Taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman metrobüs ve metro kaldırılsın madem binmeye çalışırken sapık olucaz
Aslında siz de mesajın tamamında ne demek istediğimi anladınız, ama komikli mesajınız için bir cümlemi cımbızladınız.

Aynen kadın olmak Zor eşime bile söyleyemedim tepkisinden çekindim

Kaz kafalı eril erkeklere bile kadın beyanı esastırı öğrettik. Bunun gibi kendini feminist sanan kadın düşmanlarına öğretemiyoruz işte.
Hangi ülkede ögrettiniz bunu ve siz dediginiz kim? Türkiyede her gün yüzlerce kadın katlediliyor , katili de bir kac yıl sonra elini kolunu sallayarak dısarı cikiyor benim bildigim kadarı ile.

Kaz kafalı eril erkeklere bile kadın beyanı esastırı öğrettik. Bunun gibi kendini feminist sanan kadın düşmanlarına öğretemiyoruz işte.
Konudan bağımsız ama eril erkek olan demek. Eril erkek deyince “erkek erkek” gibi oluyor belki ataerkil demek istediniz

Ooo demişiz ki Kudraya bişeyler söyleme imkanım var, neden hemen yazmayayım. Çok belli oluyor ama ya. Biraz daha derinden, daha derinden lütfen.

KudrAlobar nın mesajına çok yakın en az 3 mesaj daha var ; neden özellikle bu mesajı alıntıladınız ?

Yalan beyanda bulunan hiçbir insan yok mu dünya üzerinde ? Anlatılan konuya bakılarak yapılan yorumu , başka bir noktaya çekmeye çalışmanız çok rahatsız edici.

Aslında siz de mesajın tamamında ne demek istediğimi anladınız, ama komikli mesajınız için bir cümlemi cımbızladınız.
Bütün mesajınızdan çıkan anlam akın akın bir yere binenlerin amacı başkadır, yani son cümlenizde de aynısını özetlediniz. Şimdi asansöre sakince binerler ama otobüs metrobüs vs alanlara ister istemez ordu olarak seri biniliyor mecbursun da arkadan başka araç gelecek veya kapılar kapanacak yer kalmayacak yetişmen lazım vs. Hayat telaşesinde yaşayan bütün İstanbul’u art niyetli sapık yaptığınız için ama istemeden öyle bir anlam çıktığına inandığım için size jest olarak metrobüsleri kaldırttım daha napayım

Siz her kadını melek mi sanıyorsunuz? Ya da kadınlar insan üstü varlıklar mı, yanılamazlar mı mesela?

Sakin olun yahu kadın beyanı esastır demek işlemlerin başlatılması için tedbir alınması için geçerli. Yoksa kadın diyorsa kesin doğrudur yanlış anlaşılma olamaz iftira olamaz (konu sahibi iftira atmıyor tabii ki onu genel söylüyorum çünkü olabiliyor böyle şeyler) diye değil bu zaten anayasanın eşitlik ilkesine aykırı olur. İnsan şüpheye düştü veya direkt lince girişmedi diye neden kadın düşmanı olsun ki ? Kadın düşmanlığı ciddi patolojik bir durumdur bizim gibi düşünmeyen herkese yapıştıramayız bu yaftayı.

"Kadın beyanı esastır" ı yanlış anlayan ve bu sözde yanlış anlamadan yararlanarak çevresindekilere zarar veren insanlar da mevcut.

Tacizci ithamıyla sokakta dövülerek öldürülen erkekler de oldu ülkemizde.

Öncelikle yaşadığınız şey taciz değil. Taciz, sözlü laf atmadır. Dokunma gerçekleştiği anda bu artık cinsel istismar olur. İddialarınız doğruysa cinsel istismara uğramışsınız.

Konu sahibi madem eminsiniz o zaman gidip savcılığa şikayetçi olacaksınız. Kamera kayıtlarının araştırılmasını da isteyeceksiniz. Adama o an sözlü şekilde çıkışmışsınız da bunun hiçbir anlamı veya caydırıcılığı yok yani nasılsa şikayet edilmiyorum diyip başka kadınları istismar etmeye devam edecek.

Ergenlik çağında bir kız sevgilisinden hamile kalıyor ve işin içinden çıkamayınca sevgilisini ve kendisini korumak için yanlış hatırlamıyorsam eskiden görüştüğü bir başka çocuğun kendisine tecavüz ettiğini söylüyor ve kızın babası çocuğu öldürüyor. Sonrasında kız itiraf edince gerçekler ortaya çıkıyor ama çok geç.. Baba da hapse giriyor doğal olarak. Kız da eminim çok zor bir psikolojiye girmiştir ama bir anlık hata işte nelere mal oluyor.. Bu ülkede yaşandı bu olay.
Veya daha yeni gündem olmuş Amber Heard ve Johnny Depp davası. Bilmeyen yoktur. Gerçekler ortaya çıkana kadar Depp'in kariyeri zaten durma noktasına geldi.

Ki ortaya çıkan gerçekler , yaşanılan itibar kaybını telafi etti mi tartışılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…