- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.992
- 548
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Savunduğunuz eşitlik gerçek anlamda eşitliktir ülkemizde böyle değilki o gün gelinceye kadar mağduriyet eşitlik kavramları zaten yüceltilen erkek cinsine bir bir artı daha kazandırır
O gün geldiğinde tarafların mağduriyetini tafarsız şekilde konuşabiliriz
Meraktan soruyorum sadece .Günümüzde kadar kadin erkek eşitliği derken erkeklerin evlilik ve boşanma sonucu ağır maddi yük altına girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
2 gün evli kalıyor ömür boyu nafaka ödüyor çocuk falan da yok. Böyle adalet mi olur ben kadın olarak bunu onursuzca buluyorum. Her kadın kendi çalışabilir iyi ya da kötü bir işte bazilari kolaya kaçıyor nasıl bunu kendilerine yedirebiliyorlar?
Sonra erkekler evlilikten soğuyor haklılar da. Adamı para kaynagi olarak görmek hak mı?
Ya da çocuğa diye alınan nafakayla keyif catıyor bazıları nasıl yiyorsunuz kendi cocugunuzun hakkını?
Nafakaya tazminata karşı değilim ancak şiddet baskı vb şeyler varsa talep edilmeli. Anlaşamadın ayrılıyorsun
para koparma çaban niye sen bosandın diye kendini mimli olarak görüyorsan erkekte aynı şekilde hiç evlenmemiş biri gibi kabul edilmiyor artık toplumda. Altın mevzulari keza aynı şekilde onların taktığı altın benim diye tutturyorlar.
Kadinlar kendini muhtaç bakılması gereken varlıklar olarak görürse erkek de ona o gözle bakmaz mı? Sonra küçük görmez mi?
Biz ne kadar sağlam durursak kendi başımıza o kadar saygı görürüz karşı taraftan.
Yanlış anlaşılmasın tüm kadınlara değil elbet lafım benim gibi düşünen binlerce kadın da var. Sadece bu aralar çok karşıma çıkıyor bu tarz konular paylaşmak istedim.
Evlilik içinde altin mal gibi mevzulari boşanma olmasa bile bir ömür eşler arasında çatışma yaratıyor mutsuzluk doğuruyor. Etrafımda çok görüyorum ev araba aliyor çiftler kadin da altınını veriyor. Adam mesai ek iş ne varsa yapıyor evini geçindirmek borcunu ödemek için. Kadın benim altınımı ne zaman ödeyeceksin derdinde. O adam seni neden sevsin saysın bir söylesenize?
Evliliği maddiyat olarak değil sevilip sayıldığını mutlu olduğumuz yuva olmalıdır.
Yarım paket sigara içtim valla ne söylersen boş bir yara var gocunmasi ondan ....haftada 1 gun ankara ataturk kız yetiştırme yurduna gidip 4 kızıma ders çalıştırıyorum etud yapıyorum sohbet ediyorum gerekirse annelik ablalık yapıyorum.Git o yurda da bir kaç kız çocuğunu dinle annelerinin başlarına gelenleri dinle ezikliklerini dinle hayata dair umutsuzluklarını dinle babalarının şerefsizlıklerini dinle.git yat ya boş boş konuşup sinir etme insanları gece gece
haftada 1 gun ankara ataturk kız yetiştırme yurduna gidip 4 kızıma ders çalıştırıyorum etud yapıyorum sohbet ediyorum gerekirse annelik ablalık yapıyorum.Git o yurda da bir kaç kız çocuğunu dinle annelerinin başlarına gelenleri dinle ezikliklerini dinle hayata dair umutsuzluklarını dinle babalarının şerefsizlıklerini dinle.git yat ya boş boş konuşup sinir etme insanları gece gece
Cicegim aleykumselam
Cicegim aleykumselam
Dunya da degissin be canim. Hayal olarak kalmasin
İnşallah ablacım. Bizler değişeceğiz, dünya değişecek..Sevgiler.. :68;
çocuğunu para için büyüten anne baba ne demek ya.annem 7 yıldır ben eşim ve kızımla yaşıyor maaşı da var emekli kıra gelırleri de var.Ama anne bu be anne kıyafetlerini de ben kendi paramdan alırım çoğu zaman tatile kaplıca yada kendi paramla götururum.eşim de gık diyemez karışmaz .evladım da umarım benim gibi olur buyuyunce .kızım ateşli ve ben sabaha kadar bekleyeceğim 7 yaşındaki kızımı.annelik bu işte herşeyı hakeder anneler .Eğitim cehaleti alıyor diyenler sizinkini niye almamış ki?
