Taht Kurmuşsun Kalbime

Olsun olsun. Kim kimden kurtulursa kurtulsun yeter ki gitmeyin bir daha kadıncağızın evine. Ayrıca pazar günleri bile gitme. Görsünler günlerini(!) . Sensiz yaşamak(!) neymiş görsünler.
kurtulmuş sayılmaz ki annem ve babam hep orda ve her gün ablalarım gidip geliyo
Yani bu durumda işlere yardım etmediğim için yengemin iş yükü fazlalaştı

Kilit cümle bu.
Senin naz yapman onun işine gelmemiş belli ki boş beleş bi tip.
Bu zırto için mi uğraşacaksın allasen sal gitsin onun amaç belli.

Bi telefon numarasi icin 3 ay daha ugrasmayi goze alan herif agir yokluktadir. Ortada buyuk bir aşk yok zaten daha birbirini gormemissin etmemissin, tanisma asamasi ve 2 ay sonra numara istemek gayet normal nryin nazini çeksin ki?
Kalkip "dusunmem lazim" demek asil sacmalik, veriyorsan verirsin, vermiyorsan konusma. Bence çooook iyi yapmis cocukcagiz ama sogukta olsa hala konusuyormus gariban ben olsam siler atardim ama ortalik kendini agirdan alma cabalarina giren kadinlardan gecilmiyor zaten napsinlar mecbur işte...

tabi canım sonuçta internet aşkı bu kolay bulunmaz koştur

Normal konuşmaya devam et, bir süre sonra geçer bu kızgınlığı, ister yine. Kısa bir süre önce Tokatlı yok muydu? Bununla ne ara başladınız?
Canımcım yorumunu görmek ne güzel mutlu oldum şuan :)
Tokatlıyla senin bildiğinin dışında bi gelişme olması bende üstünde pek durmadım
Whatsabp durumunda bi tarih eklemiş o da yeni bi ilişkiye başladı sanırım tahmınımce
Bende şimdiki konuştuğumla tanıştım işte ondan sonra

sosyal medyadan tanışıp iki aydır konuşuyorsunuz da numara neden vermiyorsunuz ben anlamadım.

zorlamayın bence adamın hevesi kırılmış.
gönlünü alayım mı
yahu yıkıcı değil de biraz yapıcı olsak ne var sanki
eminim evli biri kocasıyla ilgili ufak bi şikayetini yazsa buraya boşan ne duruyosun derdin

2 aydır sosyal medyadan da olsa flörtleşiyorsanız numarayı vermeniz iyi olurdu.

Valla yapacak birşey yok. Takipte kalın. Beğeni ve yorumlara devam edin. O dönmeli artık. Yalvaracak haliniz yok sonuçta.
Konuşuyoruz şuan yazıyor da ben nasıl yakın ve samimi davranabilirim onun hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…