Süresiz yoksulluk nafakası

Cok naziksiniz boyle dusundugunuze cok sevindim inanin,tesekkur ederim

Bizim sohbetimiz acikcasi hosuma gitmisti. O zamanda yazdim. Ayni prensiplerin arkasindayiz fakat bakis acilarimiz farkli. Ben daha halen konu sahibine katiliyorum fakat bence Türkiyenin o noktaya gelmesine kadar uzuuun bir yolu daha var. Olmasi gerekenler ve olanlar arasinda bir ucurum var. Senin yazdiklarindanda onu anladim.

Ah umarim yeni nesil kizlarimiz bir cok konuda daha degisim getirirler. .

Şu konuları kendi aramizda bile çarptırmadan konuşamadığı kız sürece erkek tarafından eşitlik adalet namına birşey beklememek lazım.
Sen erkek tarafından hiç dayak yemedin kuzum bilmezsin emin ol. İki tokat yeseydin bu kadar rahat konuşmazdın

İnsallah. Kim istemez ki oyle cagdas bir yolda olmayi? Ulkem adina gurur duyarim,duyariz. Cocuklarimiz degistirebilir bu gidisati.

tekrar evlendığınde zaten nafaka kesilir sadece çocuğa verilir

Şunuda söylemeden geçemicem boşanınca nafaka almadım çünkü zaten çalışıyordum.ama ya çalışmasaydım?
Beni calistirmadi iste.Ustune ustluk her isi bozuldugunda benim ailem kostu yardim etti.Tam isini duzeltti derken bu seferde beni aldatti. Nafakada odemedi.Cocugunada sahip cikmadi. Aradan yillar gecti oglu meslek sahibi oluncada oglu oldugunu hatirladi adi herif.

Son düzenleme:
Savunduğunuz eşitlik gerçek anlamda eşitliktir ülkemizde böyle değilki o gün gelinceye kadar mağduriyet eşitlik kavramları zaten yüceltilen erkek cinsine bir bir artı daha kazandırır
O gün geldiğinde tarafların mağduriyetini tafarsız şekilde konuşabiliriz

Neyse sen gibileri muhatap almam hata. Kolun için uzgunum adam cezasini ceker sende psikolojini düzelirsin inşallah.
sen niye çalışıp kendi paranla evlenmeyi düşünmüyorsun da daha sevgiliyken sevgilinin ailesine ne kadar para verdiğine uzulup hesabını yapıyorsun annesini kızkardeşini çekiştırıyorsun eski konularında.sen de pekk modern görüşlıymuşsun anladık kaynana görümce konularından ha ha

istedığım kişiye istedığım yorumu da yaparım saygı çercevesınde alıntılarım da sizden izin alacak değilim.keşke şu olsa bu olsa demekle olmuyor ütopik onlar.biz burda gerçekler üzerine yorum yapıyoruz rüyalar üzerine değil

Oyle düşünmesem sevgilim bir senedir evlrnmek istiyor ben atanmaya çalışıyorum hala da atanmadan evlenmeyi düşünmüyorum bilip bilmeden konuşmayın. Sizi pohpohlomadım diye açığına aramaya çalışmanız çok çocuksu komik gerçekten

Kızlar herkese iyi geceler sabah 6 da kalkiyorum uyumam lazım takılıp kaldım. Son söz büyük lokma ye büyük söz söyleme... Hayat öyle bir oyundur ki asla dediğin her şeyi bir gün altın tepsi içinde sana getirir.. Ve onu mecburen yersin...İster seve seve ister söve söve...

iyi geceler umarım bundan sonra herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…