taciz ediliyorum

sapıkça konuşmaları var bu adamın bi kere bunla dışarı çıktık önümüzde kapalı ama dar etek giymiş bi kadın vardı şimdi bu kapalı mı dedi evet dedim ama dar giymiş dedi beni durdurdu sessizce bunu böyle görünce tahrik oluyosun dedi sonra o gün kafede oturduk sevgilin var mı dedi yok dedim niye yok sen güzel bi kızsın dedi insanın bi yaştan sonra birine ihtiyacı oluyo eğer yoksa hayalle bişey yapmaya çalışıyon dedi sen hayal kurmuyo musun dedi manyak sana ne benim hayallerimden ben şoktayım tabi kuruyosun tabi dedim ne diyim sonra eve geldik bana elini uzattı ama sol elini zannettim ki tokalaşcak ama sağ elini uzatırsın ne yapcamı şaşırdım eli havda kalmasın ben yanlış anlamışımdır deyip parmaklarına dokundum

biz ailecek pikniğe gitcektik bunlarla plan yapmak için babamı araması gerekirken beni arıyo babamı ara onlar pla yapmışlardır dedim ama neyse sonra kuzenim babamı aradı gideceğimiz gün yine beni aradı iki kere ne zaman çıkıyoruz sormak için ama çok saçma değil mi ailecek gidiliyorsa babamı ara

adamın aklı fikri orda onlara gittiğim gün karısı dolaptan bişey almak için eğildi bu kaş göz işareti ile kuzenimin yani karısının kalçalarını işaret etti pis pis sırıtarak

aa, manyak mı ne? terslesene kızım "noluyo yaa! sen ne biçim konuşuyosun benle!!" diye ağzın yok mu senin?

sonunda patladım ağzının payını verdim ama insan o an bi şok geçiriyo kalıyosun öyle ilk dışarı çıktığımızda bi gıcık kaptım zaten sonra üç ay görüşemedik ailecek tabi sonra kapandı gitti bi daha olmaz falan dedim üç ay sonra bunlar oldu

yazacağım bişeyler daha var iyice içimi dökmek istiyorum çok bunaldım o kdar birbirine zıt şeyler yaşıyorum ki kafamı toparlayıp yazacam şimdi pcnin de şarjı bitiyor zaten yarın çok daha iyi içimi dökücem yoksa kafayı yicem

bi gün öğlen beni aradı uyanmıştım ama yataktaydım dedi ki pikniğe gideceğimiz yere gidp bakalım merkeze 20 dk uzaklıta restoran aslında ama değişik bi yer dedim ki ben uyayacam ne zaman uyanırsın dedi niye ısrar ediyosun ki uyayacm gece uyamadım diyorum neyse daha uyuyacam ben dedim hem işim bankaya gideceğim dedim ya hiç normal bişe mi şimdi sen benle niye oraya gitmeye kalkıyosun ikimiz senle yola gitcez oldu ne mantıksız adam benle yalnız kalmaya çalışıyo

uzak dur o adamdan uzaktamı duramıyon.telefon no değiştir.evine gitme,ailenle pikniklere giderse o ortamlarda bulunma.kısaca elinden geldikçe uzak ol.

yani aileniz bu olanları duydu mu? ailecek 3 ay görüşmeme nedenleri size yapılan tacizmi eğer ailenizde sizde buna rağmen konuyu kapatıp tekrar görüşmeye başladıysanız sizdede sorun var.adam sapıkmış daha ne görüşüyorsunuz

görüşmeme sebebi bu değil ailem yeni öğrendi zaten fırsat olmadı görüşmeye iyi ki de olmadı insan böyle bi durumda ne yapcağını şaşırıyo akraba olduğu birden tepki de veremiyosun ilk defa başıma böyle bişey geldi ne yapacağımı bilemedim arkadaşıma danıştım arkadaşım diyorum ama aslında annem yaşında ona danışıp bişeyler yaptım tellerine çıkmadım piknikte çok asık suratlı davrandım hiç onla konuşmadım arabayı bindik dürttü beni üçümüz arkada oturduk kuzenim ortamızda bu kolunu arkaya doğru uzattı dürttü beni naber der gibi bi bakış attı ben kaşlarım çatık hiç bişey yok sertçe baktım buna aslında anladı zaten ama devam ettirdi olayı sürekli gülüp konuşan adam o gün surat beş karış oturdu piknikten sonra evlerine çay içmeye gittik balkonda oturuyozruz tel çaldı birinin ev teli kuzenim birinin teli çalıyo dedi bu adam da çalması önemli değil bakmak önemli dedi bi insan arandığında bakmıyosa arayanı kaale almadığını gösterir ben de beni kaale almayanı ben de almam dedi ben bunun telini açmadım geri dönmedim ya bana laf sokuyo orda

