eger erkek kardesim olsa mecbur ev almak lazımdı kardesim neden keider ceksin genc yasta keske aslan gibi bi erkek kardesim olsaydı da geline 5 i bi yerde taksaydn anlı sanlı cift davullu bi dügün yapardın oynarken para sacardın kardesimle gelineAynen basit hesaplar Size katılıyorum.o ev kendi babasının olsa acaba gelinine hakkımı istemem dermiydi ?hiç sanmam....
yooo ben sadece bekarkende cocukkende asla kiraya evlenmem dedim biriyle tanısmadan öncede bakarım ev bark varmı baba evinde kirada oturmadım öyle bi derdim yoktu sükür kirada oturmak cok zor her ay parayı sokaga atıyosun o yüzden benim düsüncem kirada oturulmaz yani nasıl gelin alcan kız bulcan
simdi sana garip gelir ama bizim burda kirada oturan kız yoktur istemeye bile gelemezsiniz yani evin yoksa
asla büyük konusmam allah korusun ki kirada oturmak cok zor her ay bosa giden bi para var 1 cisi 2 cisi kirada oturdun mu kimse seni sallamaz tabiri caizse civi bile cakamazsın komsu ses istemez misafir getiremezsin istedigin gibi müzük acamazsın ooo bi sürü tantana
Cocukken de mi bunları düşünüyordun?
Bizim cocuklugumuzda evi olmayan kocaya varmam diye birşey geçmezdi aklınızdan
Hatta derme çatma kendi ellerimizle yaptigimiz evcilik için kartondan evleri bile sahiplenemezdik valla pessss
Gözünü para bürümüs bu kızın
Anladım bazıları para karşılığında kızını verir aslinda verir denmez başka şey denirde neyseeebizde ana babalar cocugunu düsünür bilir ev olmadan napcan gelin calısır calısmaz haa cocugun maası cok iyi olur zaten ev alır kendine ama yoksa napcan baba alıcak tabi kuzenim düsün captandı ki maası bilmem bilirmisim aylık 20 bin genede kız babası istemeye gelince oglunuzun evi varmı dedi düsünmedi bu adamın aylıgı 20 bin istedigi gibi ev alır yani bunlar söylenmez bizde bilinir
o yüzdne evi olmayan adam evlenemez normal standartlarda olandan bahsediyorum cok sükür bizim tarafın cougunlugunun evi degil apartmanı var öyle bırakıyor cocuklarına
baba evinde biraz müsatik gibi yasadıgımız icin aile apartmnıydı kimse kimseye karsımaz ses gürüktüde olur heleki ben cok bagrırdım o zamanda o yüzden pek kirada yapamam alalhım göstermesin tabii yine diyorum kira cok zorBen kiraciyim. Evime gelecek misafire karisacak olanin alnini karislarim. Muzik acma konusunda da polise sikayet edilirsen ev sahibi misin kiraci misin bakmazlar canim. Herhalde baska bir dunyada yasiyorsun.
neresıymış o şehir valla çok merak ettim hiç kımsenın kıralık evı olmamalı orda ozaman boş kalacak ne de olsa herkesin evi varmışyooo ben sadece bekarkende cocukkende asla kiraya evlenmem dedim biriyle tanısmadan öncede bakarım ev bark varmı baba evinde kirada oturmadım öyle bi derdim yoktu sükür kirada oturmak cok zor her ay parayı sokaga atıyosun o yüzden benim düsüncem kirada oturulmaz yani nasıl gelin alcan kız bulcan
simdi sana garip gelir ama bizim burda kirada oturan kız yoktur istemeye bile gelemezsiniz yani evin yoksa
Kendi gelinine yaparsin artik.eger erkek kardesim olsa mecbur ev almak lazımdı kardesim neden keider ceksin genc yasta keske aslan gibi bi erkek kardesim olsaydı da geline 5 i bi yerde taksaydn anlı sanlı cift davullu bi dügün yapardın oynarken para sacardın kardesimle geline
sükür beni anlayan cıktı sanki ev degilde cok baska bisey istemisiz gibi yazdılarbizde de evi olmaya kız verilmez aynı şekilde kaynanayla yaşamayı kabul etmeyiz .Karadenizliyiz bazıları çok ütopik olaymış gibi şaşırmış ama öyle :) verenlerde kızlar çok diretir kaçıcam falan der ailesi korkarda evlendirir.
yani abartmışlar bence de annemde sevmiş evlenmiş zorla babamın ev yokmuş ne çileler çekmiş fareli evlerde büyüttüm sizi diyo şimdi 4 katlı evimiz var evsize gidecegıne otur burada diyo yani zaten gitmem de :)sükür beni anlayan cıktı sanki ev degilde cok baska bisey istemisiz gibi yazdılar
ahhh nerde keske ben gibi olsa hep derim gelinle aranı iyi tutucan ki oglunla gelin hep gelmek istesinKendi gelinine yaparsin artik.
Hep derim Allah herkese kendi gibi gelin nasipa etsin.
eşşegi saglam kazıga baglasınlar o yüzden diyorum bence burdakiler cok ütopik bi dünyaile da yasıyolar yani simdi kızlar ikiside calısıyor olsa bile ev kredisi cekiceklerse ikisi ayrı ayrı cekiyolarki ev kredisi bitmeden bosanırlarsa kıza mal kalmazmıs diye ortak olsun bagbında ikiside kredi cekiyo neler var yaniLimoncu e hani ev alınmadan evlenmeyin diyodun,kayınpederinmiş ev
O evin 3 te biri sizin. Kandırmışlar seni .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?