tadilat...

allah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm

haa bu arada 7 taneden 2 takım bilezigim var cok sükür biri benim biri allah kime kısmet ederse artık kız erkek

sana kaynanamı anlatsam dilin ucuklar cnm normal bi kadın normal bi kaynana degil ask sarhoslugu iste esime cok asıktım söylenenleri duymadım simdi olsa esimi sevmeme ragmen o aileye asla gelin olmam onlar slm verilmicek insan heleki kaynanam aman allahm düsman basına bile demem ben böyle bi insan görmedim bak alnında secde agzında yalan dolan ve bel altı cok fazla sey o kadınla yan yana olmak bile haram bana aslında

Bu ne para mal mülk hırsı.
Adam daha ölmeden plan proje yapıyorsun.

Kızlarının tabiki her türlü mirasta hakkı var buna sen gelin olarak karışamazsın. Kendi ailenin miras hesabını yap.
Kızlarına ev alma konusunda yardım etmesinin nesi kötü orayı hiç anlamadım.
Kirada oturuyorum ve hić söyledigin şeylerle karşılaşmadım. kirada oturmam önemli degil önemli olan o evde ki huzur mutluluk. Huzurun yoksa istersen saraylarda otur neye yarar.

Birde oturduğun evde senin değilmiş kayınpederininmiş yani ne olacağı belli değil hayatta.

Valla bu kafadan bende istiyorum.
Kv nin arkasindan küfür et.
Kp nin evinde kira vermeden otur.
Kızlar mirastan pay isteyecek diye çakal olsunlar.
Allah sizin gibi gelinden korusun.

Valla konuyu okuyunca, önce ki konuyu da biliyorum, bi an kendimi sorgularken buldum. Acaba ben mi çok safım diye. Evlenince kayınbabamin bi evine oturdum. Onlar da kendilerine ev aldılar daha sonra. Biz de kredi borçlarına yardım ettik. Kayın babam yardım ettigimiz için oturduğumuz evden diğer kız ve erkek kardeşin hakkını men edeceğini söyledi. Ben kabul etmedim. Ha kredi borcuna yardım etmişiz ha kira vermişiz. Çıkan para aynı ama hepsi bir babanın evladı diye düşündüm içim rahat etmedi. Ha bi de eve duşa kabin, yeni kombi, en iyisinden klima, boya badana, mutfak tadilati ne varsa yaptırdım. Ordan çıktım kendi evimi alıp, görümcem oturdu. Yaptırdığım bi çöpü bile almadim çıkarken. Galiba safım ben ya.

bu devir böyle dönmüs geline ne yapılırsa kızı istemeye geldigindede damattan aynı seyler bekleniyor hic unutmam altın almaya gittik hepimiz kaynana kaynata görümceler falan bilezikler set kelepce alyans bide tektas aldık o sıradada görümcem sözlü tabi alyans takılmıs kayınpeder demisti o anda görümceye kızım bak sende bu yüzükten iste nisanlına söyle alsın dedi yani tektas icin

allah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm
İyde babandan sana o külçelerden düşmuyomu

Eger sana baba malindan mulkunden düşüyorsa sizin gelinlerde sana çakal der sende o çakal görümceden olursun senin dediğin gibi

Limoncu sana vasfın ne deniyor ıkı saattir?

İnsanlardan beklentilerini anladık..senin verdiğin nedir..su hayatta aldığın oksijeni ne için kullanıyorsun?

Tamam altınlarında var,oldun başımıza limoncular sultanı..

İyde babamdan sana o külçelerden düşmuyomu

Eger sana baba malindan mulkunden düşüyorsa sizin gelinlerde sana çakal der sende o çakal görümceden olursun senin dediğin gibi
ne yazıkkı bi ev alabilicek bi erkek kardesim yok ne yazıkki soyadımızın devamı olamıcak bu yüzden ki ben 2 soy adı tasıyorum babam üzülmesin demesin oglum yok soyadım kayboldu

Peki bu kadar mal mülk varken neden araba için kredi çekiyorsunuz?
Ben diyim çünkü hayal dünyasında yaşıyor

Babasının okey taslarini külçe kendinin hacdan gelme bileziklerini de takım bilezik sanıyor hoş takım bilezik ne demekse artık :))

Peki bu kadar mal mülk varken neden araba için kredi çekiyorsunuz?
13 bınlık araba için bir de kimse yanlış anlamasın örnek vermek için yazıyorum malı mulku olan komşum bm.. ye apartman görevlimde 15 bınlık arabaya bınıyor karısı çıkarcı degıl cunku esıne destek için temızlığe gıdıyor şerefıyle 13 bın senın kadar zengın biri için hurda bir araba sayılır konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…