ben kirada oturuyorum vasıflarımıza gelecek olursak eşim mühendis ben de en eski vakıf unıversitesi mezunu el bebek gul bebek buyumuş bırıyım yıllardır da kıracıyım sizin deyımınızle evime gelen mısafıre karışmak kimin haddine düşmüş ayrıca kendi evi olan komşum saygısız eğitimsizmi ki yüksek sesle muzık dınlesin kendi kiracılarımız da var biz de onlara saygılıyız herşey kalite meselesi mal mülk davası değil hanfendi kiracı olmanın kötü bir yanı yokasla büyük konusmam allah korusun ki kirada oturmak cok zor her ay bosa giden bi para var 1 cisi 2 cisi kirada oturdun mu kimse seni sallamaz tabiri caizse civi bile cakamazsın komsu ses istemez misafir getiremezsin istedigin gibi müzük acamazsın ooo bi sürü tantana
Bende karadenizliyim ama bizim burda mal varlığından çok karaktere,insanlığa bakılır.
çok çiğ geldi bana bu..resmen 100-150 bin arası bir ev karşılığı devren satılık insan..
Senin heykelini dikerler o zaman malum dünyaya böyle kv gelmediahhh nerde keske ben gibi olsa hep derim gelinle aranı iyi tutucan ki oglunla gelin hep gelmek istesin
benim gelinim olan yasadı yazılarımdan anlaman lazım kollarını boynunu doldurcam ev vercem allah kısmet ederse balayına yollıcam ben gec gittigim icin bayramılarda kıyafet alcam cantasındna corabıan kadar ooo hizmet hic istemem güler yüzlü olsun yeter bulasık makınesi cok temizlik desen yaslandım mı ayda 150 lira bi temizlikci tutarım ohhh geline is yaptırılmaz bizde annemizden öyle gördük bas tacı edilir
yooo neden yaglanıyım ballanıyım tam tersi cogunluguyla kafa yapım uymaz bura bak iyi takip edememisin beniLimoncu sanıyor ki her konu açtığında yaglanacak ballanacak
Iyi alistirmislardi seni
Demek ki kızlar neymiş ?
Kirada oturaniz bile aile apartmanı olacak
Oyle buyurdu zerdust (!)
Belki kayinpeder ölmeden once evi satar parayi da yer boylece konu sahibi ve tüm çakal (!) Gorumceler avcunu yalar:)Limoncu e hani ev alınmadan evlenmeyin diyodun,kayınpederinmiş ev
O evin 3 te biri sizin. Kandırmışlar seni .
Bak yine diyorum limoncu senin kocanda is yokyooo neden yaglanıyım ballanıyım tam tersi cogunluguyla kafa yapım uymaz bura bak iyi takip edememisin beni
cok sükür bizim aldıgımız gelinlere hep öyle yapılmıstır halalarım sagolsun burda olmadıgına garip geliyor ama ogluna araba bile alıyorlar yani ki ikiside calısıyor mesela cocukların yada diger gelin 20 sene önce evi 0 degistirdi kacarak evlendi mesela kız tarafı yardım etmedi ama diger gelin normal evlendi o kendi esya getiriyo diye kaynanan esitlk olsun diye 8 bileizk mi yapıcak 12 yapıyo meselaSenin heykelini dikerler o zaman malum dünyaya böyle kv gelmedi
gec bunları yavrum gecc yapıcagın seyler yazBak yine diyorum limoncu senin kocanda is yok
Benim bacima mal mülk meselesi yüzünden daha ortada fol yok yumurta yokken çakal diyecek
Babamın mali üzerinden hesap kitap yapacak
Onu bir firlatirim oturdugum yerden babasının damindan içeri girer
cok sükür bizim aldıgımız gelinlere hep öyle yapılmıstır halalarım sagolsun burda olmadıgına garip geliyor ama ogluna araba bile alıyorlar yani ki ikiside calısıyor mesela cocukların yada diger gelin 20 sene önce evi 0 degistirdi kacarak evlendi mesela kız tarafı yardım etmedi ama diger gelin normal evlendi o kendi esya getiriyo diye kaynanan esitlk olsun diye 8 bileizk mi yapıcak 12 yapıyo mesela
bide bizden bi adet daha her gelin evlenirken kaynata diger geline bi bileizk alır gönül alma bagbında
Benim kafam basmıyor limoncu senin bu hayallere.ahhh nerde keske ben gibi olsa hep derim gelinle aranı iyi tutucan ki oglunla gelin hep gelmek istesin
benim gelinim olan yasadı yazılarımdan anlaman lazım kollarını boynunu doldurcam ev vercem allah kısmet ederse balayına yollıcam ben gec gittigim icin bayramılarda kıyafet alcam cantasındna corabıan kadar ooo hizmet hic istemem güler yüzlü olsun yeter bulasık makınesi cok temizlik desen yaslandım mı ayda 150 lira bi temizlikci tutarım ohhh geline is yaptırılmaz bizde annemizden öyle gördük bas tacı edilir
ailesini anlatsam daha sasırırı uyku uyuyamazsın ask sarhoslugu zannımca benimki o zamanlarlimoncu geç bunları yahu..
bilezikler evler arabalar seni mutlu etmeye yetiyor mu?
kocana bornoza diş silmemesi gerektiğini öğretselerdi daha mutlu olurdun zannımca...
Bence hayal dünyasında olan sensin. Oğlu olsa şöyle yaparmış, gelini olsa böyle yaparmış. Burada, olmayan, yaşanmamış şeyler üzerine yeme milleti. Şimdi kime ne hayrın var ondan haber ver? Birinin kardeşi, birinin kızı, birinin gelinisin. Ne yapıyorsun? Kaynana olsan da " ben gelin olaydım kaynanama böyle böyle jestler yapardım" derdin. Sallama. Bize hayal ürünü kendini anlatma. Somut örnek ver.gec bunları yavrum gecc yapıcagın seyler yaz
Yapacağım şeyleri yazdım zaten yavrumgec bunları yavrum gecc yapıcagın seyler yaz
eşim tek erkek 4 görümcem var anne babası kızlara daha çok mal verdi çünkü kız çocuğu başına bir şey gelirse her semtte oturamaz her işe giremez diye çok ta doğru yapmışlar kızları son derece rahat şimdi ben elin kızı olduğum halde sizin deyiminizle hep kadınlardan yana pozitif ayrımcılık taraftarıyımdır türkiye ataerkil bir ülkedir ve kadınlar çoğunlukla her konuda madurdur fazla mal mülk asıl onların hakkıdrBak yine diyorum limoncu senin kocanda is yok
Benim bacima mal mülk meselesi yüzünden daha ortada fol yok yumurta yokken çakal diyecek
Babamın mali üzerinden hesap kitap yapacak
Onu bir firlatirim oturdugum yerden babasının damindan içeri girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?