taciz ediliyorum

Canım seni anlıyoruz da...somut birşeyler yapmaz lazım..

Bir kere asla ve asla yanlız kalmayacaksın..ne olursa olsun..

seni ararsa açma telefonunu ..neden açmadın derse duymadım önemli birşey varsa babamı annemi arasaydın..dersin..

ara sayfaları okumadım ama küçük çocuk değilsin..

bazı şeyler senin elinde...

Gerekirse annene anlat..beni bu adamla muhatap etmeyin de..

yorum yapılmasını istemiyorsan konunu kapattırman lazım canım...
açık olduğu sürece yoruma da açıktır..

bakın ben anneme anlattım ama üstü kapalı bi daha görüşmeyecez ztn çok sık görüşmüyoz ben o adamın ağzının payını verdim 15 dk ağzıma geleni saydım bi daha da aramaya cesaret edemedi ki daha ben manyak mıyım onla yalnız kalim

neyse canım...

asla ve asla yanlız kalma bir daha..

uydur birşey, yalan mı yok..

bir konuda yardım isterse ben anlamam o konulardan yapamam de..kestir at..

Annen de ..bir daha muhatap olmayız.. demiş..
arada annene hep söyle ...bu adama gıcık oluyorum bana tuhaf geliyor gitmeyelim fazla görüşmeyelim .falan de..

Araya mesafe sok...

karşılaştığın zaman da tokalaşma uzak dur...merhaba enişte de...otur karşıya..ne bileyim yap birşeyler anlasın gerizekalı..

.

anladı ztn hiç merak etme cnm bi daha saati soramaz o adam bana yardım da isteyemez

Yahu iyi de bir değil iki değil şoku atlatman uzun sürmüş onu diyoruz biz. Benim de yıllarca abi dediğim adam, evine küçükken bizi bıraktıkları yanında oyunlar oynadığım abim dediğim insan ben liseye geçip biraz göze gözükmeye başladığımda niyeti başka tarafa çekmişti ilk işim anneme söyleyip bi'daha görüşmemek olmuştu sonuçta silah zoruyla görüştürmüyo kimse kimseyi tekrar tekrar. Belki de başa geldiği için bu kadar garibimize gitmiştir. Geçmiş olsun umarım bundan sonra buna benzer bi'şey yaşamazsın ve daha dikkatli olursun.

Bizim de yaşı geçmiş bekar bir tanıdığımız var,ben de akrabalığına vurdum ilk zamanlar davranışlarını,artık uzak duruyorum...Uzak durunca o da farketti belki de.Bakalım bundan sonra nasıl davranacak..
Arkadaşlar doğru söylemiş,çok pasif kalmışsın.Derhal harekete geçmeli ve bu adamdan uzak durma yollarına girmelisin.Ailece beraber bile olmayın.Bir bahane uydurun.Hala rahatsız ederse annene yada ablana ,bunun gibi güvenilir bir kişiye söyle uzak durmak istediğini..Ozaman nedne gelmek istemediğini anlar annen,ablan,gel diye zorlamazlar..Kesinlikle uzak dur..Gerekirse ''bu davranışlarına devam edrsen aileme söyleyeceğim''de...Gerçekten iğrenç bir durum,akraba olma durumunu nasıl da kullanıyor bu sapıklar..

birgün yine yalnız kalırsanız ve o yine seni taciz ederse tut şeyini sımsıkı acıtarak,eğer beni taciz etmeye devam edersen

şeyini keser eline veririm de.

ben olsaydım yaparmıydım,evet yapardım

birgün yine yalnız kalırsanız ve o yine seni taciz ederse tut şeyini sımsıkı acıtarak,eğer beni taciz etmeye devam edersen

şeyini keser eline veririm de.

ben olsaydım yaparmıydım,evet yapardım

bi daha yalnız kalmamız mümkün değil ayrıca ben tekme atmayı tercih ederim hırsımı daha iyi alırımhem sapık ya tutunca hoşuna gider sapık çünkü normal değil kitekme daha çok canını yakar

Valla el oğulları böyle. Ben de teyzemin kocasında bu tavırlar görmeye başladım, ki bu adam benim çocukluğumu görmüş birisi, yakın akraba güya, daha önce hissetmiyordum ama şimdilerde bana karşı tavırları tuhaflaşmaya başladı.

Mesela geçen sene kardeşimin düğününde işten gelmişim hemen kalktı yanıma geldi teyzenin çantası nerde göstersene ilacımı alcam dedi. Yani teyzem yanında niye ona veya evdeki anneme sormuyor da benim işten gelmemi beklemiş, sert şekilde söyledim ne olacak ki diyor. Birde odaya giderken arkamdan geliyor.

Sonra daha önce kendi kızının düğününde ben onların evinde mutfağa birşey almaya gittiğimde arkamdan mutfağa geliyor.

Ne yaptım her peşimden geldiğinde teyzeeee enişteme baksana eniştem birşey istiyor diyorum. Ne zaman görsem teyzeeeee enişteme baksana hep de bana soruyor diyorum sonra sinsi sinsi eloğluna bakıyorum çıkıp gidiyorum daha yanıma yaklaşmıyor artık.

