- 19 Haziran 2015
- 1.594
- 2.858
- 133
- 31
Bende sustum yillarca :) belkide bu yuzden yillarca kendime guvensizligim bu yuzden allah boylelerinden cocuklarimizi korusun
Genellikle susuyoruz zaten. Suç bizimmiş gibi... Hele de çocukkense...
Amin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sustum yillarca :) belkide bu yuzden yillarca kendime guvensizligim bu yuzden allah boylelerinden cocuklarimizi korusun
Genellikle susuyoruz zaten. Suç bizimmiş gibi... Hele de çocukkense...
Amin...
Zaten ozellille cocuklara yapiyolar... suan ki akliniz olsa susarmiydiniz tabiki hayir bende ayni sekilde. Konusmayacagimizi biliyorlarrr
Hayır tabii ki.
O yüzden kendi çocuğuma, yeğenlerime ilk önce susmamayı öğreteceğim. Onları rahatsız eden bir şeyde gelip söylemeyi öğrenmeleri gerekiyor.
Yüzünü görmemene sevindim...
İyi insanlar, herkesi kendileri gibi iyi sanarlar.
Beni gerçekten anlayabilecek insanlar olduğunu bildiğim için buraya konu açtım. Tacizsini sonradan gören tek ben değilimdir herhalde, diye düşündüm. Teşekkürler.. Umarım.
Ne anlamda taciz canım bn olsaydım suratına tükürürdümLafın gelişi adam...
En çok da şu düşünce beynimi zaptediyor.
"Benden sonra birine daha yapmış mıdır?"
Geçmiş olsun mu denir ne denir bilmiyorum bu durum da üzüldüm cnm durumuna Rabbim şeylerinden kapanmaz yara versin böylelerine.. Bende hic ama hic kimseye anlatamadim 12 civarinda idi yaşım ablam ile komşudan aksam vakti alaca karanlıkta bisey almaya gittik tam komşunun evinin önündeydim ki yanımızdan motorla hızla geçen şeref..z 2 kişi geçerken popoma vurdu o hızla düşecek gibi oldum o anki duygu nasıl anlatılır bilmiyorum utanç ,kızgınlık farklı bisey sadece hatırladığım ağladığım ve ablam dönüp noldu diye sorduğunda gizlemek için güldüğüm ve gülmekten yas aktı abla gözumden dediğim .. Ve onları kaç kez gördüm mahallede gördüğüm an korku endişe ve put gibi kalışım geliyor aklıma .. Bu dünyada kadın hatta kız çocuğu olmak ne kadar zor.. 12 yaşında ki bir çocuktan bile etkilenebilen midesiz erkek güruhu ..
yatacak yeri yok bunların...Allah bilir çocuklarıda vardır..
maalesef bu ülkede dişi olmak çok zor bugün gazetede bir haber vardı belki görmüşsünüzdür, yurt kapısına giderken kız öğrencilerin yaşadığı tacizden bahsediyordu ve oradaki yorumları okudum inanın ben utandım onlar yazarken utanmamış yok efendim akşam olmadan yurduna girsinmiş yok efendim biz küçük bir lafı bile taciz diye nitelendiriyormuşuz, biride demişki yürümek zor geliyor diye taciz var demişler sırf yürümeyip kapı yerini değiştirsinler diye... ya inanın şok oluyorum ya... millet gerçekten kafayı yemiş zihniyete bak!!! senin kardeşin ablan hatta annen bile taciz edilebilinir... böyle düşünen insanlardan nefret ediyorum...
Senin adina cok uzuldum. İnşallah Allahindan bulur o cani. Lutfentaciz karşısında sessiz kalmayin arkadaslar kendinize oldug kadar bu toplumada sorumlulugunuz var. Baskalarinin cocuklarinida dusunun. Sessiz kalmanizdan cesaretlenmesin bu pislikler ellerini kollarini sallaya sallaya gezmesinler. Alacago belki az bi ceza ama tekrarinda katlanarak artacak. Sicillerine islesin bu pislikleri
Ben senin yerinde olsam takip ederdim bu arada da polisi arar yerini bildirirdim
Ben hala görüyorum. Geberemedi gitti saksı gibi oturuyor bir köşede pislik.
Hamileyim beddua etmek istemiyorum ama Rabbim biliyor sonuçta. Kolay olmayacak onun hesabı. Çünkü ben tek olmadığımı biliyorum.
Sen de tek değilsin yani.
Ne anlamda taciz canım bn olsaydım suratına tükürürdüm
pis herif böylelerine işkence edeceksin herkesin ortasında of off keşke o adamı böyle ağzını burnunu kıracak birileri olsa köşeye kıstırıp
Benimde başıma 2 yıl önce geldi.
Ne kadar kötü bir şey biliyorum.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini.
Şu ülkede tacize uğramayan bayan var mı acaba ? Ben de daha 7.sınıftayken durağın camına yaslanmış otobüs bekliyordum ve adamın biri gelip paltosunu açtı ondan çok ben ağlarken duraktaki bir kadın sordu ben de anlattım ve otobüse binerken adamın biri gözleri de ne kadar keskinmiş dedi. O lafı asla unutamam nasıl bir düşünce tarzıdır. Ve ben 3 gün yataktan çıkamadım çocuk aklınla kaldıramıyorsun. Muhtemelen bunu yapan ve bundan zevk alan insanlar da normal bir psikolojiye sahip olamaz. Ama bana o lafı söyleyen adam gayet sağlıklıydı..