- Konu Sahibi karbeyaz00
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi odam yok annemlern yatakodası var arada oraya niye gidiyor diye onun da lafını yapıyor. birde bunu yaparım aslında ama anneme acıyorum vicdanım el vermiyor yanında olup koruyasım geliyor :/ anneme acıyorum ciddenbabanız alkol aldığında yanına hiç çıkmayın, odanıza kapanın.. bir şeylerle meşgul olun, kulaklık takıp müzik dinleyin.. ve en önemlisi değişmesini beklemeyin !
sağlam adımlarla kendi yolunuzu, kendi dünyanızı oluşturun..
sevgiler..
Benim de sana benzer bir durumum var.Bende bir an once okulumu bitirip uzaklaşmayı düşünüyorum yoksa sinir hastası olmak kaçınılmaz son olucak benim için.Kör ve sağır olmak lazım bu tür insanlara ama keşke becerebilsek..Allah yardımcımız olsun![]()
uzak durmak ne mümkün be canım babam işte malesef pislik doğu kafalı ben erkeğim ben babayım baska kimse konusamaz yanlısta yapsam sizene kıcımın keyfindeyim modunda ama laftada bizim için yaşayan bizi cok seven hayatını bize adamıs gülüyorum..Ne de olsa baba değil mi.. Baba kelimesi bile huzur teminatını vermeye yeterli, varligi yeterli demişti lisede bir hocam..
Oysa bazen bir babanin yoklugu insana koymuyor. Ne kadar aci degil mi.. Ama hem konu sahibi arkadaşımın, hem de ülkemin kanayan yarasi bu..
Arkadaşım, Allah sana da annene de sabirlar versin babani da hidayete erdirsin.
Mümkün olduğunca uzak dur o adamdan.
anneyle birlikte ayrı eve cıkmak en iyisi
okulum bitiyor bu yıl şükür lisans mezunu olacagm ben ki böyle bir ailede bunları basardım Allah bundan sonrası için iyi bir iş ve eş nasip eder inşallah anneme üzülüyorum sadece benAllah onu islah etsin. Buda bizlere ve sana ders olsun.okuluna derslerine ver kendini eline bir meslek al ki kimseye muhtac olma .. Simdilik sabir ..
kendi odam yok annemlern yatakodası var arada oraya niye gidiyor diye onun da lafını yapıyor. birde bunu yaparım aslında ama anneme acıyorum vicdanım el vermiyor yanında olup koruyasım geliyor :/ anneme acıyorum cidden
Bu ataerkil düzene ben.. Neyse söylencek söz çok, bir an önce mezun olup anneni de kendini da kurtarirsin inşallah..uzak durmak ne mümkün be canım babam işte malesef pislik doğu kafalı ben erkeğim ben babayım baska kimse konusamaz yanlısta yapsam sizene kıcımın keyfindeyim modunda ama laftada bizim için yaşayan bizi cok seven hayatını bize adamıs gülüyorum..
aminnnBu ataerkil düzene ben.. Neyse söylencek söz çok, bir an önce mezun olup anneni de kendini da kurtarirsin inşallah..
annene en büyük iyiliği kendini mutlu ederek, bu durumlardan fazlaca etkilenmeyerek yaparsın.. çünkü annen kendinden daha çok senin için üzülüyordur.. seni azıcık mutlu görmenin bile onu ne kadar çok mutlu edebildiğini tahmin edemezsin.. hem annen için hem kendin için iyi ol !
Ben de evlenerek uzaklaşacağım zaten.Benim babam da hayatta izin vermez ayrı eve falan.İnsallah gönlüne göre iyi bir insan çıkar karşına.Uzaklaşamam da işte ben. Ayrı eve asla izin vermez babam . Of ya tek kurtuluş evlenmek
inşallah cıkar karsıma . o konuda da cok sarsıldım ben ama hayırlısı diyorum ne diyim.Ben de evlenerek uzaklaşacağım zaten.Benim babam da hayatta izin vermez ayrı eve falan.İnsallah gönlüne göre iyi bir insan çıkar karşına.