taciz ediliyorum

Öffff bi tacizde de tecavüzde de bi kere hemcinsinizi koruyun be!!! Nerdeyse haketmişsin diyeceksin. Yazıkkkk!!
Otobüse hiç mi binmiyorsun, sokaga hiç mi çıkmıyorsun!
Bir çok terbiyesiz erkek var adamım diye gezen. Eliyle taciz edemeyip gözüyle taciz eden.
Ve bunda senin gibilerin de etkisi var. Senin gibiler yetiştiriyor bu erkekleri.
Benim amcamın kocası benim kardeşimdir o farklı gözle bakıyorsa onun terbiyesizliği!!!

Son düzenleme:
bu adam tam sapıkmış kızlar yeni öğrendim ben de baldızlarına da aynı şeyleri yapmış yani kuzenlerime bende ağzına etmesem bana da yapcaktı demek aynı şeyleri herkese yapıyomuş ya

Konusa sahibine yüklenenlere söylüyorum; sapıklar kurbanlarını çok iyi seçerler. Kim sesini çıkaramaz, kim tereddüt eder de kendisine sert tepki veremez bunu içgüdüsel olarak bilirler. Bu sapıkların ilginç bir özelliğidir, "animal instinct" benzetmesi yapılır hatta. Davranışlarını da öyle güzel ayarlar ki istediği anda "sen yanlış anladın" ayağına yatabilsin. Kurban hep arada kalır "kızsam mı? kızmasam mı? yüzleşsem mi? ben mi yanlış anladım?" gibi...

Konu sahibinin anlattığı olaylar kaç ayın süzgecinden geçiyor, her an sapıklık yapmıyor ki bu adam. O yüzden konu sahibini eleştirmek kolay... Hele ki akrabalık işin içine girdiğinde, iş namus meselesi haline gelir. Aile içinde sert tepkiler de soğuk davranmalar da dikkat çeker. Birileri çıkar "ifitira atıyor" der, birileri (burada da olduğu gibi) "suç sende" der, taciz edilene susup oturmak kalır. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. Taciz edilen ne yapacağını bilemeden çırpınırken sapığa da gün doğar.

Konu sahibine soruyorum; adamın bunu herkese yaptığı nasıl anlaşıldı? Aile içinde açıklığa kavuştu mu adamın sapıklığı?

kuzenim yengesine yani amcamın karısına anlatmış o da bana anlattı

kuzenlerime yani ablalarına da yapmış yanaşmış onlar sert çıkmışlar bi daha yapamamış ama bu kuzen bişe diyemiyor amcam öğrense vurur o adamı ablası da kocasına o kadar çok aşık ve salak ki kocaının ne mal olduğunun farkında değil (göz yumuyor da olabilir bilemiyorum)kuzenim ablam durumu öğrense bana inanmaz kocama göz koydun yalan söylüyosun der diyo yani kısacası olayı sadece bikaç kişi biliyo

İnsan kolay kolay konduramaz kocasına böyle şeyleri, normaldir. Yine de olay bu kadar uç durumdaysa eninde sonunda farkedilir zaten...

Böyle sapıkları fırına atıp ağır ağır pişiresim geliyor pis herif...

Allah korumuş seni ablacım.

Akraban olduğu için belki de konduramadın. Annene demekle en iyisini yaptın. Babana iyi ki dememişsin bence annen uygun bir dille anlatmıştır olanı biteni yani o belirtmiştir bir şekilde anlatmasa bile.

senin yerinde olsaydım yaygara koparırdım diyeceğim ama insanın başına gelmeden böyle konuşması kolay oluyor. İnsanın basireti bağlanıyor yaa.

Umarım kuzeninde bu adamdan kurtulur bir an önce. Hakkınız da hayırlısı..

igrenc ötesi bı durum... rabbım böle ınsanlarla kımsyı karsılastırmasın... yerınde olsam ılk hıssttıgım anda yüzüne hayırdır benımle bı derdınmı var senın derdım... azarlardım kım ne düşünürse düşünsün... ben bunalıma gıreceıme onlar gırsın... sapık herif umarım boynu altında kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…