tadilat...

Aynen basit hesaplar Size katılıyorum.o ev kendi babasının olsa acaba gelinine hakkımı istemem dermiydi ?hiç sanmam....
eger erkek kardesim olsa mecbur ev almak lazımdı kardesim neden keider ceksin genc yasta keske aslan gibi bi erkek kardesim olsaydı da geline 5 i bi yerde taksaydn anlı sanlı cift davullu bi dügün yapardın oynarken para sacardın kardesimle geline

Cocukken de mi bunları düşünüyordun?

Bizim cocuklugumuzda evi olmayan kocaya varmam diye birşey geçmezdi aklınızdan

Hatta derme çatma kendi ellerimizle yaptigimiz evcilik için kartondan evleri bile sahiplenemezdik valla pessss

Gözünü para bürümüs bu kızın

Ben kiraciyim. Evime gelecek misafire karisacak olanin alnini karislarim. Muzik acma konusunda da polise sikayet edilirsen ev sahibi misin kiraci misin bakmazlar canim. Herhalde baska bir dunyada yasiyorsun.

Mesgul olacagi daha iyi seyler bulamamis herhalde kendine ki bunlari dusunmus cocukken

Evi olmayana kız vermiyorlarmış vah vah neresi orası yaa...
Hayır alın teri yok bir çaba yok... OH Ne güzel ama kayın peder vefat ederde o görümceler sizi evden ederse bende görürüm o zaman kiracı olamam sözünüzü....

Anladım bazıları para karşılığında kızını verir aslinda verir denmez başka şey denirde neyseee
Sizde de ev karşılığı demek ki

Limoncu senin ne vasıfların var? Sizin orada kızlar için kriter yok mu? Hayır yani, uğruna ev apartman vereceğim kızda da kalite beklerim ben. Sizin oradaki kızlarınki altından mı, nedir yani?
Sen evlencem diye ısrarla millete masraf yaptırmışsın da ne olmuş? Her tarafta değer, kıymet böyle görülür diyip duruyorsun da, açtığın konulardan görüyoruz. Seni ne kendi ailen ne eşininkiler adam yerine bile koymuyorlar, daha ne konuşuyorsun anlamadım. Sen kendi iddia ettiklerini önce kendin yaşa da burada sonra akıl tasla. Gülerek okuyorum seni kusura bakma.

Ben kiraciyim. Evime gelecek misafire karisacak olanin alnini karislarim. Muzik acma konusunda da polise sikayet edilirsen ev sahibi misin kiraci misin bakmazlar canim. Herhalde baska bir dunyada yasiyorsun.
baba evinde biraz müsatik gibi yasadıgımız icin aile apartmnıydı kimse kimseye karsımaz ses gürüktüde olur heleki ben cok bagrırdım o zamanda o yüzden pek kirada yapamam alalhım göstermesin tabii yine diyorum kira cok zor

söyleki oturdugum semtte cogu evler böyle yani kiraya cıkıcak olsan tanımadıgım insanın evini asla tutmam tuttuklarımd aile apartmanı olur ben yabancı olucagım icin onların kurallarına uymam lazım oda bana uymaz o yüzden kendi evim oldumu en azındna kimseye hesap vermem

neresıymış o şehir valla çok merak ettim hiç kımsenın kıralık evı olmamalı orda ozaman boş kalacak ne de olsa herkesin evi varmış

bizde de evi olmaya kız verilmez aynı şekilde kaynanayla yaşamayı kabul etmeyiz .Karadenizliyiz bazıları çok ütopik olaymış gibi şaşırmış ama öyle :) verenlerde kızlar çok diretir kaçıcam falan der ailesi korkarda evlendirir.

Kendi gelinine yaparsin artik.
Hep derim Allah herkese kendi gibi gelin nasip etsin.

sükür beni anlayan cıktı sanki ev degilde cok baska bisey istemisiz gibi yazdılar

Ay limoncunun profil resmini gordugumde acmiyorum bildign.
Doktor tavsiyesi felanmi bu ya?
Gunde kac ogun konu acican daha?

sükür beni anlayan cıktı sanki ev degilde cok baska bisey istemisiz gibi yazdılar
yani abartmışlar bence de annemde sevmiş evlenmiş zorla babamın ev yokmuş ne çileler çekmiş fareli evlerde büyüttüm sizi diyo şimdi 4 katlı evimiz var evsize gidecegıne otur burada diyo yani zaten gitmem de :)

Kendi gelinine yaparsin artik.
Hep derim Allah herkese kendi gibi gelin nasipa etsin.
ahhh nerde keske ben gibi olsa hep derim gelinle aranı iyi tutucan ki oglunla gelin hep gelmek istesin
benim gelinim olan yasadı yazılarımdan anlaman lazım kollarını boynunu doldurcam ev vercem allah kısmet ederse balayına yollıcam ben gec gittigim icin bayramılarda kıyafet alcam cantasındna corabıan kadar ooo hizmet hic istemem güler yüzlü olsun yeter bulasık makınesi cok temizlik desen yaslandım mı ayda 150 lira bi temizlikci tutarım ohhh geline is yaptırılmaz bizde annemizden öyle gördük bas tacı edilir

Limoncu e hani ev alınmadan evlenmeyin diyodun,kayınpederinmiş ev
O evin 3 te biri sizin. Kandırmışlar seni .
eşşegi saglam kazıga baglasınlar o yüzden diyorum bence burdakiler cok ütopik bi dünyaile da yasıyolar yani simdi kızlar ikiside calısıyor olsa bile ev kredisi cekiceklerse ikisi ayrı ayrı cekiyolarki ev kredisi bitmeden bosanırlarsa kıza mal kalmazmıs diye ortak olsun bagbında ikiside kredi cekiyo neler var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…