- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Son cümlende haklısınHiç şahsi olarak tanımadığınız, bir şeyler paylaşmadığınız insanın tribini mi çekiyorsunuz gerçekten??
Adam resmen kaçan kovalanır klişe taktiğini uyguluyor size. Siz de yutuyorsunuz.
İyi niyetli insan "endişelerinde haklısın tamam biraz daha bekleyelim" derdi..
Naz yaptım diyelimGerçekten mi kararsizdiniz yoksa naz ku yaptınız?
Konu sahibi de ağır yoklukta zaten. İsmiyle müsemma, tam bir umutsuz vaka. Şu sosyal medya abazalarından birini bulsa tencere-kapak olurlar da işte...Bi telefon numarasi icin 3 ay daha ugrasmayi goze alan herif agir yokluktadir. Ortada buyuk bir aşk yok zaten daha birbirini gormemissin etmemissin, tanisma asamasi ve 2 ay sonra numara istemek gayet normal nryin nazini çeksin ki?
Kalkip "dusunmem lazim" demek asil sacmalik, veriyorsan verirsin, vermiyorsan konusma. Bence çooook iyi yapmis cocukcagiz ama sogukta olsa hala konusuyormus gariban ben olsam siler atardim ama ortalik kendini agirdan alma cabalarina giren kadinlardan gecilmiyor zaten napsinlar mecbur işte...
Asik etmek icin yontem yok ki. Oldugun gibi ol. Bir de cok totosunu kaldirma.belli ki gorusmek istiyorsun.akıl verin kendime nasıl aşık edebilirim
Bundan sonra nasıl bir yol izleyeyim?Fazla naz aşık usandirir demis atalarimiz
vardır vardır baya bi çoğaldı o kitleburda yoktur en fazla "bi arkadaşları" vardır öyle evlenen
belli oluyo cicimçok kıskancım çokkk
Konu sahibi de ağır yoklukta zaten. İsmiyle müsemma, tam bir umutsuz vaka. Şu sosyal medya abazalarından birini bulsa tencere-kapak olurlar da işte...
normal hayatta karşıma çıkan kısmet yok şuan amaanormal hayattakileri denemeye devam o zaman
Ben mi ona diyeyim numaranı versene diyeHayir sen al numarasini ara madem senin numaranda karsiya gider o sekilde
Kız ne kadar fenasın bak ben bu kadarını düşünememiştim cidden onada mı komik gelmiştirKendisi de istiyor da illaaa agirdan alacak ya iş olsun işte. 2 ay dusunmemistenumara istedikten 2 gun sonra mi dusunmus vermisBoyle seylerle kendinizi komik durumasokuyorsunuz konu sahibbiii
Ben olsam derim yani.. seni mi yiycek:) bu da bi cesit gonul alma sayilir.. ben duygularimla hareket ederim cogu zaman. Icimden ne geliyosa dan dan :))Ben mi ona diyeyim numaranı versene diye
vazgeçilmez bi insanım napayımBi telefon numarasi icin 3 ay daha ugrasmayi goze alan herif agir yokluktadir. Ortada buyuk bir aşk yok zaten daha birbirini gormemissin etmemissin, tanisma asamasi ve 2 ay sonra numara istemek gayet normal nryin nazini çeksin ki?
Kalkip "dusunmem lazim" demek asil sacmalik, veriyorsan verirsin, vermiyorsan konusma. Bence çooook iyi yapmis cocukcagiz ama sogukta olsa hala konusuyormus gariban ben olsam siler atardim ama ortalik kendini agirdan alma cabalarina giren kadinlardan gecilmiyor zaten napsinlar mecbur işte...
Kız işte benim asıl sorunum bu ODUNLUKBen olsam derim yani.. seni mi yiycek:) bu da bi cesit gonul alma sayilir.. ben duygularimla hareket ederim cogu zaman. Icimden ne geliyosa dan dan :))
Adamı beğeniyorum niye treni kaçırayım kiBu konuyu kapadık dediyse o zaman by de ve sil.
bilse nolacaksosyal medyadan da konuşma o zaman.Adam isminş cismini biliyor zaten.
Seviyosan git konus bence:)) ee o da bos degil diyosun zaten. Flortlesmeyi nasil anlatim ben simdi:)) eminim benden daha iyi akil verenler olacaktur, ama karsidakinin hareketleri karsisinda verecegin tepkiler vs onemli benceKız işte benim asıl sorunum bu ODUNLUK
Bana biraz flörtleşme taktikleri verin nasıl davranayım ne konuşayım hiç bilmiyorum çünkü
Ya boşver görmemişsin bşy tanımamışsınız. Salla ya umursama.Adamı beğeniyorum niye treni kaçırayım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?