kızlara yok diger erkek kardesinede varHer kardeşe ev düşüyor mu?
Peki sizce bu bencillik değil mi?kızlara yok diger erkek kardesinede var
Evet bu mantikli aslinda.Hic kira vermediginizi varsayarsak,evi daha yasanabilir hale getirmek icin elinizi cebinize atmanizda bi beis yok bence. O dediginiz on bin lirayi daha bir yil dolmadan ev sahibinin eline sayanlar var ki siz buyuk ihtimal uzun yillar o evde oturacaksiniz.
Çakal kız kardeş derken. Babasının mirasından hak isteyince çakal mı olunuyor anlamadım. O evde ve tüm mal mülkte eşiniz ve kardeşlerinin eşit Hakkı var. Sevsenizde sevmesenizde durum bu. Tadilat konusu da, çok basit hesaplar bunlar ya. Kayınpeder ölürse bizi de evden çıkartılırsa boşa gider mantığı. Bu Nasıl bi kafa yapısıdır anlamadım. Ne zamandır oturuyorsunuz bilmiyorum ama kira vermediğinizi varsayarak söylüyorum şimdiye kadar bedava oturduğunuza sayıp yaptırın evi.
fazla ev olsa zaten kaynanam verir ama eminimki kaynanam el altından bizim haberimiz olmadan cok 5 bin 10 bin vermistir kızlarına bilirim yani bi keresinde görümcenin kocası dayıya anlatıyodu bende duydum esime dedim annesine demis yok öyle bisey yaa ben kulaklarımla duydum babam sagolsun vermese parayı denklestiremezdik alamazdık evi die cünkü cocugun kendi babası calısmıyodı o sıraPeki sizce bu bencillik değil mi?
Ben olsam tadilat yaptirmam o evi de kendi malim gibi görmem.
Kendi ailesi yapsa ayni şeyi karişirdi buralar.Insanlar her ne kadar kadin erkek esitligini savunur gozukseler de alttan alttan erkek hegomonyasini savunuyorlar. Erkek kardes basina bir ev var ama kizlar ordan hak eddia edince cakal oluyorlar ilginc.
kirada otursam evlenmezdim zaten cnm is o degilBence yaptırın tadilat gerekiyorsa.10 bin nedir ki? Bir arkadaş çok doğru söylemiş,kirada otursan şimdiye kadar o para senden çıkardı zaten.
sükür ki cakal görümceler evden cıkarınca babamda kalıcak kendime ait evim olucak allahın izniyleKendi ailesi yapsa ayni şeyi karişirdi buralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?