Sürekli kıyaslıyorum

+1

Tip konusunu hiç kıyaslamadım. Ama bazı nazik davranışlı eşleri görünce aklımdan geçmiyor değil. İnsanız sonuçta. İyi yanlarını görmeye çalış derim. Mesala ben öyle yapmaya çalışıyorum. Haaa var mı orasını da tam bilemiyorum

Sizin yorumunuz daha gerçekçi teşekkür ederim

Reactions: bay

Giyim vs maddiyat hiç önemli olmadı hiç kıskanmadım
Evst eşimde olmayan bazı manevi güzellikleri benim eşim neden böyle değil diye düşünüyorum yardımcı olması düzenli olması sakin yapılı olması.. eşimin de başka güzel tarafları var biliyorum ama beynime söz geçiremiyorum
Yakışıklılık diyince herkes oraya odaklanmış

Senin gormek istedigin oyledir belki. Kimsenin evliligi mukemmel dort dortluk deil. Sen sadece seciminden dolayi pismanlik yasiyor gibisin bunu da etrafi mukemmel gorerek bahane ediyor olabilirsin. Seytan işlerinden uzak dur, bu dusuncelerdense aklini duayla zikirle mesgul edebilirsin

Tamamen anlaşamadığım manevi beklentilerimi karşılamadığı için mi bana yakışıklı görünmediğini söylüyorsunuz..

Tamamen anlaşamadığım manevi beklentilerimi karşılamadığı için mi bana yakışıklı görünmediğini söylüyorsunuz..

Ya fiziksel görüntüyü çok çok önemseme hatasına düşüyorsunuz, ki o zaman evlenirken bunun size daha çok batması gerekirdi.
Yada sadece manevi değil, evlilikte aradığınızı bulamadığınız için bu şekilde düşünüyor ve kıyaslar yapıyorsunuz....
Maddi zorluk, cinsel performans/zevk, kadın ruhundan anlaması gibi her şey olabilir...
Yada siz evliliği sevmediniz, sorumluluğu, yoruculuğu, biri ile sürekli aynı evde bulunmanın boguculuğu gibi...
bence biraz fiziksel özelliklerden ziyade hayatınızda memnun olmadığınız şeylere odaklanıp onları çözmeye çalışın...

O zaman kendinizi ondan üstün görüyorsunuz. Geçenlerde okudum yapılan araştırmaya göre yakışıklı ya da güzel olan eş diğer eşten kendini daha üstün görme eğilimine girebilirmiş. Eşinizin size yakışmadığını, daha iyilerine layık olduğunuzu düşünüyorsunuz.

Valla beni de böyle gazlamaya çalıştılar hep çevremden ama kulak asmadım. Eşim benden 13 yaş büyük ama yaşını göstermiyor, boylu poslu eli yüzü düzgün bir adam, ben ona göre çok çok daha güzelim ama böyle düşünmedim. Bunda eşimin huyu suyu da önemli tabi. Size karşı çok da nazik davranmıyor anladığım kadarıyla belki o yüzden böyle düşünüyorsunuzdur.

Kısacık ömrümde başkalarını düşünerek geçiriyorum son yıllarda . Uyuz oluyorum kendime

İnsanlar kötü taraflarını paylaşmıyorlar asla, dışardan baksan hepsi mutluluk abidesi. Kanma bunlara , herkesin sorunu sıkıntısı olur kendine göre, kimse mükemmel değil.

Biz eşimle aynı kurumdayız epey göze çarpıyoruz eşim üst düzey yönetici olduğundan, inan herkes açık bulma peşinde. İnsanlar o kadar iğrenç ki, eşimin toplantısı olduğunu biliyorum mesela gelen bir üst düzey oluyor tüm banka biliyor ama hala gelip bana insanlar farklı yakıştırmalar yapıyor , yani resmen art niyet açık aramaya çalışma. Kendileri mutsuz beni de mutsuz görseler mutlu olacaklar. Bırak insanları.

yeterince sevmiyorsunuz. eşimin saçları döküldü mesela. ama bana yinede elin sırma saçlısından daha güzel geliyor kocamın keli çünkü onu seviyorum bazen odunluğu tutsada olsun

Herseyin en iyisine ben layığım gibi bi kalıp düşünce var sanırım bu hislerin ardında.Biz güzel ,cok iyi ,cok akıllı olabiliriz .Bazen kendimizi layık gördüğümüz pozisyon ya da hallere başkaları sahip oluyor.İş hayatinda da yaşaniyor bu.Herkesin bir nasibi var.Eşin de senin nasibinmiş.Daha yakışikli olmasi da emin ol hicbirseyi degistirmezdi.Bu sefer kiyaslayacak baska birsey bulurdun.

Ahh aşk ahh..Sen varsan işin içinde, denizler su damlası gelir sevenin gözüne..sen varsan yüce dağlar erir gider Şirin için,Ferhat'ın elinde..Senin varsan işin içinde,çöller aşılır sevgilinin izinde..
sen yoksan eğer, boy da mesele..yüz mesele..göz de mesele...Aşkta noksanlık olursa, kusur görürüsün sevgilide..Aşığa kusur aramak mı yakışır ? ki aşık kusur görür mü hiç sevdiğinden sor hele..

boşverin hayatınızda olanlarla mutlu olmayı oğrenın nıce uzun boylular eşlerine neler yaptı ... ha bıde oyle benim eşim şunu yapar soyle yardım eder dıyenlerede çok ınanma o ınsanla aynı evde kalmayınca ınsanı tanıyamazsın...

Eşinizle evli olmaktan mutlu değilseniz, neden ayrılmıyorsunuz? Huyunu da sevmiyormuşsunuz. İleride karşınıza hem tipini hem huyunu sevdiğiniz biri çıkabilir. Bu kişi karşınıza siz evliyken hatta belki çocuk sahibiyken çıkarsa hiç hoş olmaz. Bu şekilde eşinize de haksızlık ediyorsunuz. O da onu beğenen biriyle olmayı hakediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…