takıntı yaptım

tamam şu hayatta korktuğunuz bir şeylerin arasında kaldığınız da bu mesajınızı hatırlayın.

Allah ıslah etsin ne diyeyim.

Aynı şey canım benim onlar "arayacaktık ama" diyor sen de "gidecektim ama" diyorsun.. Çekinmen gayet normal doğal o an gitsen sana ters birşey.yapsalar onlar suçlu olacaktı herkesin gözünde.. Ama gitmediğin için belki de sen suçlusun herkesin gözünde etrafındakiler belki.de "gelinleri gelmedi cenazeye" falan diyip.daha çok hırslandırmış.olabilirler kayınvalidenleri.. Huzurunu düşün önemli olan yuvandaki huzurun sadece torunlarını görmelerine mani olma.. Eşin.için olma o seni düşünüp yanlışta olsa cenazeye gelme diyip bütün sorumluluğu.üzerine aldı onun için değer bence.. Belki de dünyaya getireceğin o minik can onların acısına da teselli olacaktır..

siz sevdiğim üyelerdensiniz öncelikle bunu bilmenizi isterim :)

böcek için sorun yaşadık tartıştık kv eşime en son bağırıyordu seninle eve gidince özel konuşacağız diye bende ne diyeceksin boşan mı diyeceksin dedim evet boşan diyeceğim dedi

daha önce eşimin anneannesi vefat etti o zaman da küstük ama kalkıp gittim çünkü beni suçlayacak bir şeyleri yoktu.
bu olay da eşime çok söyledim geleyim diye ama kabul etmedi ne yapayım ki artık? bence eşim biliyordu laf sayacaklarını, tahmin etmiştir.
annem kv yi aradı daha hastanedelerken aslında açsaydı giderdik ama annemin telefonları açılmadı annem de ben ne yaptım siz tartıştınız bana küstü gidersem bir şey der kaldıramam dedi.

bizim de cenazelerimiz oldu hepsinde telefonları açıldı. babaannem vefat etti o cenazede evlerine kadar gidip arabayla alıp cenazeye getirdim.

dayımlar bize anlatmadı biliyor musunuz? işin garip tarafı da bu. eşimle görüştük, bana dedi ki yengen inadına yapar gibi defalarca gelinlerce nerede diye sormuş bizimkiler de en son görmüyor musun yok demişler yengen de aman bizi onlarla karıştırmayın biz kendimiz geldik demiş diye anlattı bana :) yani siz kötüsünüz demek istiyor burada.

bende kuzenime yazdım yengem böyle demiş ben yengeme ne yaptım çok üzüldüm çok kırıldım dedim
kuzenim de o kazın ayağı öyle değil annem gitmiş gelinlerce yok mu ben yengesiyim demiş görümcelerinden biri de sen ne yüzle geldin bizim babamız gelinlerce yüzünden öldü bilseydik hoş geldin bile demezdik demişler annem de bizi onlar göndermedi karıştırmayın demiş diye anlattı...
yengem böyle bir yalan uyduramaz çünkü bizim ettiğimiz kavgalardan hiç kimsenin haberi yoktu.
tabi olayların devamında asla kabul etmediler bu lafları :)

ben aramalarını beklemiyorum eşime "arayacaktık ama" demeleri sinirlendiriyor beni.
bizim onlarla görüşmemiz demek eşimle evimizden huzur kaçması demek.
onlar görüşmediğimizden beri 1 defa bile kavga etmedik biliyor musunuz?

eee bizim olay da ben niye suçlu oldum ya

o el inmedi inseydi evlenmezdim bunu belirteyim :)

kv de de aynı ev yerleştirmesinde onlar yüzünden benim annem ölecekti annem diyor ki bakın bağırmayın kalbim nasıl atıyor normal konuşalım onlar hala laf sayıyor. konu da yatak odasını son gün serelim demem :)

