- 10 Eylül 2014
- 67
- 56
- 23
Merhaba, ben de yasemin hanımın takibindeydim ama ayrılıyormuş hastaneden. Napıcam hiç bilmiyorum, sanırım uzak bir yere gidecek. Size bilgi verdi mi ayrılışıyla ilgili?Devlet hastanesindeki rezillikten sonra bende ermeniye basladim yasemin hanima gidiyorum en basindan beri ama okuduklarima gore bi ben gidiyorum galiba
Bugun 2.duzey ultrason sonucu icin gittim dr cuma ayrilmis sonucuda gosteremedim.cuma istifayi basmis halkalidan buraya gelemem demis istifayi basmis bashekimle gorustuk.Merhaba, ben de yasemin hanımın takibindeydim ama ayrılıyormuş hastaneden. Napıcam hiç bilmiyorum, sanırım uzak bir yere gidecek. Size bilgi verdi mi ayrılışıyla ilgili?
Bugun 2.duzey ultrason sonucu icin gittim dr cuma ayrilmis sonucuda gosteremedim.cuma istifayi basmis halkalidan buraya gelemem demis istifayi basmis bashekimle gorustuk.
Bugun 2.duzey ultrason sonucu icin gittim dr cuma ayrilmis sonucuda gosteremedim.cuma istifayi basmis halkalidan buraya gelemem demis istifayi basmis bashekimle gorustuk.
Kizlar hastanenin sgk li muayene ve dogum ucretleri nekdr 2017 icin biliyormusunuz?
Selam canım, sgk lı muayeneye 55 tl ödüyorum ben. Doğumu da sordum, ikiz bebek ve zorunlu sezaryen için bana 3.750 tl dediler geçen hafta.Kizlar hastanenin sgk li muayene ve dogum ucretleri nekdr 2017 icin biliyormusunuz?
Hangi doktora gidiyorsn cnm ben agavni hnmı tercih etmeyi düşündm tüp bebek yaptrdm sonucumu haftaya alacagm.pozitf olursa bu hastanede gebelık takıbı düşündm. Memnunmsn genel itibryle cnmSelam canım, sgk lı muayeneye 55 tl ödüyorum ben. Doğumu da sordum, ikiz bebek ve zorunlu sezaryen için bana 3.750 tl dediler geçen hafta.
Canım ben genel anlamda çok memnunum. Doktorum Yasemin Hanımdı ama istifa etti geçen hafta. Bugün Agavni hanımın takibine geçtim ben de, tanıştık konuştuk çok tatlı bi kadın ve ilgili, işinde iyi. Hastanenin de yoğun bakım ünitesi küvöz hizmeti vs. var sordum her şeyi. İnşallah pozitif alırsın sen de, benim de tüp bebekle oldu bebeklerim. Tüp bebeği nerde yaptırdın bir de yakın mısın Surp Pırgiç'e?Hangi doktora gidiyorsn cnm ben agavni hnmı tercih etmeyi düşündm tüp bebek yaptrdm sonucumu haftaya alacagm.pozitf olursa bu hastanede gebelık takıbı düşündm. Memnunmsn genel itibryle cnm
Ne guzel kavusacaksn bebeklerine tüp bebegın pozitf sonuclarını gordukce içime umut doguyor. Bahceci fulyada yaptryrm cnm ilk tüp bebegm 5.gun embriyosu 1 tane embryo transfer edildi. Haftaya sonucu alacagm. Bakırkoyde otryrm yakın sayılırım cnm zor olmaz o tarafa gelmek. Hastaneyle ilgili iyi seyler duydum bide fiyatları daha makul. Tüp bebek takıbınide yaptrmıssın ne guzel. Sen nerde yaptrmıstn tüp bebeği ve kacıncı hafta normal kadın dogumcuya gectin?Canım ben genel anlamda çok memnunum. Doktorum Yasemin Hanımdı ama istifa etti geçen hafta. Bugün Agavni hanımın takibine geçtim ben de, tanıştık konuştuk çok tatlı bi kadın ve ilgili, işinde iyi. Hastanenin de yoğun bakım ünitesi küvöz hizmeti vs. var sordum her şeyi. İnşallah pozitif alırsın sen de, benim de tüp bebekle oldu bebeklerim. Tüp bebeği nerde yaptırdın bir de yakın mısın Surp Pırgiç'e?
