tadilat...

Senin yazılarını okuyunca aklıma gelen tek cümle Ağar ama su oldu 'kadının dini imanı para olmus' eşimin ailesi fabrikator baya bi mal mülk var eşim tek erkek 3 üvey kız kardeşi var biz hiç bi zaman hersey bizim demedik. Ölüm hak miras helal onlarda rahat etsin dedik ki hiç sevmeyiz. Sen maşallah sastim kaldim

5 sene kirada oturdum.hiç söylediğiniz gibi değildi.

Bence bu arkadaş şaka yapıyo. Yoksa bi insan bu kadar paragöz olamaz. Tmm bnde parayı severim ama sen abartmışın bariz.
yooo neden saka yapıyım ki cnm para sevmek suc degil yani burdakiler bir gün ödeme elektrigi görriyim cat kapanır yada canın istemedigi biseyi alama bi kac gün al sana huzursuzluk ask ayrı bisey ama belli standartları tutturup ondna devam etmek istemek baska bisey valla herseyin bası parasızlık keske gelirim daha yüksek olsada biseyler daha yapabilsem

Limoncu her şey para mı ? Senin içini ısıtan mutlu eden para haricinde bir şey yok mu ?

Gercekten merak ettigim icin soruyorum. Bu kadar ovdugun zenginligin dışında ne ozelliklerin var? Şu hayattan goctugunde insanlarin agzinda paraya duskunlugun haricinde ne gibi bir vasfin kalacak? Okul okudun mu,lisanin var mi, uretim ve insanlara fayda vs gibi faaliyetlerin var mi?

Bizim para sevmeye lafımız yok ki. Ben de para ve statü severim, bunları elde etmek için çalışıyorum,yurtdışında doktora yaptım, emek verdim.

Siz ne yaptınız peki? O harcadığınız paranın hangi kuruşu sizin? Aklınız fikriniz ötenin berinin sırtından geçinmek. 1 tl hakkınız olmayan miras için gelip konu açmışsınız, şaka gibi. Siz kpnin çocuğu değilsiniz, mirasta 1 tl hakkınız yok. Adamın evlatlarına hakları olan mirası nasıl yedirmem başlıklı konu ilk kez görüyorum.

ooo beni tanıyan evime gelen bayılır misafir hürmek ikram güleryüz hepsi var ben sadece bugunumuzun ne olcagı belli degil diye isi garantiye alıp kafamı rahatlatıyorum yüksekokul mezunuyum ama calısmıyorum cünkü hem evlilik hem calısma beni yorar

Ne okudun merak ettim?

artık kayınvalide oturman için sana ev vermiş yaranamamış,arkasından mendebur diyorsun kayınvalidenin.sende kızlarına olaki yardım edersen ilerde ,gelinin de sana ne saydırır artık bilemedim.

limoncu bir iş kur sen

hem ticaret yap paralarını katla hem de boş durmamış ol ekonomiye katkın olur
onu düsündüm cnm ama yeterli birikimim yok mesela su belediyelerin ekmek alma yerleri varya adını unuttum simdi halk ekmek ondan acmayı düsündüm 70 bin teminat istiyor bende o kadar yok takıcı acmayı düsündüm dükkan kira vergiler falan cok karısık ben de esnaf ruhu var pazara gittin mi bayılıyorum bendede ses gür bi bagırdımm mı ooo havlu yapıyorum bu english home dakiler gibi yada fransız gübü alıp carsıdan elimde dikyorum falan ama onada yanımda esim lazım arabayla her hafta pazar yerine gitmek icin yoksa pazar isi yok iyi devlete ödedigin yer parası cok az

Canım sadece merak ettiğimden soruyorum kusura bakma şimdiden. Eşinin ailesinin tek evi olsaydıda yine görümcelerinde o evden yararlansın istermiydin. Sizinde ev almaya durumunuz olmasaydıda yine paraya önem vermezmiydin merak ettim

O zaman halka açık bir yere konu açma
Sen para için nasıl çirkin hesaplara girmişin yazık acıdım sana

Baban ya da kayinpederin versin para, zaten cuvalla degil mi onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…