hazmedemediğim bir çok olay var o yüzden hak etmediklerini düşünüyorum

ben yengenızın yalan soyledıgını dusunmuyorum sadece sıze laf soyletmıs orda onlar yegenınız yuzunden öldu dedıgı an agzının payını vermesı gerektı yengenın yanı ben olsam oyle yapardım ınsanlık yapıp bas saglıgına gelmısız sız ne derdındesınız benım yegenımse sızın de gelın ortalara sacmayın hıc bır hata tek taraflı degıldır der sustururdum . o yuzden yengenıze de kızdım :) onu dese sızı sahıpsız bırakmasa ıyı olurdu

esınız aslında dengeyı ve krızı ıyı yonetememıs bu durumlar esın ıkı taraflı sorunları yansıtmasından ve cok dahıl olmasından oluyor , esınıze senınle sonra gorusucem demıs ya kayınvalıde orda aslında sızın bosa mı dıyeceksın dememenız gerektı esınız aıleyız bız ozel konusma dıye bırsey olmaz ne dıyeceksen burda hepımızın ıcınde soyle ne sorunun varsa halledelım demesı gerektı sıze bırakmamalıydı sızı karsı karsıya getırmıs :)

ben dedıgım gıbı sorunlar gergınlıkler asılmayan seyler ıletısım kopuklugu varsa gorusulmemesınden ve mesafeden yanayım en bastan olusamamıs olmamıs bırseyler bundan sonra da olmasına gerek yok
ha eger arayıp gelmek ısterlerse kapınız acık gelır hayırlı olsun der gıderler yoksa da nıye gelmedıler dıyecegınız durum zaten yok :)

bence sız bunları hıc dusunmeyın hele o zaman gelsın daha duygu durumları coook degısır :)

vurmak ıcın kalkan elı vurmus sayacaksın her zaman

Saysalardı ne olacak sanki, haksız duruma düşerlerdi işte.
Eşinizin tutumu aşırı çirkin olmuş gelme seni koruyamam ne demek.
Size laf söyleyeni susturabilirdi. Acı yaşıyoruz siz neyin derdindesiniz, babamı kaybettik diyebilirdi. Fitili eşiniz ateşlemiş.
Cenazeye gitmemek büyük çok büyük hata.

Şimdi doğumu düşünmeyin. İsteyen gelsin, istemeyen gelmesin.

yengem pasif bir kadın :) asla bir şey diyemez.

zaten bütün sorun eşimde en başından beri arayı bulamadı, her defasında dedim bak hata bendeyse bana söyle uyar ama ailendeyse aileni uyar.

çift terapistine gittik o da söyledi, ailen eşine saygı duymuyor sen gidip söyleyeceksin bakın bu benim karım ve artık saygı duymalısınız diye dedi. eşim bu konular da pasif

Haklisin arkadaşım inşallah geçer gider bu durum

İnmem de köpek ile böcek bir değil ki. Köpek saldırır ve ısırabilir böcekten hiç bir zarar gelmez

konu zarar vermesi değil tiksinme ve korkma.
ben mesela sanayi de çalışıyorum arabaya binmek için yürümem lazım ve her yer de köpek var. durumu anlıyor musunuz?
sizin köpekten aklınız çıkar benim böcekten.
yazın balkonu açmıştım ateş böceği girmiş kahvaltı yapıyordum, tamamen bıraktım her şeyi kapıyı kapattım altına bir şeyler koydum kapının böcek çıkmasın diye akşam eşim gelinceye kadar giremedim. böyle fazla korkuyorum.

Anlıyorum

İnmem de köpek ile böcek bir değil ki. Köpek saldırır ve ısırabilir böcekten hiç bir zarar gelmez
huylanan ınsan bır alerjı oluyor kı oyle demeyın
ben akrep fare balık kedı kopek papağan pirana tavsan cıvcıv herseyı beslemıs bırıyım
ama bocekten olumune huylanırım oyle boyle degıl
yılanı severım zehrını alınmıs yılanı optum hatta hıc onlardan huylanmam
ama bocek gordugum zaman tum vucudum kabarır alerjı olurum kasınmaktan yara dokmekten acısından gunlerce uyuyamam

alerjısı veya fobısı olabılır buna saygı duymak gerek
durduk yere kopek de kuduz falan degılse saldırmaz ona bakarsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…