allah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnmBenim kafam basmıyor limoncu senin bu hayallere.Oğluna eğer bir ev alıcaksan sen, şuanda birikim yapmaya başlaman lazım.Aylık 500 lira biriktirsen, 20 yılda 100 bin olur ancak, 20 sene sonrayada o parayla boynunu kollarını doldurmazsın ki birde ev alacam diyosun.
Bende geline yalı alcam para bulursam
haa bu arada 7 taneden 2 takım bilezigim var cok sükür biri benim biri allah kime kısmet ederse artık kız erkekBenim kafam basmıyor limoncu senin bu hayallere.Oğluna eğer bir ev alıcaksan sen, şuanda birikim yapmaya başlaman lazım.Aylık 500 lira biriktirsen, 20 yılda 100 bin olur ancak, 20 sene sonrayada o parayla boynunu kollarını doldurmazsın ki birde ev alacam diyosun.
Bende geline yalı alcam para bulursam
Babanın külçelerimiallah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm
sana kaynanamı anlatsam dilin ucuklar cnm normal bi kadın normal bi kaynana degil ask sarhoslugu iste esime cok asıktım söylenenleri duymadım simdi olsa esimi sevmeme ragmen o aileye asla gelin olmam onlar slm verilmicek insan heleki kaynanam aman allahm düsman basına bile demem ben böyle bi insan görmedim bak alnında secde agzında yalan dolan ve bel altı cok fazla sey o kadınla yan yana olmak bile haram bana aslındaBence hayal dünyasında olan sensin. Oğlu olsa şöyle yaparmış, gelini olsa böyle yaparmış. Burada, olmayan, yaşanmamış şeyler üzerine yeme milleti. Şimdi kime ne hayrın var ondan haber ver? Birinin kardeşi, birinin kızı, birinin gelinisin. Ne yapıyorsun? Kaynana olsan da " ben gelin olaydım kaynanama böyle böyle jestler yapardım" derdin. Sallama. Bize hayal ürünü kendini anlatma. Somut örnek ver.
Yahu takım bilezik ne demek onu bile bilmiyom benhaa bu arada 7 taneden 2 takım bilezigim var cok sükür biri benim biri allah kime kısmet ederse artık kız erkek
haa bu arada 7 taneden 2 takım bilezigim var cok sükür biri benim biri allah kime kısmet ederse artık kız erkek
Valla bu kafadan bende istiyorum.
Kv nin arkasindan küfür et.
Kp nin evinde kira vermeden otur.
Kızlar mirastan pay isteyecek diye çakal olsunlar.
Allah sizin gibi gelinden korusun.
Peki bu kadar mal mülk varken neden araba için kredi çekiyorsunuz?haa bu arada 7 taneden 2 takım bilezigim var cok sükür biri benim biri allah kime kısmet ederse artık kız erkek
24 ayar külçe altın sahibi baba baban merkez bankası başkanıydı galiba bir zamanlar puha haaaallah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm
bu devir böyle dönmüs geline ne yapılırsa kızı istemeye geldigindede damattan aynı seyler bekleniyor hic unutmam altın almaya gittik hepimiz kaynana kaynata görümceler falan bilezikler set kelepce alyans bide tektas aldık o sıradada görümcem sözlü tabi alyans takılmıs kayınpeder demisti o anda görümceye kızım bak sende bu yüzükten iste nisanlına söyle alsın dedi yani tektas icineşim tek erkek 4 görümcem var anne babası kızlara daha çok mal verdi çünkü kız çocuğu başına bir şey gelirse her semtte oturamaz her işe giremez diye çok ta doğru yapmışlar kızları son derece rahat şimdi ben elin kızı olduğum halde sizin deyiminizle hep kadınlardan yana pozitif ayrımcılık taraftarıyımdır türkiye ataerkil bir ülkedir ve kadınlar çoğunlukla her konuda madurdur fazla mal mülk asıl onların hakkıdr
İyde babandan sana o külçelerden düşmuyomuallah razı olsun ki ailemden kalıcak yerler cok babamın külcelerinden bahsetmiyim suan bana bi faydası yok ama ille olucak o yüzden konumu sulandırma cnm
yoo iyi bi yerde 28 sene calıstı cok iyi bi tazminatla isten ayrıldı emeki oldu24 ayar külçe altın sahibi baba baban merkez bankası başkanıydı galiba bir zamanlar puha haaa
Peki bu kadar mal mülk varken neden araba için kredi çekiyorsunuz?
ne yazıkkı bi ev alabilicek bi erkek kardesim yok ne yazıkki soyadımızın devamı olamıcak bu yüzden ki ben 2 soy adı tasıyorum babam üzülmesin demesin oglum yok soyadım kaybolduİyde babamdan sana o külçelerden düşmuyomu
Eger sana baba malindan mulkunden düşüyorsa sizin gelinlerde sana çakal der sende o çakal görümceden olursun senin dediğin gibi
Ben diyim çünkü hayal dünyasında yaşıyorPeki bu kadar mal mülk varken neden araba için kredi çekiyorsunuz?
13 bınlık araba için bir de kimse yanlış anlamasın örnek vermek için yazıyorum malı mulku olan komşum bm.. ye apartman görevlimde 15 bınlık arabaya bınıyor karısı çıkarcı degıl cunku esıne destek için temızlığe gıdıyor şerefıyle 13 bın senın kadar zengın biri için hurda bir araba sayılır konu sahibiPeki bu kadar mal mülk varken neden araba için kredi çekiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?