Kac yasindasin?
Canım bence parka da senin pesinden gelmiş olabilir. Yani dediğin gibi arabayı sonradan hemen bulması falan planlı bir takip oldugun gösterebilir. Sen dikkatli ol bir daha görürsen hemen polisi ara. Bir erkek arkadasın varsa mahalle arkadasın sınıf arkadasın falan rica et beraber turlayin mahallenin parkın oralarda.
Seninle konuşurken ki ses tonu mimikleri falan nasıldı?
20 yaşındayım ev halimle hava almaya gitmiştim.Tenha bir parkta değil yol üstünde.
Yanımda normalde biber gazı taşıyorum ama bugün almadım.Yürürken salmıyorum kendimi.Sen iyi yapmışsın.Keşke bende öyle yapsaydım ama emin olamadım. En son karşıma çıktığında apartmana girerken yolda arabayı durdurdu uzun uzun baktı beni takip mi ediyorsunuz diye bağırdım.yoo dedi gitti.Sinir oldum ya keşke ortalığı ayağa kaldırsaydım.Nerde olursan ol farketmez bunlar icin. Polise git, yaninda tasiyacagin birseyler onersin sana. Cep telefonunu hep acik tut. Yururkende salma kendini, dik dur, kendine guvenin olsun. Kadinlari katildigi kendini savunma kurslari var. Onlara gidebilirsin. Benim basima geldiginde otobusu ayaga kaldirdim, polisi aradim bana ses cihazi verdiler. Sonra da unuttum gitti.
Yanımda normalde biber gazı taşıyorum ama bugün almadım.Yürürken salmıyorum kendimi.Sen iyi yapmışsın.Keşke bende öyle yapsaydım ama emin olamadım. En son karşıma çıktığında apartmana girerken yolda arabayı durdurdu uzun uzun baktı beni takip mi ediyorsunuz diye bağırdım.yoo dedi gitti.Sinir oldum ya keşke ortalığı ayağa kaldırsaydım.
Ben öyle durumlarda korkudan tepki veremiyorum.Keşke arabasının plakasını alsaydım.Adamı görsem hatırlarım.Karakolamı gitsem? Eve geldim anneme anlattım.Evin önündede bir adam saatlerce arabanın içinde oturuyormuş.Annem balkondan bir adam vardı saatlerce duruyordu gitmiş mi dedi.Adamda o sırada gitti.Ben çok korkuyorum ya.
Tesadüf olabilir boş yere kendini üzme ve bir daha böyle bir durum ile karşılaşırsan kalabalığa gir tenhaya girme. Araç ile takip ediyor ise plakaya bak mutlaka panik hali ile soğukkanlılığını kaybetme ve polisi ara en yakın ekibi yönlendirirler.
arkadasinin evinden kendi evine gidince adam yine ordaymiydi?
Canım bence parka da senin pesinden gelmiş olabilir. Yani dediğin gibi arabayı sonradan hemen bulması falan planlı bir takip oldugun gösterebilir. Sen dikkatli ol bir daha görürsen hemen polisi ara. Bir erkek arkadasın varsa mahalle arkadasın sınıf arkadasın falan rica et beraber turlayin mahallenin parkın oralarda.
Seninle konuşurken ki ses tonu mimikleri falan nasıldı?
Oylelerine orta parmagimi gosteriyorum ben burda. Bir de deli taklidi yapiyorum gidiyorlar :)
Nefret ediyorum böyle pisliklerden. Geçe gün de manyak adamın teki otobüste yanımdan geçerken resmen eliyle omzumu okşayarak geçti. Döndüm terbiyesiz dedim. 2 durak sonra inmek için düğmeye bastım. Baktım bu da ayaklandı. İniyomuş gibi yaptım ama inmedim O indi. Şoför kapıyı kapattı. Kaldı orda öylece bana o kadar kötü bakıyordu ki korkudan öldüm. 1 durak sonra inip ara sokaklardan eve koştum :18: İnsan ne yapacağını şaşırıyor.
Bir sapık da bizim yan binada var. Sadece şorttan daha kısa bi donla çıkıyor cama aksi gibi onun odası benim odama bakıyor.
Perdeyi açmadan cam açıyorum bende bu sıcaklarda
Sapık kaynıyor ortalık, mümkün olduğunca kalabalık yerlere yönel öyle ara sokaklara falan sakın girme.
Korktuğunu anlarsa daha çok cesaretlenir
elinizde kameralı telefon vardır çaktırmadan çekseydin fotosunu,etrafta manyak dolu
off aman dikkat et canım.
bugün de 2 adam bana pardon bir şey soracaktım diye yaklaştı ama ilk defa rahatsız oldum. cevap vermeden ilerledim. o kadar kişi geçiyor beni niye durduruyor dedim. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?