Siz de kurnazlık yapın bir kere adamla yanlız kalmayın, kaldınız hemen yüksek sesle bu herifin karısını çapırın, karısına seslenin. Veya birisini çağırın yanınıza. Annenize söyleyin. Akraba diye kimse kondurmaz ve yanlız kalmanızda, onla muhatap olmanızda sakınca görmez ama uygun dille anlatınca önlem alırlar sizi muhatap etmez o pislikle. En güzeli anneye anlatmak..

Son düzenleme:
Böyle şeymi olur ya kuzeninin eşi akrabaysa akraba kardeşin değilya ,neden bu kadar tevazu gösterdin anlamadım ,insan bi kere bunu hissettimi bidaha tedbirini alır elimi tutunca parmaklarının arasına aldı sevgili gibi diyosun ve buna izin veriyosun ,arkadaşım kusura bakma ama sende
afedersin o şerefsize baya fırsat vermişsin neden bunlara tepkini başında koymadın onuda anlamış değilimya ,ben kuzenine üzüldüm sadece ,allah yardımcısı olsun
doğru diyosun ne diyim ama işte bi şoka giriyo o an insan bide diyorum ya yabancı değil ki akraba öyle hemen tepki veremiyosun

birkaç hareketinden sonra olayı çözmüşsün zaten bile bile kalkıp piknik planı yapmanın telefonlarına cevap vermenin gece seni evine bırakmasına izin vermenin anlamı yok madem bu kadar iğrenç bir adam var karşınızda annen de biliyor adama da kusmuşsun içindekileri artık bitti öyleyse yani ne sen ne anan ne baban bir daha bu adamlar aynı ortamda olmayın cok mu zor görüşmeyi ailecek kesmeniz tel.numaranı da değiştir olsun bitsin stres olacagına verme kuzenine de de ki ben tel.artık kullanmıyorum .
kuzenin 17yıllık kocasını tanımıyor mu sanki bildiğine yakaladıgına eminim ama o koca buldum bırakmam diyorsa senin sorunun değil..

uzaklaş sevgilinle hayat kur olsun bitsin kimseye hesap vermek taciz edilmek zorunda değilsin.

bana kalsa gitmezdim pikniğe ama babam çok üstüme gelcekti biliyorum anlardı o zmn babama söylemek istemedim kahrolur adam ztn o piknik olayı adamın sapıklığını niyetini iyice ortaya koydu beni arayıp soruyo ne yapalım gidip piknik yerine bakalım fln ondan sonra ztn iyice tepem attı ne gitcem senle piknik yerine manyak

Valla bu kadar taviz vermeniz bence sizin hataniz.basindan anlamissiniz olayi bu kadar ileri gitmesine neden izin verdiniz.telefonunu acmak yada gec saate kadar evinde kalmak,eve sizi birakmasina musade etmek sizin secimleriniz.eger evinde bulunmasaydiniz sizi geri birakmasi gerekmezdi.bi kere acmaniz telfnu belki tekrar tekrar aramazdi.ornekler cok.umarim bundan sonra akillica davranip bu olaylara maruz kalmazsiniz..

bugün düğün vardı akraba düğünü bu da geldi mecbur bi yerde karşılaşcaz tabi yüzüme bakamadı adam bırak bişe demeyi ben o hiç yokmuş gibi davrandım o da ben yokmuşum gibi naber bile diyemedi ben dedim bi daha o aadam bana saati bile soramaz ağzının payını verdim çünkü

1-sapıkça konuşmaları var bu adamın bi kere bunla dışarı çıktık ,(ne diye dışarı çıkıyosun bu adamla yaşın kaç senin?nikah düşmüyomu bu adamla size bu rahatlık ne!)

2-
sapıkça konuşmaları var geçenlerde onlara gittim,( bişeyler hissettin adam sapık daha ne diye gidiyosun o adamın evine!)

3-
beni eve getirdi köşeyi dönene kadar ayrı yürüdük köşeyi dönünce önce koluma girdi ve elimi tuttu,(sen tek başına gidemiyomusun? madenm gtek gidemeyeceğin yerde gene soruyorum adamın huyunu ble bile nasıl gidersin! bu rahatlık ne!)

4-
böyle görünce tahrik oluyosun dedi sonra o gün kafede oturduk sevgilin var mı dedi, (bi de kafede oturmuşssun o kadar şeyini yakalayıp şüphelenip. hiç böyle bi adam olmasa bile kafade senin amcanın damadıyla işin ne! bu bile yuva yıkmaya bir sebep. yazık günah amcanın kızına)

5-
ben şoktayım tabi kuruyosun tabi dedim ne diyim sonra eve geldik bana elini uzattı ama sol elini zannettim ki tokalaşcak ama sağ elini uzatırsın ne yapcamı şaşırdım eli havda kalmasın ben yanlış anlamışımdır deyip parmaklarına dokundum (daha yanlış anlamasın falan diyosun:)

6-
biz ailecek pikniğe gitcektik bunlarla plan yapmak için babamı araması gerekirken beni arıyo (telefon numaranın o adamda işi ne!)
sonuç: evlerine barklarına uğrama uzak dur. karısı bi yerde bunu boşar zaten.. başını yakma akıllı terbiyeli ol.

bu adam tam sapıkmış kızlar yeni öğrendim ben de baldızlarına da aynı şeyleri yapmış yani kuzenlerime bende ağzına etmesem bana da yapcaktı demek aynı şeyleri herkese yapıyomuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…