Sürekli tavır değiştiren görümce..

Açıkca sor rahatsizsan.
...cim ne oluyor bir sorun mu var? Ben seviyorum seni çok da ıyiyiz diye dusunuyordum. Sen ya gerginsin ya da benle ilgili bisey takılmış kafana. Bunlar olmasın aramızda bak biz güzel bir aile olalım. Anlat hadi... falan de bakalim. Açılır belki.

Niye bir ömur boyu olsun, turşusunumu kuracan? Yarin bir gun oda evlenecek gidecek.. Hic takmaz bence , ev halkida biliyordur neyin ne oldunu..

Benim görümce bu aynı yaş aynı tavır , kafaya takma he de geç vs diyen arkadaşlar çok zor oluyor her ortamda geriliyorsun böyle olunca çok iyi anlıyorum

Bu kadar hassasiyete gerek yok. Sen de cevabini ver ona.içine atma hicbirseyi.Amann korkma kız bitirmem yumurtalarınızı deyiver.

Takilacak sey mi?
Kiz belli stresli zaten yasi ufak.
Duyma bile

Hee duyup icinde kaliyorsa esinin dedigi gibi sen de cevap ver o zaman.

Cevap veremem diyosan da yapacak birsey yok

Hergün mü gidiyorsunuz oraya. Sınava hazırlanırken insan kalabalık istemiyor. Belki o yüzden laf söylüyordur size gitmeyin diye

Ergen belli
Takma kafana

Kendinize denk görmeyin, yaşı ufak öğrenci ve sınav stresi var, dengesizlikler olabilir. Ama siz fazla ciddiye almayın, dediklerine takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…