bi daha da ltf bu konu hakkında yorum yapmayın gerçekten başa gelmeyen bilmiyor ben bu olayı komşuma anlattım 47 yaşında 7 yaşında başına böyle bi olay gelmiş beni o kadar iyi anladı hak verdi ki ayrıca akıl da verdi onun dediklerini yaptım ve adamın ağzına ettim
Canım seni anlıyoruz da...somut birşeyler yapmaz lazım..
Bir kere asla ve asla yanlız kalmayacaksın..ne olursa olsun..
seni ararsa açma telefonunu ..neden açmadın derse duymadım önemli birşey varsa babamı annemi arasaydın..dersin..
ara sayfaları okumadım ama küçük çocuk değilsin..
bazı şeyler senin elinde...
Gerekirse annene anlat..beni bu adamla muhatap etmeyin de..
bakın ben anneme anlattım ama üstü kapalı bi daha görüşmeyecez ztn çok sık görüşmüyoz ben o adamın ağzının payını verdim 15 dk ağzıma geleni saydım bi daha da aramaya cesaret edemedi ki daha ben manyak mıyım onla yalnız kalim
neyse canım...
asla ve asla yanlız kalma bir daha..
uydur birşey, yalan mı yok..
bir konuda yardım isterse ben anlamam o konulardan yapamam de..kestir at..
Annen de ..bir daha muhatap olmayız.. demiş..
arada annene hep söyle ...bu adama gıcık oluyorum bana tuhaf geliyor gitmeyelim fazla görüşmeyelim .falan de..
Araya mesafe sok...
karşılaştığın zaman da tokalaşma uzak dur...merhaba enişte de...otur karşıya..ne bileyim yap birşeyler anlasın gerizekalı..
.
anladı ztn hiç merak etme cnm bi daha saati soramaz o adam bana yardım da isteyemez
bi daha da ltf bu konu hakkında yorum yapmayın gerçekten başa gelmeyen bilmiyor ben bu olayı komşuma anlattım 47 yaşında 7 yaşında başına böyle bi olay gelmiş beni o kadar iyi anladı hak verdi ki ayrıca akıl da verdi onun dediklerini yaptım ve adamın ağzına ettim
birgün yine yalnız kalırsanız ve o yine seni taciz ederse tut şeyini sımsıkı acıtarak,eğer beni taciz etmeye devam edersen
şeyini keser eline veririm de.
ben olsaydım yaparmıydım,evet yapardım
doğru diyosun ne diyim ama işte bi şoka giriyo o an insan bide diyorum ya yabancı değil ki akraba öyle hemen tepki veremiyosun
birkaç hareketinden sonra olayı çözmüşsün zaten bile bile kalkıp piknik planı yapmanın telefonlarına cevap vermenin gece seni evine bırakmasına izin vermenin anlamı yok madem bu kadar iğrenç bir adam var karşınızda annen de biliyor adama da kusmuşsun içindekileri artık bitti öyleyse yani ne sen ne anan ne baban bir daha bu adamlar aynı ortamda olmayın cok mu zor görüşmeyi ailecek kesmeniz tel.numaranı da değiştir olsun bitsin stres olacagına verme kuzenine de de ki ben tel.artık kullanmıyorum .
kuzenin 17yıllık kocasını tanımıyor mu sanki bildiğine yakaladıgına eminim ama o koca buldum bırakmam diyorsa senin sorunun değil..
uzaklaş sevgilinle hayat kur olsun bitsin kimseye hesap vermek taciz edilmek zorunda değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?