Takip edildim ya korkuyorum.

Öylemi diyorsun? Ben parka giderken yoktu ortalıkta belki arabada oturmuştur.Resmen planlı ya.Arabayı park edip indiğinde baya mesafe vardı aramızda.En son bana doğru yürüyordu.Arkamı dönüp gittim diğer yola girdiğimi ne ara gördüde arabasına tekrar dönüp önüme çıktı? Tesadüf olamaz dimi?

20 yaşındayım ev halimle hava almaya gitmiştim.Tenha bir parkta değil yol üstünde.

Nerde olursan ol farketmez bunlar icin. Polise git, yaninda tasiyacagin birseyler onersin sana. Cep telefonunu hep acik tut. Yururkende salma kendini, dik dur, kendine guvenin olsun. Kadinlari katildigi kendini savunma kurslari var. Onlara gidebilirsin. Benim basima geldiginde otobusu ayaga kaldirdim, polisi aradim bana ses cihazi verdiler. Sonra da unuttum gitti.

Tesadüf olabilir boş yere kendini üzme ve bir daha böyle bir durum ile karşılaşırsan kalabalığa gir tenhaya girme. Araç ile takip ediyor ise plakaya bak mutlaka panik hali ile soğukkanlılığını kaybetme ve polisi ara en yakın ekibi yönlendirirler.

Yanımda normalde biber gazı taşıyorum ama bugün almadım.Yürürken salmıyorum kendimi.Sen iyi yapmışsın.Keşke bende öyle yapsaydım ama emin olamadım. En son karşıma çıktığında apartmana girerken yolda arabayı durdurdu uzun uzun baktı beni takip mi ediyorsunuz diye bağırdım.yoo dedi gitti.Sinir oldum ya keşke ortalığı ayağa kaldırsaydım.

Oylelerine orta parmagimi gosteriyorum ben burda. Bir de deli taklidi yapiyorum gidiyorlar :)

arkadasinin evinden kendi evine gidince adam yine ordaymiydi?

Bundan sonra soğuk kanlı olmaya çalışacağım ya.Normalde polis sürekli gezer şansıma denk gelmedi.Eve gitmedim öğrenmesin diye arkadaşıma gittim.Eğer o apartmanı benim ev sandıysa oralarda gezebilir.

Adamı görsem tanırım ya.Tesadüf gibi gelmedi bana.Sesi normal geldi mimiğine dikkat etmedim.Konuşmuyorum adamla uzun uzun gözüme bakıyor.Arkadan gelen araba korna çaldığı halde adam gitmedi bir süre gene bana baktı sonra park etti indi arabadan bana doğru geliyordu bende caddeye çıktım ya ne yapacağımı saşırdım ya.

Nefret ediyorum böyle pisliklerden. Geçe gün de manyak adamın teki otobüste yanımdan geçerken resmen eliyle omzumu okşayarak geçti. Döndüm terbiyesiz dedim. 2 durak sonra inmek için düğmeye bastım. Baktım bu da ayaklandı. İniyomuş gibi yaptım ama inmedim O indi. Şoför kapıyı kapattı. Kaldı orda öylece bana o kadar kötü bakıyordu ki korkudan öldüm. 1 durak sonra inip ara sokaklardan eve koştum :18: İnsan ne yapacağını şaşırıyor.

Çok iyi yapmışsın.Otobüsün arkasından baka kalmıştır salak.Şerefsiz böyle adamlar ya.Kendi sülalesinden birine yada sevgilisine yapılsa delikanlı kesilirler başka kızlara çekinmezler ama.

Bir sapık da bizim yan binada var. Sadece şorttan daha kısa bi donla çıkıyor cama aksi gibi onun odası benim odama bakıyor.
Perdeyi açmadan cam açıyorum bende bu sıcaklarda
Sapık kaynıyor ortalık, mümkün olduğunca kalabalık yerlere yönel öyle ara sokaklara falan sakın girme.
Korktuğunu anlarsa daha çok cesaretlenir

off aman dikkat et canım.
bugün de 2 adam bana pardon bir şey soracaktım diye yaklaştı ama ilk defa rahatsız oldum. cevap vermeden ilerledim. o kadar kişi geçiyor beni niye durduruyor dedim. :44:

Senin durum daha kötüymüş ya.Rahat edemezsin ki.Perde açamazsın rahat giyinemezsin.Adam donla efil efil geziyor olan sana oluyor.Allah yardımcın olsun.İlk kez başıma geldiğinden ne yapacağımı şaşırdım.Allah korusun tekrar başıma gelirse yıkarım ortalığı valla.

Seni çok iyi anlıyorum bu korkunu da.Malesef ben de bu sene 2 kere takip edildim.Bir tanesi gündüz vaktiydi üstelik,üzerimde de kot,tşört vardı.Gündüz vakti olan da sinirden dönüp adama ters ters baktım özür dileyip uzaklaştı.Diğerinde de koşa koşa kafenin birine girmiştim korkudan çünkü o zaman hava karanlıktı adam da peşimden gelip ahlaksız laflar ediyordu.Ve artık gece tek başıma dışarı çıkamaz oldum.Markete bile giderken korkudan sürekli arkama bakıyorum.Zaten bir de köpek fobim var.Yolda rahat rahat yürüyemez oldum.Psikolojim bozuldu.Yanımda kendimi koruyacak bir şey taşımayı düşünüyorum.Ya da psikologa gidicem memlekete döndüğümde.

off aman dikkat et canım.
bugün de 2 adam bana pardon bir şey soracaktım diye yaklaştı ama ilk defa rahatsız oldum. cevap vermeden ilerledim. o kadar kişi geçiyor beni niye durduruyor dedim. :44:

Sen cevap vermeden topuklamışsın ya.Adamlar masumca adres falan sorucaksa şaşırmışlardır.Yinede kıllanıyoruz altında bir art niyet arıyoruz ama suç bizde değil.Haberlerde neler görüyoruz.İnsan korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…