- 23 Ağustos 2020
- 4.512
- 8.455
- 108
- 35
- Konu Sahibi Deltavealfa
-
Alışveriş yaparken hemen karar vermeyin mesela .bununla ilgili yazılar teknikler var.bir afa bende kendime uygulamistim. Mesela kendine sorar soruyorsun gerçekten ihtiyacım varmi,bunu almasam da hayatıma devam edermiyim gibi.. çok hatırlamıyorum şuan içeriği.Benim büyük derdim yıllardır
Hayatımda hiç para biriktiremedim
Hep kredi kartı borcum oldu hala var
Çok abuk sabuk şeyler de alıyorum
Yani şu ara her şey aşırı pahalı ama
Ucuzken de böyleydim
Nasıl değişebilirim
Ya da bu yaştan sonra değişebilir miyim?
Zor mu
Bu arada sınırsız param var gibi algılanmasın bütçeme göre hep borçluyum işte öyle
Oluyorum anlık sonra geçiyor o hisSonradan pişman olmuyor musun?
Hani benim borcum olsa gereksiz bir şey masraf etsem çok üzülürdüm sanırım.
Hep tutumlu yaşadım, birilerine maddi manevi bağımlı olmamak için hep çok sıktım kendimi.
Tum butceni 100 kalem olarak dusun. Bunun kaci ev masrafi, Kira vs kaci abuk sabuk harcamalar?Benim büyük derdim yıllardır
Hayatımda hiç para biriktiremedim
Hep kredi kartı borcum oldu hala var
Çok abuk sabuk şeyler de alıyorum
Yani şu ara her şey aşırı pahalı ama
Ucuzken de böyleydim
Nasıl değişebilirim
Ya da bu yaştan sonra değişebilir miyim?
Zor mu
Bu arada sınırsız param var gibi algılanmasın bütçeme göre hep borçluyum işte öyle
Kıyafet mutfak eşyaları vsMesela ne alıyorsunuz?
Her şey çok pahalı artık ve her gün de zamlanıyor. Sürekli bir şeyler almak zorunda kalıyoruz.
Çocukluk döneminde alınmadıysa onun açlığını şimdi gideriyorsundurKıyafet mutfak eşyaları vs
Yo çocukken de her istediğim alındıÇocukluk döneminde alınmadıysa onun açlığını şimdi gideriyorsundur
Nasıl geçiyor ki?Oluyorum anlık sonra geçiyor o his
Hep asgari ücretini ödüyorum kartınNasıl geçiyor ki?
Borç zamanı yaklaştıkça uykun kaçmaz mı?
Ben de çok rahat çocukluk yaşadım.Yo çocukken de her istediğim alındı
Aslında temel sorun o mu diyorum cidden her istediğimi aldılar bazen hayır mı demek lazım çocuklara
Bana bazen hayır dediler ben de bu yüzden bi sürü şey alıp borçlara düştüm bence bunls ilgili değil sorunumuz başka.Yo çocukken de her istediğim alındı
Aslında temel sorun o mu diyorum cidden her istediğimi aldılar bazen hayır mı demek lazım çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?