inşaAllah dediğin gibi olur ve bir daha rahatsız etmez seni..
Pardon ama merak ettim yaşınız kaç ?
doğru diyosun ne diyim ama işte bi şoka giriyo o an insan bide diyorum ya yabancı değil ki akraba öyle hemen tepki veremiyosun
Bakın elinizi tuttuğunu söylüyorsunuz ve bir anlık şokla bişey yapamadığınızı.
O şok bir kere yaşanır,bir dahakine fırsat vermemek için 100 metre yakınına gidilmez.
İnsanın midesi bulanır böyle bir durumdan ve bir daha o adamın yüzünü bile görmek istemez.
Ama siz sürekli evlerine gitmekten çekinmemişsiniz.
Ne işiniz var sizi taciz eden adamın evinde veya onunla yanlız dışarıda.
Kusura bakmayın ama ya uyduruyorsunuz,ya da siz bile farkında değilsiniz ama bu durum belkide hoşunuza gidiyor.
sapıkça konuşmaları var bu adamın bi kere bunla dışarı çıktık önümüzde kapalı ama dar etek giymiş bi kadın vardı şimdi bu kapalı mı dedi evet dedim ama dar giymiş dedi beni durdurdu sessizce bunu böyle görünce tahrik oluyosun dedi sonra o gün kafede oturduk sevgilin var mı dedi yok dedim niye yok sen güzel bi kızsın dedi insanın bi yaştan sonra birine ihtiyacı oluyo eğer yoksa hayalle bişey yapmaya çalışıyon dedi sen hayal kurmuyo musun dedi manyak sana ne benim hayallerimden ben şoktayım tabi kuruyosun tabi dedim ne diyim sonra eve geldik bana elini uzattı ama sol elini zannettim ki tokalaşcak ama sağ elini uzatırsın ne yapcamı şaşırdım eli havda kalmasın ben yanlış anlamışımdır deyip parmaklarına dokundum
geçenlerde onlara gittim kuzenim diğer odadaydı bana elini uzattı tokalaştım öpmek istedi öpüştük sarılır gibi olduk ve ben onun nefesini boynumda hissettim masum bişey değildi sonra beni eve getirdi köşeyi dönene kadar ayrı yürüdük köşeyi dönünce önce koluma girdi ve elimi tuttu üstelik sevgili gibi parmaklarını geçirirsin ya öyle saçma saçma konuştu yine
bi gün öğlen beni aradı uyanmıştım ama yataktaydım dedi ki pikniğe gideceğimiz yere gidp bakalım merkeze 20 dk uzaklıta restoran aslında ama değişik bi yer dedim ki ben uyayacam ne zaman uyanırsın dedi niye ısrar ediyosun ki uyayacm gece uyamadım diyorum neyse daha uyuyacam ben dedim hem işim bankaya gideceğim dedim ya hiç normal bişe mi şimdi sen benle niye oraya gitmeye kalkıyosun ikimiz senle yola gitcez oldu ne mantıksız adam benle yalnız kalmaya çalışıyo
bi gün öğlen beni aradı uyanmıştım ama yataktaydım dedi ki pikniğe gideceğimiz yere gidp bakalım merkeze 20 dk uzaklıta restoran aslında ama değişik bi yer dedim ki ben uyayacam ne zaman uyanırsın dedi niye ısrar ediyosun ki uyayacm gece uyamadım diyorum neyse daha uyuyacam ben dedim hem işim bankaya gideceğim dedim ya hiç normal bişe mi şimdi sen benle niye oraya gitmeye kalkıyosun ikimiz senle yola gitcez oldu ne mantıksız adam benle yalnız kalmaya çalışıyo
sapıkça konuşmaları var bu adamın bi kere bunla dışarı çıktık önümüzde kapalı ama dar etek giymiş bi kadın vardı şimdi bu kapalı mı dedi evet dedim ama dar giymiş dedi beni durdurdu sessizce bunu böyle görünce tahrik oluyosun dedi sonra o gün kafede oturduk sevgilin var mı dedi yok dedim niye yok sen güzel bi kızsın dedi insanın bi yaştan sonra birine ihtiyacı oluyo eğer yoksa hayalle bişey yapmaya çalışıyon dedi sen hayal kurmuyo musun dedi manyak sana ne benim hayallerimden ben şoktayım tabi kuruyosun tabi dedim ne diyim sonra eve geldik bana elini uzattı ama sol elini zannettim ki tokalaşcak ama sağ elini uzatırsın ne yapcamı şaşırdım eli havda kalmasın ben yanlış anlamışımdır deyip parmaklarına dokundum
tüm yorumları okudum,
evet benimde sinirlendiğim anlam vermediğim noktalar oldu ama asla şüphe etmedim,
taciz ve tecavüz bir kadının hayal edip dillendireceği birşey değil gibi geliyor bana,
haziran22 sakın yılma, üzülme, kendini korumak için bilşsel ve davranışsal tüm yolları denemeye devam et.
Her zaman yapılanı yaptık yine, tüm samimiyetiyle en yakınları tarafından anlam veremediği davranışlar karşısında basireti bağlanan kızımıza şüphe ve suçlayıcı yaklaştık.
Yapmayalım, biz sahip çıkalım ki, sahip çıkılsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?