• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli uyuyan eşim...

Nurca55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
487
819
18
Herkese merhaba hanımlar.
1 senelik evliyim. Çok şükür evliliğimde bir sıkıntı yok ama olumsuz bir durum var.
.
Eşim iş yerinde hem bedenen hem zihnen çok yoruluyor (9-6 çalışıyor) akşam eve geliyor, yemek faslı falan derken koltuğa geçince başlıyor uyuklamaya... 7-8 dk hiç dokunma oturduğu yerden epey derin uyuyor. Tüm kan tahlilleri temiz çıktı. Demli çay, Kahve falan da fayda etmiyor. Akşamları oturup bir dizi-film izleyemiyoruz. Haftasonu, haftaiçi , yıllık izin, resmî tatil vs. her zaman aynı durum.
sormak istediğim şu; sizi zinde tutan, dinç tutan bir takviye ilaç, Gıda var mi? Lütfen sadece bu konuda cevap verin. “Adam yoruluyor” falan demezseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Bende 2 ay önce bu durumdaydım. Baktım ki akşam sosyal hayatım azalmış miskin olmuşum iyice biraz gece eğlence hayatı planlar vs uyguladim. Ve çinko kapsül + biotin tabler başladım birazda bunlar saç cilt sağlığı niyetiyleydi çok memnun kaldım artık sıfır uyku ne işe yaradı bilemiyorum ama

Herkese merhaba hanımlar.
1 senelik evliyim. Çok şükür evliliğimde bir sıkıntı yok ama olumsuz bir durum var.
.
Eşim iş yerinde hem bedenen hem zihnen çok yoruluyor (9-6 çalışıyor) akşam eve geliyor, yemek faslı falan derken koltuğa geçince başlıyor uyuklamaya... 7-8 dk hiç dokunma oturduğu yerden epey derin uyuyor. Tüm kan tahlilleri temiz çıktı. Demli çay, Kahve falan da fayda etmiyor. Akşamları oturup bir dizi-film izleyemiyoruz.
sormak istediğim şu; sizi zinde tutan, dinç tutan bir takviye ilaç, Gıda var mi?
Başka bir sıkıntı vardır belki? Sürekli uyumak güçlü bir depresyonun habercisi derdi bir psikolok arkadaşım. Belki de sahiden de çok yoruluyodur

Eşinin kadın versiyonu ben olabilirim. Çalışırken zaten geç geliyordum pc TV görmek yerine hep uyuyordum. Bence elleme adam uyusun haftasonu etkinlik yapın
Haftasonu, haftaiçi, yıllık izin vs. hep aynı

günde 1 tane vitamin falan içsin belki biraz enerjik olur :D

Benim kocamda uykuyu seviyor ve saniyesinde uyur ne büyük lüks :KK53: yemek yeriz o biraz kestirir 9 gibi uyandırırım çay yapmış olurum gayet normal seyler dert edicek birsey yok ben kendim diyorum hatta hadi kestir sonra cay icek :KK70:
Onu da denedik, farketmiyor. Uyandırıyorum sonra yine aynı

Bende 2 ay önce bu durumdaydım. Baktım ki akşam sosyal hayatım azalmış miskin olmuşum iyice biraz gece eğlence hayatı planlar vs uyguladim. Ve çinko kapsül + biotin tabler başladım birazda bunlar saç cilt sağlığı niyetiyleydi çok memnun kaldım artık sıfır uyku ne işe yaradı bilemiyorum ama
Nereden aldınız acaba? Marka model nedir

Ben de işte yoruluyordur vs diyordum. Yazın tatil yaptık iki hafta yine aynı terane. Aynı etkinliği yapıyoruz, aynı yolu yürüyoruz, aynı suda yüzüyoruz. Akşam 9 oluyor. Pıt bizimkinin gözler kapalı. O zaman anladım bunun yorgunlukla alakası yok. Koca cüssesinden de utanmıyor. Bebek gibi oturduğu yerde uyuyakalıyor. Zehir ediyor geceyi.

Aynı ben ya :KK70: ilk evlendiğim zaman koltukların minderlerini kaldırdım kafası rahat etmesin diye :) Ama şu an her koşulda uyuyor.Son aşama elinde telefona bakar vaziyette uyuyor :KK70:
Evet aynen o şekilde benimki de

bende yazın aynı durumdaydım kafam kalkmıyordu uykudan meger insülin direnci + b12 eksikliği + d vitamini eksikliği varmış.. mükemmel kombo.. iğne verdi doktor.. hemen toparladım

Ben de işte yoruluyordur vs diyordum. Yazın tatil yaptık iki hafta yine aynı terane. Aynı etkinliği yapıyoruz, aynı yolu yürüyoruz, aynı suda yüzüyoruz. Akşam 9 oluyor. Pıt bizimkinin gözler kapalı. O zaman anladım bunun yorgunlukla alakası yok. Koca cüssesinden de utanmıyor. Bebek gibi oturduğu yerde uyuyakalıyor. Zehir ediyor geceyi.
Kıyamam ya o kadar iyi anlıyorum ki seni, ben de bi arayış içindeyim işe yarayan bi takviye gıda, ilaç vs var mı diye

Back
X