taciz ediliyorum

inşaAllah dediğin gibi olur ve bir daha rahatsız etmez seni..

doğru diyosun ne diyim ama işte bi şoka giriyo o an insan bide diyorum ya yabancı değil ki akraba öyle hemen tepki veremiyosun

Bakın elinizi tuttuğunu söylüyorsunuz ve bir anlık şokla bişey yapamadığınızı.
O şok bir kere yaşanır,bir dahakine fırsat vermemek için 100 metre yakınına gidilmez.
İnsanın midesi bulanır böyle bir durumdan ve bir daha o adamın yüzünü bile görmek istemez.
Ama siz sürekli evlerine gitmekten çekinmemişsiniz.
Ne işiniz var sizi taciz eden adamın evinde veya onunla yanlız dışarıda.
Kusura bakmayın ama ya uyduruyorsunuz,ya da siz bile farkında değilsiniz ama bu durum belkide hoşunuza gidiyor.

bakın anlamıyorsunuz o el tutma olayı zaten en son şey pikniğe de gitmak zorundaydım ailecek gittik zaten piknikten sonra da evlerine çay içmeye şimdi ben ne diyecektim aileme babama söyleyemedim bu olayı sadece annem biliyo o da piknikten ssonra öğrendi zaten anneme deseydim pikniğe gitmeyelim adam beni rahatsız ediyo diye babama ne diyecektik

bu durumu gerçekten hiçbiriniz anlamıyosunuz keşke hiç açmasaydım bu konuyu elin adamı sanki ilk seferde ağzına ...... çok basit geliyo hepinize yaşamadan konuşmak kolay tabi

Valla canım kesinlikle ailene bu durumu anlat bir daha da asla o adamla görüşme, ne yapacağı belli olmaz böyle tiplerin, gerekirse hastayım de pikniğe çaya maya gitme, ben bu adamdan hoşalanmıyorum görüşmek istemiyourm de bişeyler söyle ama sakın bir daha yanına yaklaşma !!!

neden onunla bir yerlere gidiyorsun ki? yolda yürümek için nasıl bir sebebiniz vardı başbaşa kaldınız, ardından bir kafede oturdunuz?

Bu önce ki olay anladığım kadarı ile.. Bir kere bununla hangi sebepten olursa olsun dışarı çıktın ve saçma sapan konuşmalarına yolda şahit oldun... Artık nasıl hitap ediyorsan, mesafe ile "Enişte ben eve döneyim artık...", "Abi evden bekliyorlar beni" vs deyip konuyu burada kapatıp, görüşsen de mesafe koyarak ilişkine devam ederdin... Ama sen bunun yerine bir kafede oturmayı tercih ettin... Tacizden öte tacizi de sözle yapmış zaten... Kimsenin olmadığı bir yer... Tavırın feriştahını koyar evine dönerdin... Utanç duyduğu için ne yapabilirdi ki en fazla?... Yerinde olsam o gün aileme de bunu söylerdim.. Söyleyemiyorsam benim de vardır bir sıkıntım da o yüzden söyleyemiyorumdur.. Mesela "Ne işin vardı ki senin filanla? Üstelik kafeye neden gittiniz ki?" gibi...

Peki.. olan olmuş.. sen ürkmüşsün...
Son olan olaya bakalım...

Ailen olmadan kuzenine gitmişsin... Onun eve bırakacağı aşikar seni... Postlarından birinde "Namus bekçisi gibi davranır" yazmışsın.. Bunu alenen biliyorsun.. Yani onunla yalnız kalacaksın... Ne işin var kuzeninin evinde...

Yirmi iki yaşındasın...
Bunları yazarken atladığın ayrıntılar olabilir...
Ama ben otuz beş yaşındayım...
Artık cümlelerin görünmeyen alt satırlarını okuyabildiğimiz ömrün yarısı...

Lütfen ailenle bu konuyu görüş...
Çok yanlış bir şeyler var.. Kuzenin için de sonu iyi bitmez.. Çok üzülürsün...
Bir büyüğün fikrine ihtiyacın var senin... Foruma değil... Yakın gördüğün bir büyüğüne tüm olayı en başından anlat...

