Bana ulasin mlnumarami yazdmArkadaşlar istanbuldayım ikizlerime hiç anne sütü veremiyorım. Gazdan kabızlıktan çekiyorlar yavrucaklar. Çok da küçük doğdular 2300-2670gr. Şimdi yeni yeni 3kg ı gördük. İstanbulda olup sütünü vermek yada satmak isteyen, titiz sigara alkol kullanmayan annelerin altın değwrindeki sütlerine ihtiyacımz var. Özelden ulaşırsanız çok sevinirim
Anne sürüm mevcut eğer ihtiyacınız var ise iletişime geçebilirizBana ulasin mlnumarami yazdm
Anne sütüm mevcut sigara ve alkol kullanmıyorum fazlalıktan dolayı satıyorum iletişime geçebilirizmerhaba arkadaşlar 5,5 aylık oğlum için süt arıyorum. Ankarada oturuyorum fakat farklı illerden de süt vermek isteyen olursa alabilirim (yeter ki oğlum yaşına kadar anne sütü içsin benim için çok önemli) şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Kizlar selam. Oglum 7,5 aylik oldu ama benim sutum cok azaldi. Her seyi denedim, artmiyor da. Sutu fazla olan bana mesaj atabilir mi? İstanbul'da oturuyoruz bu arada
bu numaradan bize ulasabilirsiniz0553 457 0244 bizde beykozda oturuyoruzKizlar selam. Oglum 7,5 aylik oldu ama benim sutum cok azaldi. Her seyi denedim, artmiyor da. Sutu fazla olan bana mesaj atabilir mi? İstanbul'da oturuyoruz bu arada
Yukarida yazdiginiz numara farkli? Hangisini arayalim?bu numaradan bize ulasabilirsiniz0553 457 0244 bizde beykozda oturuyoruz
Kizlar selam. Oglum 7,5 aylik oldu ama benim sutum cok azaldi. Her seyi denedim, artmiyor da. Sutu fazla olan bana mesaj atabilir mi? İstanbul'da oturuyoruz bu arada
Merhaba siz hangi sehirde yasiyordunuz? Bir de cocugunuz kac aylik ortalama?Anne sütüm mevcut fazlalıktan satıyorum eğer ihtiyacınız var ise iletişime geçebiliriz
Cocugunuz kac aylik?5534570244 beni arayabilirsiniz ben bayanim
Yaklaşık 50 paketbendede fazla anne sütü var isterseniz satabilirim
Durmuor malesef Allah sifa versin oglunuza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?