Son olarak burada kadinlar kocam ailesine para veriyor su bu çok konu açıklıyor haklılar da bende o adamla evlenmeyi düşünüyorum bunlsrin hesabını yapacağım tabiki baskalarinin sorunlarından ders almam mantık işidir göz göre evlenip sonra dert yanmaktan iyidir. Ben beş kuruş para istemedim kendime istemem de kaç yıl oldu. Kendi icin istediğini yapsın istedigine hediye vs alsin beni Bağlamaz ama çocuğunu para icin büyütüp ihtiyaci yokken çocuğunun parasina göz diken aileler avucunu yalasın.
Kimse bize dünyaya gelmek istiyor musun diye sormadi büyüyümc baktık büyüttük ver karsiligini derse ağzının payını alır kendi ailem dahi olsa . Onlar baktıysa zamanı gelince biz de onlara bakacağız. Bunlar parayla değil sevgiyle olur.
+100000000Meraktan soruyorum sadece .Günümüzde kadar kadin erkek eşitliği derken erkeklerin evlilik ve boşanma sonucu ağır maddi yük altına girmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
2 gün evli kalıyor ömür boyu nafaka ödüyor çocuk falan da yok. Böyle adalet mi olur ben kadın olarak bunu onursuzca buluyorum. Her kadın kendi çalışabilir iyi ya da kötü bir işte bazilari kolaya kaçıyor nasıl bunu kendilerine yedirebiliyorlar?
Sonra erkekler evlilikten soğuyor haklılar da. Adamı para kaynagi olarak görmek hak mı?
Ya da çocuğa diye alınan nafakayla keyif catıyor bazıları nasıl yiyorsunuz kendi cocugunuzun hakkını?
Nafakaya tazminata karşı değilim ancak şiddet baskı vb şeyler varsa talep edilmeli. Anlaşamadın ayrılıyorsun
para koparma çaban niye sen bosandın diye kendini mimli olarak görüyorsan erkekte aynı şekilde hiç evlenmemiş biri gibi kabul edilmiyor artık toplumda. Altın mevzulari keza aynı şekilde onların taktığı altın benim diye tutturyorlar.
Kadinlar kendini muhtaç bakılması gereken varlıklar olarak görürse erkek de ona o gözle bakmaz mı? Sonra küçük görmez mi?
Biz ne kadar sağlam durursak kendi başımıza o kadar saygı görürüz karşı taraftan.
Yanlış anlaşılmasın tüm kadınlara değil elbet lafım benim gibi düşünen binlerce kadın da var. Sadece bu aralar çok karşıma çıkıyor bu tarz konular paylaşmak istedim.
Evlilik içinde altin mal gibi mevzulari boşanma olmasa bile bir ömür eşler arasında çatışma yaratıyor mutsuzluk doğuruyor. Etrafımda çok görüyorum ev araba aliyor çiftler kadin da altınını veriyor. Adam mesai ek iş ne varsa yapıyor evini geçindirmek borcunu ödemek için. Kadın benim altınımı ne zaman ödeyeceksin derdinde. O adam seni neden sevsin saysın bir söylesenize?
Evliliği maddiyat olarak değil sevilip sayıldığını mutlu olduğumuz yuva olmalıdır.
Siz kendinizi onlara muhtaç gördükçe ezmeye de devam edecekler!
Helal olsun , takdir ettim siziçocuğunu para için büyüten anne baba ne demek ya.annem 7 yıldır ben eşim ve kızımla yaşıyor maaşı da var emekli kıra gelırleri de var.Ama anne bu be anne kıyafetlerini de ben kendi paramdan alırım çoğu zaman tatile kaplıca yada kendi paramla götururum.eşim de gık diyemez karışmaz .evladım da umarım benim gibi olur buyuyunce .kızım ateşli ve ben sabaha kadar bekleyeceğim 7 yaşındaki kızımı.annelik bu işte herşeyı hakeder anneler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?