• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli öldürcem seni diyen baba

Oku işin olsun ve güzel bir eşin ancak öyle kurtulabilrsn .baba evinden kurtulmak için evliliği seçip ordan da hayır gelmedşğî pişmanlığı yaşıyrz.kader . Yani yağmurdan kaçarken doluya tutulmamalıdır lazım ...sen etkilenme diyecem mümkün değil .ALLAH yardımcın olsun

Dikkatli olmanızda fayda var tabi ki. Hergün neler okuyor neler izliyoruz. İnsan canını yakmak, bir cana kıymak çok kolay hale geldi. İnsanoğlu cidden kafayı yedi.

Ne kadar üzülüyorum böyle babaları duydukça. Ben babamı 6 yaşımda kaybettiğimden olsa gerek bambaşka gelir "baba" kavramı bana. Sahip olamadığım o baba güveni,baba sevgisi, baba ilgisi.. Böylesinide gördükçe şükrediyorum. En azından hala hasretle anıp, sevebildiğim bir babam var yanımda olamasada.

Dikkatli olun. Hatta annenizle birlikte uzaklaşabilirseniz babanızdan daha iyi olacak gibi. Allah yardımcınız olsun.

babanız alkol aldığında yanına hiç çıkmayın, odanıza kapanın.. bir şeylerle meşgul olun, kulaklık takıp müzik dinleyin.. ve en önemlisi değişmesini beklemeyin !

sağlam adımlarla kendi yolunuzu, kendi dünyanızı oluşturun..

sevgiler..

Benim de sana benzer bir durumum var.Bende bir an once okulumu bitirip uzaklaşmayı düşünüyorum yoksa sinir hastası olmak kaçınılmaz son olucak benim için.Kör ve sağır olmak lazım bu tür insanlara ama keşke becerebilsek..Allah yardımcımız olsun :110:

babanız alkol aldığında yanına hiç çıkmayın, odanıza kapanın.. bir şeylerle meşgul olun, kulaklık takıp müzik dinleyin.. ve en önemlisi değişmesini beklemeyin !

sağlam adımlarla kendi yolunuzu, kendi dünyanızı oluşturun..

sevgiler..
kendi odam yok annemlern yatakodası var arada oraya niye gidiyor diye onun da lafını yapıyor. birde bunu yaparım aslında ama anneme acıyorum vicdanım el vermiyor yanında olup koruyasım geliyor :/ anneme acıyorum cidden

Benim de sana benzer bir durumum var.Bende bir an once okulumu bitirip uzaklaşmayı düşünüyorum yoksa sinir hastası olmak kaçınılmaz son olucak benim için.Kör ve sağır olmak lazım bu tür insanlara ama keşke becerebilsek..Allah yardımcımız olsun :110:

Uzaklaşamam da işte ben. Ayrı eve asla izin vermez babam . Of ya tek kurtuluş evlenmek

Ne de olsa baba değil mi.. Baba kelimesi bile huzur teminatını vermeye yeterli, varligi yeterli demişti lisede bir hocam..
Oysa bazen bir babanin yoklugu insana koymuyor. Ne kadar aci degil mi.. Ama hem konu sahibi arkadaşımın, hem de ülkemin kanayan yarasi bu..
Arkadaşım, Allah sana da annene de sabirlar versin babani da hidayete erdirsin.
Mümkün olduğunca uzak dur o adamdan.

Allah onu islah etsin. Buda bizlere ve sana ders olsun.okuluna derslerine ver kendini eline bir meslek al ki kimseye muhtac olma .. Simdilik sabir ..

Ne de olsa baba değil mi.. Baba kelimesi bile huzur teminatını vermeye yeterli, varligi yeterli demişti lisede bir hocam..
Oysa bazen bir babanin yoklugu insana koymuyor. Ne kadar aci degil mi.. Ama hem konu sahibi arkadaşımın, hem de ülkemin kanayan yarasi bu..
Arkadaşım, Allah sana da annene de sabirlar versin babani da hidayete erdirsin.
Mümkün olduğunca uzak dur o adamdan.
uzak durmak ne mümkün be canım babam işte malesef pislik doğu kafalı ben erkeğim ben babayım baska kimse konusamaz yanlısta yapsam sizene kıcımın keyfindeyim modunda ama laftada bizim için yaşayan bizi cok seven hayatını bize adamıs gülüyorum..

Allah onu islah etsin. Buda bizlere ve sana ders olsun.okuluna derslerine ver kendini eline bir meslek al ki kimseye muhtac olma .. Simdilik sabir ..
okulum bitiyor bu yıl şükür lisans mezunu olacagm ben ki böyle bir ailede bunları basardım Allah bundan sonrası için iyi bir iş ve eş nasip eder inşallah anneme üzülüyorum sadece ben

kendi odam yok annemlern yatakodası var arada oraya niye gidiyor diye onun da lafını yapıyor. birde bunu yaparım aslında ama anneme acıyorum vicdanım el vermiyor yanında olup koruyasım geliyor :/ anneme acıyorum cidden

annene en büyük iyiliği kendini mutlu ederek, bu durumlardan fazlaca etkilenmeyerek yaparsın.. çünkü annen kendinden daha çok senin için üzülüyordur.. seni azıcık mutlu görmenin bile onu ne kadar çok mutlu edebildiğini tahmin edemezsin.. hem annen için hem kendin için iyi ol !

uzak durmak ne mümkün be canım babam işte malesef pislik doğu kafalı ben erkeğim ben babayım baska kimse konusamaz yanlısta yapsam sizene kıcımın keyfindeyim modunda ama laftada bizim için yaşayan bizi cok seven hayatını bize adamıs gülüyorum..
Bu ataerkil düzene ben.. Neyse söylencek söz çok, bir an önce mezun olup anneni de kendini da kurtarirsin inşallah..

annene en büyük iyiliği kendini mutlu ederek, bu durumlardan fazlaca etkilenmeyerek yaparsın.. çünkü annen kendinden daha çok senin için üzülüyordur.. seni azıcık mutlu görmenin bile onu ne kadar çok mutlu edebildiğini tahmin edemezsin.. hem annen için hem kendin için iyi ol !

evet gecen arkadasıyla konusurken karbeyaz da bizden etkileniyor pskiyatriste gidiyor sürekli dyordu. Ama elimde değil keşke biraz daha rahat biri olabilsem yinede saolun yorumunuz için aklmda tutacagım Allah razı olsun sizlerden

Back
X