Swarovski Taşlı Prizlerim :))

Çok güzel bi fikir oluşturdun bende teşekkürlerrr arkadaşımmm,emeğine sağlık bu arada :80:

çok güzel olmuş bide güneş alıyosa evin ışıl ışıl parlar eline sağlık.bu arada nickini gördükçe canım çekiyo vala

çok güzel olmuş bide güneş alıyosa evin ışıl ışıl parlar eline sağlık.bu arada nickini gördükçe canım çekiyo vala

Güneş alıyor canım parlıyor,ama akşam ışıktada cok güzel parlıyorlar...

Nickimi gören herkesin canı çekiyor

ayyy ben buna da bayıldımmmm =))) valla süper olmuş bende hemen bişeyler yapsam iyi olacak imrendimmm valla

Ellerinize sağlık =))

teşekkür ederim çok mutlu oldum yorumunu okuyunca:)

öyleyse yaptıgım birşeyi daha senin aracılığınla ekleyeyim.

yenı konu açayım :)

swarovski nin kendine has yapıştırısı varmış ben istanbula gidicem nerden alabilirim:44:eminönü deniyor ama ben ayakkabıya işlicem.incide gördüğüm 350 tlye düşmüş ayakkabıyı kendim yapmaya çalışıcamorjinal istiyorum gramla satılıyor sanırım

Düşününce ne güzel şeyler çıkıyor ortaya,insanların hayal güçleri büyüler beni,bir o kadar da mutlu eder.Çok şık olmuş.Sizin sayenizde yeni evlerde belki özellikle yatak odası için böyle bir detay düşünür inşaat firmaları,neden olmasın değil mi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…