adam var ya öyle iyi kamufle ediyo ki kendini namus bekçisi sanırsın o gece saat 10 civarı beni eve getiriyo güya koruyacak lan asıl bela sensin zaten karısı anlamıyo anlasa o adamla bi dk durmaz biliyorum çocukları da yok zaten boşanır böyle bi adamdan çocuk yapmaya da uğraşmaz iyi ki de çocukları olmamış kendi çocuğuna da yapardı belki
bu kısmı anlayamadım. sol elle tokalaşmanın özel bi anlamı mı var :26: yani biri sol eliyle tokalaşmaya çalışırsa mesaj mı veriyo :26:
bencede anneolmak hakli o adam kimse insanlik namus yok onda birazda uzarsa bu dediklerin seni kotu cikarir bilince karisi veya baska kisilerin yaninda
karisina cok yazik nasil bir namussuzla evlendiyini
biliyormu acaba
benim anlamadığım neden o adamın elini tutmasına izin veriyorsun. Ne demek elini tutup sevgili gibi parmaklarını parmaklarının arasına almak. Var mı böyle bir şey. Ben kendi eniştemle bile sadece geldiğinde tokalaşıyorum el şakaları bile yapmıyoruz. Çok sessiz kalmışsın. Sesini çıkarman lazım
bi gün öğlen beni aradı uyanmıştım ama yataktaydım dedi ki pikniğe gideceğimiz yere gidp bakalım merkeze 20 dk uzaklıta restoran aslında ama değişik bi yer dedim ki ben uyayacam ne zaman uyanırsın dedi niye ısrar ediyosun ki uyayacm gece uyamadım diyorum neyse daha uyuyacam ben dedim hem işim bankaya gideceğim dedim ya hiç normal bişe mi şimdi sen benle niye oraya gitmeye kalkıyosun ikimiz senle yola gitcez oldu ne mantıksız adam benle yalnız kalmaya çalışıyo
aileme olayı anlatınca annem ben anladım zaten dedi tahmin etmiştim yanılmamaışım bende gençken buna benzer bişey yaşamıştım gerçi onunki sapık değilmiş ama tanıdık birisi buna göz koymuş
Konu bana inandırıcı gelmedi
ya baştan sona yalan
yada eksik kalan bişeyler var
senin o adamla cafede ne işin var
sana asılıyor madem neden onlaraa gidiyorsun neden ortam yaratıyorsun
elini tutacak sarılacak bilmem ne yapacak sende sessiz kalacan
arabada mıncıklayacak laf çarpacak ağzına iki tane çarpamadınmı
acaba diyorum konu uydurma değilse
sana bir an cazip geldi yakınlaştın mı adamın eline koz mu verdin
sonra pişman oldun ters de yapamıyorsun
onun elinde koz olmalı mutlaka olmalı konuyu ya tam anlat ya anlatma
ailene anlattın, annende ben anladım zaten dedi ee sonra ne oldu, annen hiçbişey yapmadımı, gidip adamın kafasını yarmadımı, iki çift laf etmedimi? Allah Allah yaa ne kadar hoş görülü bir ailen varmış senin
nıye uyuycam dıyorsunuz kı . dırek soylesenıze gıtmek ıstemıyorum ne ısım var orda dıye. yalnız kalmak ıstıyor bellı kı Allah korusun yanı. bence caktırmadan gelıp gıtmelerı kesın bahaneler uydurun.
adama sevgilisiymis gibi trip atamazsin sen de haklısın kuzenin de allah korusun yanlış anlar :18: ama haddinizi bilin der gibi davran işte, mesafeni koru. Aman efendim büyüktür, yok akrabadır da ben yanlış anlıyorum falan diye de kendini kandırma sapık işte bu pislik adamaynı ortamda bulunmamaya çalış ve telefonlarına kesinlikle cevap verme ailece bi plan yapılacaksa babanla yapsın evin genç kızıyla mi yapılırmış, tavır yapıyo gibi değil de ne münasebet bu yakınlık der gibi davran soğukkanlı olarak... Allah yardimcin olsun
Konu bana inandırıcı gelmedi
ya baştan sona yalan
yada eksik kalan bişeyler var
senin o adamla cafede ne işin var
sana asılıyor madem neden onlaraa gidiyorsun neden ortam yaratıyorsun
elini tutacak sarılacak bilmem ne yapacak sende sessiz kalacan
arabada mıncıklayacak laf çarpacak ağzına iki tane çarpamadınmı
acaba diyorum konu uydurma değilse
sana bir an cazip geldi yakınlaştın mı adamın eline koz mu verdin
sonra pişman oldun ters de yapamıyorsun
onun elinde koz olmalı mutlaka olmalı konuyu ya tam anlat ya anlatma
iyide arkadaşım bu adama niye bu kadar sessiz kalıyorsun, ne yaparsa hepsini kabul etmişsin.. o senin kuzeninin eşi yaa ne demek elele tutuşmak, ne demek sarılıp, öpüşmek..
kusura bakmada ben senide hatalı buldum, niye görüşüyorsun hala bu adamla, tek başınıza kafeye gitmek ne demek yaa, nasıl gidersin adamın niyetini bile bile, bunları kuzenin duysa kadın ne düşünür,ne hisseder hiç düşündünmü?
adama haddinden fazla yüz veriyorsun eğer gerçekten çözüm arıyor bu adamdan gerçekten kurtulmak istiyorsan çözümü çok basit, görüşmeyeceksin, değil sarılmak tokalaşmayacaksın bile, evlerine gitmeyeceksin, konuşmayacaksın, aradığında tlf. açmayacaksın, çok rahatsız ederse kuzenine söylemekle tehdit edeceksin, olmadı kendi ailene söyleyeceksin...
çok mu zor bunları yapman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?