tadilat...

Hangi bölümden mezunsun?

ben vereyim kendi adıma yukarda da yazdım 4 kardeşler 1 ev var

ben veririm diyorum halen de ben evin kredisini ödüyorum halen

bana kimse evlenirken de tek kuruş yardım etmedi ama o evde kızların da hakları var

Sana çok tuhaf geliyo belki ama senin bana bu sorduklarinla yaşayan çooook evli çift var aşkları için sevdikleri için. Sen parayi çok sevdiğinden başka şeyler gözünde değerini kaybetmiş.

Se
ben vereyim kendi adıma yukarda da yazdım 4 kardeşler 1 ev var

ben veririm diyorum halen de ben evin kredisini ödüyorum halen

bana kimse evlenirken de tek kuruş yardım etmedi ama o evde kızların da hakları var
Sen bi tane olan evin kredisinimi ödüyon vede o evi paylaşırımmı diyosun

Canim pardon seni limoncu sandım Özür dilerim

Se

Sen bi tane olan evin kredisinimi ödüyon vede o evi paylaşırımmı diyosun

hayır canım ben kendi evimin kredisini ödüyorum babasının da bir evi var o ev baba ölünce çocuklara kalacak ya o zaman tabii ki kızlara da hak verilir hatta bizim bir tane bekar kızımız var ben ona bırakırım hakkımı

bu arada kendisini günahım kadar da sevmem

Sana çok tuhaf geliyo belki ama senin bana bu sorduklarinla yaşayan çooook evli çift var aşkları için sevdikleri için. Sen parayi çok sevdiğinden başka şeyler gözünde değerini kaybetmiş.
Ya bnm dediğimle parayı sevmenin ne alakası var. Bn iyi niyetimle bi sory sordum. Bnm k.validelerinde bi evi var ve iki çocuğu var. He ev kimemi kalsın.bu kısmıyoa ilgilenmiyorum evin geliniyim aile kendi yapmış isteyene verir ve kız çocuklarınıda çöpten almamışlar sonuçta. Çok şükür bi evimiz var ödüyoruz kredisini biz.

Ama kulceler simdi degil baba olunce kalacak ona yapmayin

limoncu sen eve yaptırcağın 2 3 tadilatı düşünüyorsunda, yarın mal paylaşımında görümcelerin okadar oturdun mirastan kiraları düşelim derse yandın.
Birde kendi babandan kalıcak mirasa çok güveniyorsun , yanlışmı hatırlıyorum baban sen eve gittiğinde doğalgazı açmalarına kızan adam değilmiydi?

oooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim

Keşke zengin koca bulsaydın ya bu kafadaysan. Yine yanlış ata oynamışın araba bile alamıyosunuz.

Sanki sana da 5 bin aylık verdiler de limoncu gel nolur çalış diye sen gitmedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…