Taht Kurmuşsun Kalbime

Son cümlende haklısın

Konu sahibi de ağır yoklukta zaten. İsmiyle müsemma, tam bir umutsuz vaka. Şu sosyal medya abazalarından birini bulsa tencere-kapak olurlar da işte...

Konu sahibi de ağır yoklukta zaten. İsmiyle müsemma, tam bir umutsuz vaka. Şu sosyal medya abazalarından birini bulsa tencere-kapak olurlar da işte...

Kendisi de istiyor da illaaa agirdan alacak ya iş olsun işte. 2 ay dusunmemistenumara istedikten 2 gun sonra mi dusunmus vermis Boyle seylerle kendinizi komik durumasokuyorsunuz konu sahibbiii

Kendisi de istiyor da illaaa agirdan alacak ya iş olsun işte. 2 ay dusunmemistenumara istedikten 2 gun sonra mi dusunmus vermis Boyle seylerle kendinizi komik durumasokuyorsunuz konu sahibbiii
Kız ne kadar fenasın bak ben bu kadarını düşünememiştim cidden onada mı komik gelmiştir

vazgeçilmez bi insanım napayım

Ben olsam derim yani.. seni mi yiycek:) bu da bi cesit gonul alma sayilir.. ben duygularimla hareket ederim cogu zaman. Icimden ne geliyosa dan dan :))
Kız işte benim asıl sorunum bu ODUNLUK
Bana biraz flörtleşme taktikleri verin nasıl davranayım ne konuşayım hiç bilmiyorum çünkü

Kız işte benim asıl sorunum bu ODUNLUK
Bana biraz flörtleşme taktikleri verin nasıl davranayım ne konuşayım hiç bilmiyorum çünkü
Seviyosan git konus bence:)) ee o da bos degil diyosun zaten. Flortlesmeyi nasil anlatim ben simdi:)) eminim benden daha iyi akil verenler olacaktur, ama karsidakinin hareketleri karsisinda verecegin tepkiler vs onemli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…