeniz ve yeterince yakisikli bulmamaniz falan degil,
bence sorun direk bir baskasinin secimi uzerinden kendi secimlerinizi elestirmeniz, memnuniyetsizlik duymaniz,
bu sekilde en yakisikli ile evlenseniz gene mutsuz olursunuz,
cunku kardesiniz en iyi giyinen adamla evlenebilir,
en iyi giyinen ve de en yakisikli adamla evlenseniz yine mutsuz olursunuz,
cunku komsunuzun esi en iyi baba olan adamdir ve o sizin kocanizda eksiktir iste.
bence kendi secim kriterlerinize sadik kalarak esinizi sectiyseniz bu kaygilarinizdan kurtulmaya bakin,
yok kendi kriterleriniz oturmadan es secimi yaptiysaniz yanlis bir secim yaptiginizi dusunebilirsiniz.
bir de tabi igneyi baskasina cuvaldizi kendine olayi var,
bir de kendinize donun bakin, hangi kriterlere uyuyorsunuz, hangilerine uzaktan bakiyorsunuz.
tek uydugunuz kriter guzellikse asil kendinizin bizatihi yanlis secim oldugunuzu dusunebilirsiniz de belki.
Tamamen anlaşamadığım manevi beklentilerimi karşılamadığı için mi bana yakışıklı görünmediğini söylüyorsunuz..kendiniz ile ilgili ‘guzel’den daha önemli meziyetleriniz vardır mutlaka. Kendinize bu kadar sığ yaklaşıp hakkınızı yemeyin. Çirkin şansı diye bir şey Yok, güzel/yakışıklı olan insanların hayat 1-0 önde başladığını düşünürüm.
Ama sadece ilk izlenimde sizi öne geçirir. Fırsat sağlar. Bunun dışında yaşantıda fark ettirdiğini düşünmüyorum...
‘kılıbık’ diye tabir ettiğiniz karısının sözünden çıkmayan adamları ben çok itici bulurum. Bu maço olsun demek değil. Karakteri olsun, fikri olsun. Aynı fikirde olabiliriz, az çatışma yaşıyor olabiliriz bunlar başka şeyler. Ama karışımda ne yaparsam yapayım onaylayacak biri olsun istemem. İnsanın kendi değerlerinin ve doğrularının olması önemli.
göz var izan var. Kocanız en yakışıklı olmayabilir. Siz de en güzel değilsiniz. Her güzelden daha güzeli var sonuçta. O da sizi kıyaslamaya başlarsa ne kadar gurur kırıcı olacağını tahmin edemiyorum. Bir de bu kadar göreceli bir kavramda nasıl kesin olabiliyorsunuz omunda anlamadım.
olmazsa olmazlarınız varsa evlenirken düşünecektiniz. Uzun boy gibi.. Gönül bu. Oluyor demek. O zaman gözünüz görmemiş. Şimdi batıyor olma sebebi aradığınızı bulamamış olmanız. Aradığınız uzun boy değil ama. Dış görünüşe o kadar takıksınız ki her şeyi buna bağlamışsınız...
eşiniz 190 da olsa aranızda eksik olan şey tamamlanmadığı surece böyle hissedeceksiniz.
Tamamen anlaşamadığım manevi beklentilerimi karşılamadığı için mi bana yakışıklı görünmediğini söylüyorsunuz..
Sevgiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü seviyorum eşimi. Ama şu da saçma geliyor şöyle söyleyenler; benim eşim bana herkesten yakışıklı geliyor vs. Sonuçta göz diye bir şey var ne alaka sevmeyle
Kısacık ömrümde başkalarını düşünerek geçiriyorum son yıllarda . Uyuz oluyorum kendime
yeterince sevmiyorsunuz. eşimin saçları döküldü mesela. ama bana yinede elin sırma saçlısından daha güzel geliyor kocamın keliçünkü onu seviyorum bazen odunluğu tutsada olsun
Allah ayırmasın demek geldi bir an içimden..
Çok güldüm ya :)Boşan brad pittle evlen
Boşan brad pittle evlen
evet sürekli evliliğimle ilgiki konuları başkalarıyla kıyaslıyorum ve malesef hep benden iyi taraflarıyla. İçten içe yiyorum kendimi eşimin haberi yok.
Ben küçüklükten beri güzelliğiyle övülen bi insanım her girdiğim ortamda okulda vs hep çok güzel olarak nitelendirildim.
Bi gün eşimle tanıştım yakışıklılık yok boy vs benim kadar ben 170 ama nasıl olduysa evli buldum kendimi bi şekilde aşık oldum
Şimdi sürekli kuzenlerimin arkadaşlarımın eşleriyle kıyaslıyorum malesef
Mesela gerçekten huysuz bi kuzenim vardı çok yakışıklı ve sessiz sakin efendi biriyle evlendi parmağında oynatıyor. Bunu kıskanıyorum
Çirkin şansı diyorlar ya işte o oluyor sürekli etrafımda
Benim eşim olaylarda çabuk parlayan biri ve öyle her dediğimi yapan ikiletmeyen biri değil. Ben de baskın karakterli biriyim. Keşke öyle olsaydı diyorum öyle sessiz sakin toplum tabiriyle kılıbık birini görünce
Maddi değil hiç düşündüğüm şeyler mesela daha zengin olması hiç ilgimi çekmiyorken uzun boylu biri olunca keşke benim eşim de öyle olsaydı diyorum evlenirken hiç aklıma gelmeyen şeyler bunlar
Bekar kızkardeşim var yakışıklı biriyle evlenirse kıskanır muyım onu bile bilmiyorum
Bi arkadaşım aramıştı yeni evli eşinin melek gibi bi adam olduğundan sürekli yardım ettiğinden bi dediğini iki etmediğinden bahsetti buna bile imrendim
Biliyorum hain kıskanç arkadaş-abla -kuzen gibi görünüyorum şuan ama bunları kendime bile itiraf edemezken buraya açık yüreklilikle yazdım
Yardım edebilir misiniz bana nasıl kurtulabilirim bu beynimi kemiren şeylerden
Ek.; ben zaten yanlış bi davranış olduğunun bilincindeyim o yüZden kırıcı konuşmazsanız sevinirim yardımcı olabilecek varsa yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?