• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süslü püslü Gelin ELDİVENLERİ

El çiçeğinin kurdalesi kapatmış..ben tv de görmüştüm fotoğraflarda farkında isen parmaklari açıkta değişikti çok hoştu ama net fotoğrafı yok işte ::(

Evet yok malesef ohaoldumsmile ama modaevlerinde çok modal oluyor daha güzelini bile bulabilirsin bayanssulusmile

şu eldiven olayını hiç sevmiyorum ,zorla takmıştım bende :sinifsinif:

düğünde çıkarmıştım sonra kaydirigubbakcemile3

İnşallah :) çünkü bazı eldivenler çok uzun oluyo kısaların bazılarıda doktor eldiveni izlenimi uyandırıyo ben hem kısa hemde parmakları açık bırakacak model bakcam çünkü oynarken ellerin sürekli havada oluyo o yüzden dikkat çekici eldiven almak isiyorum.Uzun almak istemiyorum çok bilezik yaparlarsa model zaten kapanır :)))))))))))

Düğün boyunca bende sevmiyorum aşşağı düşüyr falan.
ama nikah bide takıda güzel oluyor. takıda da kolun acımıyor..

İnşallah :) çünkü bazı eldivenler çok uzun oluyo kısaların bazılarıda doktor eldiveni izlenimi uyandırıyo ben hem kısa hemde parmakları açık bırakacak model bakcam çünkü oynarken ellerin sürekli havada oluyo o yüzden dikkat çekici eldiven almak isiyorum.Uzun almak istemiyorum çok bilezik yaparlarsa model zaten kapanır :)))))))))))

Tabi binbir model var canım hem istediğini de yaparlar bayanssulusmilebayanssulusmile

sipit ben kullandım eldiven nikah sırasında
gayet de şık duruyor güzel bir tane alıp kullandıktan sonra yakışmayacak şey yok geline;)

konu sahibinin isteği üzerine konuyu yorumlara kapatıyorum :71:

Back
X