- 15 Kasım 2017
- 616
- 626
- 53
- 34
- Konu Sahibi Paretooptimal
-
Hadi canım hadi sen nerden biliyosun benim ne yaşadığımı he kolumda 3 adet yarık var kim yaptı biliyo musun eski.eşim. Şimdi benden mağdur olan kadınlardan nasıl hak vermemizi bekliyorsun! Edebiyat yapma bence. Koluma her baktığımda o adamı hatırlıyorum benim psikolojim nolucak kim hesabını soracak sen mi?İşinize gelen mesajlari okumuşsunuz malesef çoğunun yaptigi gibi hepsini okusaniz görürsünüz. Benim iftira attiginiz gibi bir durumum yok ancak çok merak ettim sizin gibiler eşleri eski eşlerine nafaka oderken kendi kıt geçiniyorsa hakli canım alacak parasını dermiydi acaba.
Evlenirse veya işe girerse kesiliyor nafakaSadece kendi adima konusayim esimle bosandiktan snra ne olacagimzi konustk
Kesinlikle Nafaka istemiyorum dedim. “ Cocuklarinada vicdanina kalmis onlarin para hesabi var gelecege yatirim olarak. Oraya gonderirsen sen bilirsin yada harclik hediye vs.. karismam “ dedim ..
Cocugu olanlar Ailesi arkasinda olmayip gercekten ihtiyaci olanlar Bi işe girene kadar alabilir ama evlenince o nafaka devam ediyor mu bi bilgim Yok . Kadin tekrar evlendignde nafaka ödenmemeli..
Neyse sen gibileri muhatap almam hata. Kolun için uzgunum adam cezasini ceker sende psikolojini düzelirsin inşallah.Hadi canım hadi sen nerden biliyosun benim ne yaşadığımı he kolumda 3 adet yarık var kim yaptı biliyo musun eski.eşim. Şimdi benden mağdur olan kadınlardan nasıl hak vermemizi bekliyorsun! Edebiyat yapma bence. Koluma her baktığımda o adamı hatırlıyorum benim psikolojim nolucak kim hesabını soracak sen mi?
Hiç biri olmuyorsa muhtaç sın diye ediyorlar... Her işi üzerine yıkıyorlar çünkü evladın var kipairdayamazin... Ben 6 ay için bir rakam kabul etmiştim sonra talep ettiğimi alacaktım. Ne oldu dersiniz alamadım tabi... Kem küm biliyorsun ekonomi kötü oldu dur hele hallederiz 6 ay daha geçsin de oldu... Oldu da oldu normalde asla kalmazdim. Çocuğu yaz boyu cumartesi işe getirdim bir şey demedik oldu... Fırsat çılik diz boyu...Yani boşanan kadına rahat var mı ki
Mahkeme kararı çıkar çıkmaz abi dediğin adam gelip asılıyor
Boşanmış kadın gören her erkek acaba bana da .... mi şeklinde (çok afedersiniz) mide bulandırıcı şekilde şansını deniyor.
Kadın insan yerine konmuyor ki bu toplumda
Paran varsa da işin varsa da dulsun hani konu sahibesi muhtaçlıktan dem vurmuş ya. Bu sefer de işyerindekiler ağız değiştirip abiden beyden canıma cicime dönüyor. Muhtaç ol olma kadınsan bir şekilde eziliyorsun kardeşim mesele para da değil
Senin gibiler derken? Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim parazit yapma git öte tarafta oyna!Neyse sen gibileri muhatap almam hata. Kolun için uzgunum adam cezasini ceker sende psikolojini düzelirsin inşallah.
Ben de onu düşünüyorum ben feministim de siz kendini feminist sananlarla ne yapacağız bilmiyorum. İki adım ileri üç adım geri gidiyoruz sayenizde.Nooldu feminizm yerini mahalle agzina birakmis? Ayip ediyorsunuz. Fikir sordunuz soyledik. Neden agzinizi bozuyorsunuz ki?
aynen bende öyle düşünüyorum elli yaşına gelmiş hiç çalışmamış sosyal hayatı olmayan bir kadın o yastan sonra kendi ayaklari üzerinde durmakta zorlanır ama gençler için geçerli bulmuyorum bunu
Konuşmayı ogren once .Senin gibiler derken? Umarım benim yaşadıklarımı yaşamazsın fakat şunu söylemeden geçemeyeceğim parazit yapma git öte tarafta oyna!
