Süresiz yoksulluk nafakası

almanya da yaşayan miss e sorun bakalım almanya da kadın erkek eşitliği yoktur.pozitif kadın üstünlüğü vardır .buna rağmen kadın gene de ezilir kadın olmak bile yeter ezilmeye bu dünya da

Ya iste şirret fesat dedigim kadınlar dökülfü. İşte siz hak ediyorsunuz herşeyi de melek gibi masum kadinlar neler çekiyor.

Sevgilim boşanmış biri falan degil. Öyle olsa lafı dolandırmam merak etmeyin.
Bak sana bisi anlaticam. Esim zamaninda beni calistirmadi. 9 yillik evliyken aldatti. Aldattigi kadinlada evlendi. 5 yasinda cocukla baba evine dondum. Ne bana ne cocuguna 1 kere bile nafaka odemedi. Adresini sakladi. Sence hangi kadin bunu hak eder. Sende bir bayansin bunu unutma..

Bir kadın olarak eşinden ayrılan bütün hemcinslerimin nafakadır tazminattır kesinlikle almasından yandayım, bununda gururla onla bunla alakası yok, Ne oluyorsa her anlamada kadına oluyor bence en büyük haklardan biride nafaka..

Yani boşanan kadına rahat var mı ki

Mahkeme kararı çıkar çıkmaz abi dediğin adam gelip asılıyor

Boşanmış kadın gören her erkek acaba bana da .... mi şeklinde (çok afedersiniz) mide bulandırıcı şekilde şansını deniyor.

Kadın insan yerine konmuyor ki bu toplumda

Paran varsa da işin varsa da dulsun hani konu sahibesi muhtaçlıktan dem vurmuş ya. Bu sefer de işyerindekiler ağız değiştirip abiden beyden canıma cicime dönüyor. Muhtaç ol olma kadınsan bir şekilde eziliyorsun kardeşim mesele para da değil

Son düzenleme:
Ablacım ben dedim yukarıda da cakistirmadı deyince kabullenmete hata. Neden bir adama bu kadar güveniyorsunuz? İki sene sonra değişmeyeceği ne malum o yüzden diyorum ya kadin kendi ayakları uzerinde dursun diye. İnsan bı 2 sene sonra da değişir 10 sene sonra da insan kendinden başka kimseye sırtını dayamamalı bu devirde

Neyse ben merakımı giderdim. Bazıları söylediklerinde çok haklı ama kadının insan yerine konması maddi dayatmalarla olmaz. Pozitif ayrımcılık eşitlik olmayan toplumlarda sart tabiki. Ama bircok kadının bunu maddiyat üzerinden algılaması çok üzücü.

Kimse kimseye sirtini dayayip ohh ekmek elden su gölden diye evlenmiyor. Ayrilicam diyede evlenilmiyor.

Lisede kızlarla anlaşamayıp kankaları hep erkek olanlardan birisiniz sanırım .
Bu ülke tecavüze uğradığı için öldürülen bu ülke mini etek giydi diye öldürülen bu ülke sırf ilk gece kanlı çarşaf göstermedi diye öldürülen yuzbinlerce mağdur kadının mezarıdır.
Etkenlerin cebini dusuneceginize hemcinslerinizin hayatını gururunu düşünün bence.
Hukuk o piti piti yaparak vermiyor o nafakaları .
Hak ve hukuk çerçevesinde mağduriyete zemin hazırlayan davranışlara maruz kalan kadınlar alıyor.Helali hoş olsun keske donuna kadar alabilseler ama işte..
Gereksiz bir duyar kasma girişimi olmuş.

Bence evleneceği damat adayı yada her neyi oluyorsa eski eşine nafaka ödüyor. Ve konu sahibide bunu kabullenmek istemiyor ve olayı kadın erkek eşitliği diye bize yutturmaya çalışıyo. Çünkü burdaki hiç bir bayan konu sahibine hak vermemiş okudugum kadarıyla

İşinize gelen mesajlari okumuşsunuz malesef çoğunun yaptigi gibi hepsini okusaniz görürsünüz. Benim iftira attiginiz gibi bir durumum yok ancak çok merak ettim sizin gibiler eşleri eski eşlerine nafaka oderken kendi kıt geçiniyorsa hakli canım alacak parasını dermiydi acaba.

Ya iste şirret fesat dedigim kadınlar dökülfü. İşte siz hak ediyorsunuz herşeyi de melek gibi masum kadinlar neler çekiyor.

Sevgilim boşanmış biri falan degil. Öyle olsa lafı dolandırmam merak etmeyin.
Nooldu feminizm yerini mahalle agzina birakmis? Ayip ediyorsunuz. Fikir sordunuz soyledik. Neden agzinizi bozuyorsunuz ki?

Sadece kendi adima konusayim esimle bosandiktan snra ne olacagimzi konustk
Kesinlikle Nafaka istemiyorum dedim. “ Cocuklarinada vicdanina kalmis onlarin para hesabi var gelecege yatirim olarak. Oraya gonderirsen sen bilirsin yada harclik hediye vs.. karismam “ dedim ..

Cocugu olanlar Ailesi arkasinda olmayip gercekten ihtiyaci olanlar Bi işe girene kadar alabilir ama evlenince o nafaka devam ediyor mu bi bilgim Yok . Kadin tekrar evlendignde nafaka ödenmemeli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…