ben ogünden sonra rahatlamıştım bi hafta sonra beni aramış açmayınca mesaj atmış bu arada olayı aileme söyledim mesajda gayet normal bişe soruyo ama niyet normal cdeğil aradğını mesajı görünce bütün vücudum yanmaya başlaı donup kaldım ben kurtuldum diyodum ama adam bana takmış bi daha ararsa açmam diyodum zaten duymamıştım geri de dönmedim ertessi gün bu arkadaşıma gittim bu sefer aileme bişey diyemedim döktüm içimi ne yapacam ben dedim söyledi bişeyler dedim ki acaba bi daha arar mı ararsa ne yapcam açmam falan dedim yine ama düşündükçe konuştukça deliye döndüm dedim ki şu an bunu arayıp ağzının payını vermek istiyorum arasam mı karar veremedik dedim o arasa bari de kussam herşeyi sonra ben aradım konuşurken de arkadaşımdaydım evde öyle konuşamazdım bi güzel ağzının payını verdim

aileme olayı anlatınca annem ben anladım zaten dedi tahmin etmiştim yanılmamaışım bende gençken buna benzer bişey yaşamıştım gerçi onunki sapık değilmiş ama tanıdık birisi buna göz koymuş

ne desem bılemedım kuzenınıze bu yanlısı sızle yapmaya calısan bırı yabancıya neler yapmaz.uzak drun her fırsatta tersleyın.tokalasmayın.tek basınıza kalmamaya calısın.söyledıklerının yanlıs oldugunu ona hissettirin.kuzenınız cok sanssızmıs bugün degilse bile yarın birgün evliliği bitcek gibi görünüyor.bari adamın huyunu farketseede bir an önce yol yakınken ayrılsa.yoksa cok üzülcek.

tel açtım buna dedim niye arıyosun sen beni zangır zangır titriyorum ama bişe sorcaktım ben onu demiyorum dedim işte pikniğe beni aramasında rahatsız olduğumu elimi tutması sarılması falan hepsini anlattım ama nası bağırıyorum yer gök inliyo bu hiç öyle şey olur mu sen bizim kızımızsın 17 senedir evliyiz senin küçüklüğünü biliyorum bizim çocuğumuz olmuyo biliyosun baba kız ginbi heves etmişim öyle falan diye saçmalıyo ama var ya öyle bi çeviriyo ki sanki dersin ben yanlıuş anlamışım insan hakkaten o an öyle sanıyo özür dilerim kabul ediyomusun ben dedim şu an çok sinirliyim sorma bana bunu ben eşeklik ettim o zaman diyo evet dedim eşeklik ettin bak dedim niyetin ne bilmiyorum ne olursa olsun dedim ben erkeklerle o kadar samimi olmaktan hiç hoşlanmıyorum babamla kardeşimle ve abi gibi gördüğüm kuzenlerimle o şekilde bi ilişkim olur ben yoksa sevmem bu tür şeyleri

adam var ya öyle iyi kamufle ediyo ki kendini namus bekçisi sanırsın o gece saat 10 civarı beni eve getiriyo güya koruyacak lan asıl bela sensin zaten karısı anlamıyo anlasa o adamla bi dk durmaz biliyorum çocukları da yok zaten boşanır böyle bi adamdan çocuk yapmaya da uğraşmaz iyi ki de çocukları olmamış kendi çocuğuna da yapardı belki

çevir kazı yanmasın yapmış resmen eşşek herif...

iyi yapmışsın çok güzel konuşmuşsun, annen zaten biliyormuş bu son konuşmanıda anlat canım bilsin herşeyden haberi olsun.

evlerine gittiğim önce dondurma yemeye gitmiştik oturuyoz iki kız geçti ama resmen yarı çıplaklar şortları o kadar kısa ki bu söylenmeye başladı bu ne hal ya dedi şimdiki kızlar yolda giderken insanın üstüne geliyo ben utanıyorum dedi sonra karısı bişeye bakıyodu arkasını döndü bu el hareketi yaptı bana doğru tabi anlatamam burda ama cinsellikle ilgili bişe diyim

bu kısmı anlayamadım. sol elle tokalaşmanın özel bi anlamı mı var :26: yani biri sol eliyle tokalaşmaya çalışırsa mesaj mı veriyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…