- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
Hangi bölümden mezunsun?ooo beni tanıyan evime gelen bayılır misafir hürmek ikram güleryüz hepsi var ben sadece bugunumuzun ne olcagı belli degil diye isi garantiye alıp kafamı rahatlatıyorum yüksekokul mezunuyum ama calısmıyorum cünkü hem evlilik hem calısma beni yorar
konumuz ev tadilatı kocamdan kac bilezik istiyim degilO zaman halka açık bir yere konu açma
Sen para için nasıl çirkin hesaplara girmişin yazık acıdım sana
Canım sadece merak ettiğimden soruyorum kusura bakma şimdiden. Eşinin ailesinin tek evi olsaydıda yine görümcelerinde o evden yararlansın istermiydin. Sizinde ev almaya durumunuz olmasaydıda yine paraya önem vermezmiydin merak ettim
Sana çok tuhaf geliyo belki ama senin bana bu sorduklarinla yaşayan çooook evli çift var aşkları için sevdikleri için. Sen parayi çok sevdiğinden başka şeyler gözünde değerini kaybetmiş.Canım sadece merak ettiğimden soruyorum kusura bakma şimdiden. Eşinin ailesinin tek evi olsaydıda yine görümcelerinde o evden yararlansın istermiydin. Sizinde ev almaya durumunuz olmasaydıda yine paraya önem vermezmiydin merak ettim
büro yönetimiHangi bölümden mezunsun?
sen yazdın 8 bilezik 12 bilezik flnkonumuz ev tadilatı kocamdan kac bilezik istiyim degil
Jahahahahahahah kahkaha attimm:))))))Efsun kaçmış bunun içine
Sen bi tane olan evin kredisinimi ödüyon vede o evi paylaşırımmı diyosunben vereyim kendi adıma yukarda da yazdım 4 kardeşler 1 ev var
ben veririm diyorum halen de ben evin kredisini ödüyorum halen
bana kimse evlenirken de tek kuruş yardım etmedi ama o evde kızların da hakları var
Canim pardon seni limoncu sandım Özür dilerimCanım sadece merak ettiğimden soruyorum kusura bakma şimdiden. Eşinin ailesinin tek evi olsaydıda yine görümcelerinde o evden yararlansın istermiydin. Sizinde ev almaya durumunuz olmasaydıda yine paraya önem vermezmiydin merak ettim
Se
Sen bi tane olan evin kredisinimi ödüyon vede o evi paylaşırımmı diyosun
Ya bnm dediğimle parayı sevmenin ne alakası var. Bn iyi niyetimle bi sory sordum. Bnm k.validelerinde bi evi var ve iki çocuğu var. He ev kimemi kalsın.bu kısmıyoa ilgilenmiyorum evin geliniyim aile kendi yapmış isteyene verir ve kız çocuklarınıda çöpten almamışlar sonuçta. Çok şükür bi evimiz var ödüyoruz kredisini biz.Sana çok tuhaf geliyo belki ama senin bana bu sorduklarinla yaşayan çooook evli çift var aşkları için sevdikleri için. Sen parayi çok sevdiğinden başka şeyler gözünde değerini kaybetmiş.
Ama kulceler simdi degil baba olunce kalacak ona yapmayinKonu merkez bankası gibi, bilezikler külçeler...
Madem bu kadar varlık var 10 bin tadilatı ne düşünüyorsun, çerez parası olur senin için. Ama sahi görümce ucundan köşesinden yararlanırsa o evin sen hasta olursun derdinden...
Sana çok tuhaf geliyo belki ama senin bana bu sorduklarinla yaşayan çooook evli çift var aşkları için sevdikleri için. Sen parayi çok sevdiğinden başka şeyler gözünde değerini kaybetmiş.
önemli değilCanim pardon seni limoncu sandım Özür dilerim
oooo calıstıktan sonra niye evlendim sekerim
Benim de hayalim herkese herkez yazan insanların yok olması.
Ama hayal işte, gerçek olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?