Selamlar,

kızım senin ağzın yokmu tersle bağır çağır ağırlığını koy bak bakalım bir daha yaklaşabiliyormu. Ya okurken benim bile sinirlerim bozuldu sen niye böyle pasif kalıyorsun neden bişey yokmuş gibi rahat cevaplar vererek konuşuyorsun içinden gelenleri ona say söv bakalım daha seninle uğraşabiliyormu.

kızım senin ağzın yokmu tersle bağır çağır ağırlığını koy bak bakalım bir daha yaklaşabiliyormu. Ya okurken benim bile sinirlerim bozuldu sen niye böyle pasif kalıyorsun neden bişey yokmuş gibi rahat cevaplar vererek konuşuyorsun içinden gelenleri ona say söv bakalım daha seninle uğraşabiliyormu.

tüm yorumları okudum,
evet benimde sinirlendiğim anlam vermediğim noktalar oldu ama asla şüphe etmedim,
taciz ve tecavüz bir kadının hayal edip dillendireceği birşey değil gibi geliyor bana,
haziran22 sakın yılma, üzülme, kendini korumak için bilşsel ve davranışsal tüm yolları denemeye devam et.
Her zaman yapılanı yaptık yine, tüm samimiyetiyle en yakınları tarafından anlam veremediği davranışlar karşısında basireti bağlanan kızımıza şüphe ve suçlayıcı yaklaştık.
Yapmayalım, biz sahip çıkalım ki, sahip çıkılsın...

sizdeiyi seyirci kalmissiniz. birde dikkatimi cekdi cok fazla arkaadas gibi takiliyorsunuz. uzaklasinasa cekmek zorundamisiniz?!

bu adam senınle bukadar ılgılıyken amcanın kızı nerde

ayrıca adam açıkça sapıklık yapıyor

iyi bı dayağıhak edıyor aslındada

aileler karşırsa iş buyur kendı başınanekadar

uğraaşabılırsınki bu sapıkla korktuğunu sakın belli etme ıyıce ileri gider

onu korkutman lazım ailenin haberi varmış gıbı bu durumdan

Kesinlikle atlıyosun konunda bazı yerleri ya da oldukça safsın.
Bir erkek en yakın arkadaşımken bana kalkıp hayal kurmuyo musun vs. diyemezken sen adamla oturmuş "tabii kuruyosun" diye cevap vermişsin. Kusura bakma ama yaşın 22 ise gösterdiğin tavır 22 değil.

Adam resmen yatak odası muhabbeti yapmış sen ısrarla o masada oturmuşsun, evlerine ailen olmadan gitmişsin, kafeye gitmişsin, evine bıraktırmışsın, amca kızın yan odaya gittiğinde böyle bi'durum varken peşinden dur yardım edeyim diye gideceğine adamla oturmuşsun.

Adam benim karşımda tahrik mahrik diycek ben yaşından utanmıyomusun deyip çarpıp kapıyı çıkacağıma şok olup hıı evet hayal kuruyosun tabii diyeceğim pes.

Onu da geçelim adam sevgili gibi parmaklarını geçirerek elini tutuyor, elin armut mu topladı bu kadar mı iyi niyetlisin? %100 atlıyorsun bazı yerleri, çok mantıksız.

çok teşekkür ederim beni anlayan ikinci kişisin başına gelmeyen bu olayı anlamıyo zaten adamın ağzının payını verdim şunu kimse anlamıyo elin adamı değil işte yapamıyosun ağzına ...... yapamıyosun ailemi düşündüm ya sadece onları

bn ağzının payını verdim diyorum hala ağzına çakamadın mı zevk mi alıyosun diyolar biraz geç oldu belki ama susturdum adamı ilk olaydan sonra üç ay görüşmedik yine söylüyom bu sebepten değil fırsat olmadı ben de ses çıkmayınca o an saçmaladı kapandı konu dedim çünkü ararsın gezeriz fln demişti ben başımdan savdım o da aramadı elin adamı değil ki hmn ağzına edeyim bi daha da yalnız kalmaycağımız için durmadım üstünde bi daha nerde diyecek ki bunları dedim o gün de işimiz vardı çıktık o gün ztn adamın iç yüzü ortaya çıktı kolay sanıyolar ya yoldan geçen bi adam demiyo ki bunları

var nerdeyse hepiniz doğru düzgün okumadan yorum yapıyosunuz ben adamın ettim diyorum söylemediğim kalmadı hala niye susuyon niye ailene söylemiyosun diyosunuz ya allah başınıza vermesin ama bunu yaşamadan anlamak mümkün değil kolaydı babaya gidip bunları söylemek

ayrıca ben onunla o gün keyfimden çıkmadım ne gezcem ben o adamla ya gezmek istesem ooo nerelere giderdim o gün kafedeki konuşmalarını bile babama anlatsaydım şu an burda babam bu durum yüzünden felç oldu ya adamı dövdü fln derdim yada şekeri tansiyonu düşmüyor hasta yazardım

bi daha da ltf bu konu hakkında yorum yapmayın gerçekten başa gelmeyen bilmiyor ben bu olayı komşuma anlattım 47 yaşında 7 yaşında başına böyle bi olay gelmiş beni o kadar iyi anladı hak verdi ki ayrıca akıl da verdi onun dediklerini yaptım ve adamın ağzına ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…