Taciz Edildim

Nişanlı bizim bildiğimiz nişanlılık olmayabilir. Kendi aralarında yüzük takan sevgili gibi geldiler.

Bence de olay tecavüz değil. Biraz baskı olmuş ki yakınlaşma da vardı arada büyük ihtimalle zaten kendisi de rıza göstermiş. Gerçekten tecavüz olduğunu düşünse kendisi ayrılırdı veya şikayetçi olurdu. Adam terk edince bakirelik gittiği için ya da zarar vermek için böyle söylemiş. Sonuçta bu şekilde iftira atan kadın da çok. Adam ayrılmasaydı güzel güzel evlenecektin ayrılınca mı tecavüz oldu. Kimseyi kandırmanın alemi yok.

Pardon da bu ülkenin hakimi savcısı tutuklanmasına karar veriyor polis memurlarının demesiyle olmuyor insanları yanlış yönlendiriyorsunuz

Pardon da bu ülkenin hakimi savcısı tutuklanmasına karar veriyor polis memurlarının demesiyle olmuyor insanları yanlış yönlendiriyorsunuz

Kadın tutuklanmaktan bahsetmemiş zaten. Tecavüze uğrayan kadına neden orada ne işin vardı diye soruluyor yazmış. Neresi çarpıtmak?

Üzülen insan hayatına devam edemezdi. Taciz tecavüz yaşamadınız herhalde hayatınızda hiç. Uçuş uçuş evliliğe giderken terk edilince pişman olup tecavüze uğradım demek çarpıtmak sadece. Aile profili de ortada zaten. Tecavüze uğradım deyince bile seni öldürürüm demiş babası. Ben seviştim ama ayrıldık dese kadın cinayeti olarak okuyor olurduk konuyu. Sussa da olmuyor çünkü bakirelik gitti ve çevresi ortada. Açıklaması lazım tek ve en basit yolu da bu

Damat tarafı gibisiniz,enteresan..

Bu nasıl bir bakış açısıdır bende bunu anlamıyorum. Her kadın cinayetinde her kadın istismarında birileri çıkıp der ki bu tiple arkadaş olmasaymış. Siz tecavüzcüleri türk filmlerinde tecavüzcü coşkun tipli mi zannediyorsunuz? Doktor, avukat gibi mesleği olan, ailesinde çok sevilen, eli yüzü düzgün tiplerden de tecavüzcü çıkıyor.

Oldu olacak niye nişanlınızla başbaşa kaldın da diyin.

Kadin beyani esastir ispata gerek yoktur

Kadının beyanı uzaklaştırma kararı gibi tedbir kararlarında daha hızlı karar alabilmek adına esastır. Yani ben kalkıp birine bana tecavüz etti desem benim beyanım esastır diye sorgusuz sualsiz hapse atmazlar.

Kadın suçlu yani? Hayır deseymiş, etek giymeseymiş, o saatte orada ne işi varmış,

Bu cümleler hep aynı eril zihniyetin pis cümleleri...

Uyenin konusundan bagimsiz
soyluyorum Ben yapmam hayatta bu asla sunu yapmaz dedigim herkes tamda onu yapti kiminin sonradan ortaya cikan halleri karsisinda 3 gun ordek gibi agzim yari acik gezdigimi bilirim
Yasam tecrubem bu yonde oldugu icin yapmazdim vebal olarak gorurdum Allah korusun ya arkadasimin anlattigi gibi degilse
Karsilikli riza olduda arkadasim sonradan hirs yaptiysa veya arkadasimin oncesi vardida bana bu cocukla oldu dediyse hic bilebilme sansinin olabilecegi seyler degil.

İnsan cok farkli bir yapi o ruh hali huzursuzluk hirsindan kaynakliysa iki ucu kakali degnek yani
Bilme imkani olmuyor onun icin baska birini magdur etmenin soz konusu olmasi adamin yakasini omru billah birakmaz hic girisilecek isler degil

Uyenin konusuna gelince cok askida kaliyor yorumsuz benim icin

Bakış açımın yanlış bir yanı yok hanımefendi. Ben tecavüzcüler şunlardan çıkıyor diye bir yorum mu yapmışım? Nasıl buluyorsunuz bu tipleri demişim. Her meslekten çıkar, her şehirden çıkar, her ülkeden çıkar sapığı tecavüzcüsü, bunun belli bir yeri yoktur. Ama böyle psikopat olduğunu da nişanlanana kadar hiç mi anlamadı diye soruyorum. Yorumumu tekrar okuyun hemen eksileyip terslemek yerine. Hiçbirimiz bu dünyaya tekrar gelmeyeceğiz. Hayatımıza giren insanları biraz daha iyi tanımamız lazım. Ailesinin zorla evlendirdiği insanları tenzih ediyorum bu yorumumdan, onlara bu şans tanınmadığı için.