Canım ben Bursa'da okuyordum oraya taşınmıştım o yüzden orda yaptırdım, Osman Develioğlu diye bir prof.tu çok memnundum. Bana keseleri gördükten sonra kadın doğum doktoruna devam edebilirsin demişti, sonra ailem İstanbul'da olduğu için hamilelik yalnız zor olacağından buraya geri taşındık. Burda da gebeliğimin 3. ayından beri aynı hastanedeyim. Memnunum burdan.Ne guzel kavusacaksn bebeklerine tüp bebegın pozitf sonuclarını gordukce içime umut doguyor. Bahceci fulyada yaptryrm cnm ilk tüp bebegm 5.gun embriyosu 1 tane embryo transfer edildi. Haftaya sonucu alacagm. Bakırkoyde otryrm yakın sayılırım cnm zor olmaz o tarafa gelmek. Hastaneyle ilgili iyi seyler duydum bide fiyatları daha makul. Tüp bebek takıbınide yaptrmıssın ne guzel. Sen nerde yaptrmıstn tüp bebeği ve kacıncı hafta normal kadın dogumcuya gectin?
Doktor 15. Gun kan testi yap dedi ama bn 12. Gun yapacagm okdr bekleyemem. Bgn idrar testi yaptm 7. Gunumdu ama negatf cıktı üzülmem diyordum ama üzüldüm. İdrarda bukdr erken cıkmaz diyordm ama pozitf görenlerde olmus. Sen hıc idrar testi yapmısmıydın?Canım ben Bursa'da okuyordum oraya taşınmıştım o yüzden orda yaptırdım, Osman Develioğlu diye bir prof.tu çok memnundum. Bana keseleri gördükten sonra kadın doğum doktoruna devam edebilirsin demişti, sonra ailem İstanbul'da olduğu için hamilelik yalnız zor olacağından buraya geri taşındık. Burda da gebeliğimin 3. ayından beri aynı hastanedeyim. Memnunum burdan.
Senin de yakınmış bakırköy sorun olmaz bence de gidip gelmen, benim de 5. gün embriyosuydular.
İlk tüp bebek denemen mi bu arada, ne zaman alacaksın sonucunu? Tanımıyorum ama aynı şeyi yaşayan anlıyor, dualarım ve iyi dileklerim seninle :) <3
Ben hiç yapmadım canım moral bozuyor çünkü, sadece kanda pozitif alınca hatıra olsun diye yapmıştım bi idrar testi alıp. Sen de sıkma canını 7. gün çok çok erken, ben o dönemde de takip ediyordum bazı topicleri, idrarda senin günlerinde negatif görüp pozitif sonuç alan çok olmuştu.Doktor 15. Gun kan testi yap dedi ama bn 12. Gun yapacagm okdr bekleyemem. Bgn idrar testi yaptm 7. Gunumdu ama negatf cıktı üzülmem diyordum ama üzüldüm. İdrarda bukdr erken cıkmaz diyordm ama pozitf görenlerde olmus. Sen hıc idrar testi yapmısmıydın?
Bnde yapmayı düşünmüyordm ama bi delilik yapayım cıkarsa sevnrm dedim cıkmazsa üzülmem dedim ama oyle olmıyormus moralım bozuldu. İnş pozitfi gorurum cnm. Snde saglıkla kucagına alırsın inş bebişlerini.Ben hiç yapmadım canım moral bozuyor çünkü, sadece kanda pozitif alınca hatıra olsun diye yapmıştım bi idrar testi alıp. Sen de sıkma canını 7. gün çok çok erken, ben o dönemde de takip ediyordum bazı topicleri, idrarda senin günlerinde negatif görüp pozitif sonuç alan çok olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?