• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süründürmek

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
28
27
Kızlar, illaki size haksızlık eden bi erkek arkadaşınız olmuştur. Sizde ayrılmışsınızdır veya rest cekmişsinizdir vs. Peki o geri dönünce şunu bi güzel süründüreyim de aklı başına gelsin, diyenler ne önerirsiniz. Diyelim ki bulusmak istedi ne dersiniz? Bolca örnek verin lütfen

Benim bi sevgilim vardi uzun sureli ama nasil ôlup bitiyorum bi tane mesaj atacak diye tel elimde beklerdim bi de uzakta toplasan uc kere felan gorustuk bu beni aldatti aninda kestim.Sonra uzun bi sure gecti surekli aramalar evlenelim demeler.Annesi ,halalari herkes ariyor.Cok pismanmis bilmem ne.Bu benim bulundugum sehre geldi tamam bulusalim dedim gitmedim tele cevap vermedim sonra annem cok kotu hastalandi dedim.Bir saatten fazla beklemis.Barismis gibi yapip cogu mesajina cevap vermiyorum hatta kisa kisa yatmadan once cvp veriyordum.Sonra sanki duygusal bi mesaji baskasina atacamis da yanlislikla buna atmis gibi yaptim.Cok bozuldu ama cok eglendim ve rahatladim

Benim bi sevgilim vardi uzun sureli ama nasil ôlup bitiyorum bi tane mesaj atacak diye tel elimde beklerdim bi de uzakta toplasan uc kere felan gorustuk bu beni aldatti aninda kestim.Sonra uzun bi sure gecti surekli aramalar evlenelim demeler.Annesi ,halalari herkes ariyor.Cok pismanmis bilmem ne.Bu benim bulundugum sehre geldi tamam bulusalim dedim gitmedim tele cevap vermedim sonra annem cok kotu hastalandi dedim.Bir saatten fazla beklemis.Barismis gibi yapip cogu mesajina cevap vermiyorum hatta kisa kisa yatmadan once cvp veriyordum.Sonra sanki duygusal bi mesaji baskasina atacamis da yanlislikla buna atmis gibi yaptim.Cok bozuldu ama cok eglendim ve rahatladim

Ama bu tam intikam olmuş :)

Ben öyle bir durumda açıklama yapmadan bıçak gibi keserim iletişimi. Hiçbir şekilde bulamaz ya da ulaşamaz ama bunu yapmadan önce çok çok iyi davranırım ona.

Yaz yaz. Bize de feyz olur.
Utanirim hepsini yazamam:KK53:Ama onun bana yasattigi aciyi bi daha hic yasamadim cok kotu gunlerdi haketti hepsini.Ilk sevdigim insandi bi de yasim kucuktu tabi onsuz õlecem sanki:işsiz:Eski asigiyla evli kadinla ask mesajlarini yakalamistim:KK12:Isten cikmasina da vesile oldum.Benim baristigimi sanip beraber esya baktik ve yarisini almisti tek yasiyordu bu arada bekarken kaldigi evde yasamaya devam etcektik.Evi boyadi esyalar geldi tabi ben hala oynuyorum bunla arabasiyla bana kullanmayi ogretirken bilerek yandan arabayi surtturdum yanlislikla atilan mesajla son buldu:63:

Utanirim hepsini yazamam:KK53:Ama onun bana yasattigi aciyi bi daha hic yasamadim cok kotu gunlerdi haketti hepsini.Ilk sevdigim insandi bi de yasim kucuktu tabi onsuz õlecem sanki:işsiz:Eski asigiyla evli kadinla ask mesajlarini yakalamistim:KK12:Isten cikmasina da vesile oldum.Benim baristigimi sanip beraber esya baktik ve yarisini almisti tek yasiyordu bu arada bekarken kaldigi evde yasamaya devam etcektik.Evi boyadi esyalar geldi tabi ben hala oynuyorum bunla arabasiyla bana kullanmayi ogretirken bilerek yandan arabayi surtturdum yanlislikla atilan mesajla son buldu:63:
Seni ayakta alkışlıyorum ohh yeahh :KK76:

Liseye gidiyordum .
3. Siniftayim.
Öyle bir aşık oldum ki, ellerim titriyor görünce..
Kalbim duruyor gibi ..
1 yıl bana çok hatalar yaptı terk etmedim.
Artık gözümün içine bakıyor.
Ben bulundugum şehirden onun yüzünden uzaklasmak zorunda kalmıştım.
Bu sürede kendinden cok kucuk i bir kızla beni aldatmış.
Üstelik kızla birlikte olmuşlar.
Kız bana ulaştı.
Buda doğruladı.
Aylar geçti ama nasıl kötüyüm.
Beni durmadan arıyor.
Sokagin başında uyuyor.
Kapılara hediyeler falan.
Ailem kesinlikle izin vermiyordu zaten .
Bende nefret etmiştim.
Bana evlenme teklifi etti.
Bende kabul ettim .islemler hazırlandı.
Herşey.
Ailemden gizli evlenicem.
Tabi ki gitmedim :KK48::KK48::KK48: hiç taşkinlik falan da yapmadi.
Telefonu da degistirdim .
Şimdi sıra eski nisanlimda :rapci::rapci::rapci:

Evet oldu. Bende kbul ettim geri donmesini. Sonra simdi sevgilimiyiz dedim. Evet dedi. O zaman simdi ben senden ayrılıyorum yol al sagdan sagdan git cnm dedim :)

Hahahhaa süpermis bu :)))
En hızlı barısma ve ayrılma konusması oldu bu :) 2 dk surdu :) sonrada ismimi jiletle koluna kazımış gelmiş lisesnin önünde bekliyor. Bak senının adını kazıdım koluma dedi. Bendd iyi yapmıssın salak evlenevegin insanada bu kolunu goster once dedim benden sana yar olmaz dedim cektim gittim. Sonra başkasını buldu kızada benı eski sevgilim beni rahatsız ediyor demiş o da benım tabi :) ogun ayrıldıgım cocuk ve o kızda faceden ekledi beni. Kız bana dedi ki benım sevgilime yazıyormussun. Ne yazıcam seninki ekledi benı dedim. İnanmadı falan. İstegin fotosunu cektim kıza yolladım. Kız cok güveniyordu sözde güvendigi erkegi görmüş oldu :) heyy gidi ergenlik dönemim neler yaptım bee :) anılarım depreşti :)

Kızlar, illaki size haksızlık eden bi erkek arkadaşınız olmuştur. Sizde ayrılmışsınızdır veya rest cekmişsinizdir vs. Peki o geri dönünce şunu bi güzel süründüreyim de aklı başına gelsin, diyenler ne önerirsiniz. Diyelim ki bulusmak istedi ne dersiniz? Bolca örnek verin lütfen
gereksiz hareketler... boşver gitme...

Back
X