İnsanlar 30 yıllık kocasının gay olduğunu öğreniyor yıllar sonra, 3 çocuktan sonra.
Veya evlendikten sonra şizofren olduğunu öğreniyor.
Nişanlandıktan sonra nasıl bir emare vermesini bekliyorsunuz bu insanların?
Herkesin gıpta ile baktığı, ne güzel aile babası, karısı çocukları çok mutlu dediğimiz insanın karısını zorla başkalarına pazarladığını öğreniyorsunuz mesela?

Bunun belli bir yeri yoktur demişsiniz. Bende aynen onu söylüyorum. Psikopat olduğunu anlamayabilir. Bu mağduru suçlu konuma getirmez asla. Çıkın artık şu düşünceden.

Hukuki destek alin bir avukata danisin. Ustunden zaman gecmis, sahis kayip. En iyi onlar yonlendirir. Burda yalancilikla suclanana kadar bir yol katetmis olursunuz

Kadın suçlu yani? Hayır deseymiş, etek giymeseymiş, o saatte orada ne işi varmış,

Bu cümleler hep aynı eril zihniyetin pis cümleleri...

Ben bu durumu tecavüz olarak görmüyorum yaptıklarının sonucuna katlanamayan hemen karşı tarafı suçlamaya başlayan bir kadın görüyorum... sırf kaybetmeyim beni bırakmasın diye hayır demeyip basiretsizce boyun eğmek yanlış

Az çok ne demek istediğinizi anlıyorum sizi eksilesem de. Konu bana da çok inandırıcı gelmedi ve terk edildikten sonra bunun peşine düşmek de samimi gelmiyor bana. Ama var böyle olaylar. Belki aklı başına yeni geldi, belki kuyruk acısından şikayetçi olmak istiyor konu sahibi ne olursa olsun yapılan bir yanlış var ortada. Hayır deseymiş değil mi... Çünkü fiziksel olarak sizden güçlü biriyle yalnız olduğunuz bir ortamda hayır demek bütün sorunları çözüyor. Keşke bunu ben de 20 li yaşımın başında bilseydim de o zamanlar sevgilim dediğim kişinin tecavüzüne uğramamış olsaydım. Basiretsizlik işte tüh. O yüzden ağlanıp sızlanmaya hakkım yok. O yaşta yaşamadığım bilmediğim tecrübelere vakıf olup hayır demenin sihrini bilememişim vah vah

Üzgünüm ama tecavüze uğradığınızı düşünmüyorum ben. Yaşadıklarınız evet üzücü, karşınızdaki insan evet şerefsiz. Ama bu bir tecavüz değil.

Bence sizin durumunuz çok farklı. Siz tecavüze ugramissiniz. Konu sahibi ise adam evlenmekten vazgecmeseydi onunla aynı eve girip karı kocalı oynayacaktı. Ayrılınca şu an tecavüz diyor.. Adamı savunmuyorum, savunacak tarafı olamaz ama bunun tecavüz olduğunu da düşünmüyorum ben

Tacize ugradigini iddia eden, babasi tarafindan olumle tehdit edilen genc bir kadinin kendi fotografini (Fake bir fotograf degilse) profil olarak kullanmasi bende suphe uyandirdi.

Evlenmiş olsaydı da rızası dışında gelişen bir durum olduğu için tecavüzdür. Tecavüzler her zaman şiddetli bağırmalı şekilde olmuyor. Psikolojik olarak da baskılanabilir bir insan. O an hayır demeyip sesini çıkartmamış ama istemiyor olsa da tecavüzdür çünkü hayır demeye korkmuş olabilir.
Günümüzde evlilik adı altında hala tecavüze uğrayan kadınlar var.
Burada kocası istiyor ama kendisi isteksizken tecavüze uğrayıp seviştiğini düşünen kadınlar var.
Basit bir olayı komplike hale getirmeye gerek yok. Evet konu fake gibi. Evet konu sahibi terk edilmese evlenecekti. Ama yaşananlar gerçekse tecavüze uğradığını değiştirmez bunlar.
Nişanlısı 22 yaşındaymış konu sahibi de o yaş civarındadır. Ne kadar olgun düşünülmesi beklenebilir ki? Ailesinin de durumu ortadayken özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…