Boynu altinda kalasica herif..Hadi canım hadi sen nerden biliyosun benim ne yaşadığımı he kolumda 3 adet yarık var kim yaptı biliyo musun eski.eşim. Şimdi benden mağdur olan kadınlardan nasıl hak vermemizi bekliyorsun! Edebiyat yapma bence. Koluma her baktığımda o adamı hatırlıyorum benim psikolojim nolucak kim hesabını soracak sen mi?
ömründe sokağa tek başına çıkamayan kzı nasıl burs bulup okuyacakmış güldürmeyin beni.sizi türkiye turuna davet ediyorum masraflar benden ne hayatlar var bir görün de insanları bilmeden yargılamayın istiyorum
Senin psikolojin bozuk gibi geldi bana. Seninde psikolojin tez zamanda duzelir ins..Neyse sen gibileri muhatap almam hata. Kolun için uzgunum adam cezasini ceker sende psikolojini düzelirsin inşallah.
Benim sayemde geri gittigimizi sanmiyorumBen de onu düşünüyorum ben feministim de siz kendini feminist sananlarla ne yapacağız bilmiyorum. İki adım ileri üç adım geri gidiyoruz sayenizde.
Cok naziksiniz boyle dusundugunuze cok sevindim inanin,tesekkur ederimcünkü konu aslinda cok güzel ve dogru kisiler ile güzel bir sekilde tartisilir, darkmore ile yaptigim gibi.
Konu sahibin tuzu kuru tabi hava hoş üstüne 40 bin borc taktı arabamı aldı elimden aldattı dövdü kesti ve kaçıp gitti.eee sonuç kadın erkek eşitliği baksen şu işeBoynu altinda kalasica herif..
Basina gelse napardi iste. Onu bilemez. Bekara kari bosamasi kolay derler.Konu sahibin tuzu kuru tabi hava hoş üstüne 40 bin borc taktı arabamı aldı elimden aldattı dövdü kesti ve kaçıp gitti.eee sonuç kadın erkek eşitliği baksen şu işef
Siz şimdi senin gibiler deyince siddet gormus kadınları kast ettim falan sanmışsınızdır onları değil kavgacı saldirgan hep ben hep ben diyenleri kast ettim . Onlar ustune alınmasınSenin psikolojin bozuk gibi geldi bana. Seninde psikolojin tez zamanda duzelir ins..
İşte sözde değil özde eşitlik sağlanmadığı sürece erkekler mağdur demeyeceğimKonu sahibin tuzu kuru tabi hava hoş üstüne 40 bin borc taktı arabamı aldı elimden aldattı dövdü kesti ve kaçıp gitti.eee sonuç kadın erkek eşitliği baksen şu işef
Konu sahibin tuzu kuru tabi hava hoş üstüne 40 bin borc taktı arabamı aldı elimden aldattı dövdü kesti ve kaçıp gitti.eee sonuç kadın erkek eşitliği baksen şu işef
Şu konuları kendi aramizda bile çarptırmadan konuşamadığı kız sürece erkek tarafından eşitlik adalet namına birşey beklememek lazım.Konu sahibin tuzu kuru tabi hava hoş üstüne 40 bin borc taktı arabamı aldı elimden aldattı dövdü kesti ve kaçıp gitti.eee sonuç kadın erkek eşitliği baksen şu işef
Bu kadar basit düşündüğüne inanamıyorum gercekten. Türkiye de geçinmek ne kadar zor ve boşanan kadına nasıl davranılıyor ne gözle bakınılıyor. Keşke bunları konu olarak açsaymış hanım efendi..Basina gelse napardi iste. Onu bilemez. Bekara kari bosamasi kolay derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?