Karşıma o teyzeler cıkmasaydı muhtemelen fena huzurumu kaçıracakları köşeyi dönsem caddeye cıksam sıkıntı yok ama o sokak çok karanlıktı..
İlk bulduğun dükkana girip yardım da isteyebilirsin elbet bi insan evladı cıkar karsına .
kızlar evden çıkamam falan demeyin ya.iki salak yzüünden hayatı yaşamayacak mıyız yani?kalabalık içinde ne yapablir ki sana.bir de duruş bakışlar çok etkiler daha kendinden emin durup pis bakarsan cesaret edemezler.bir de benim takipçilerimindaha sonra hiç karşıma çıktıklarını görmedim.günibirlik şans deneme oluyor onlarınki.senin de karşına çıkmaz merak etme.yanında sprey,en az bir kişi bulundur,tenha yerlerde gezme.tedbirini al polisin çare olacağını sanmıyorum çünkü benim arkadaşıma biri musallat olmuştu iki defa farklı zamanlarda sırtına yumruk atıp kaçmıştı.polis "o anda bağırıp birilerine yaklatmalıydın artık çok geç" demiş.
Of çok kötü ya..Bence böyle durumlarda eğer tehlikeli yerlerde değilsek topuklamamak gerek. İyice cesaretlenirler evini öğrenirim, yalnız kıstırırım diye. Ve ne yazık ki gidip polise söylediğinizde hiç bir şey olmuyor. İki kere benzer olay yaşadım. Polisler şikayetçi misin değil misin, değilsen gideceğiz diyorlar. Yani şikayetçi olacaksın. Soracaklar ne yaptı, diyeceksin takip etti. Sonra...? Bence en çok teşhis edilmekten korkarlar yani en azından gerçekten fiile geçirecekleri kötü bir planları varsa. O yüzden arabanın resmini çekme, adamın resmini çekme veya telefonla konuşma gibi şeyler caydırıcı olabilir gibi geliyor. Bir de bakmaya korkmayın bakın dik dik ...sinler gitsinler sonra şerefsizler... Sinir oldum!
Yarım saatten fazla takip edilmişim haberim yok. Avm de giyim kuşam bakınırken farkettim,
bir iki kat emin olayım diye merdivenleri inip çıktım geziyormuş gibi yapıp,
farkettiğimi anlayınca geldi yanıma, bir yerde çay içelim konuşalım mı biraz dedi
ne münasebet dedim, takip etme beni git işine dedim, evliyim ben dedim hem, olsun diyor
bir çay içmekten ne çıkar,
güvenliği çağırıyorum derhal terketmezseniz dedim
çay içsek ne olurdu diyor hala,
güvenliğe doğru yürürken o da kapı dışarı doğru yürüdü.
Çok korkuyor insan.
terbiyesiz ya
keşke plakasını alıp polise verebilseydiniz umarım
yine rahatsız etmez sizi
ay çok fena yaa beni de en son geçen yıl benden küçük bir çocuk takip ediyodu teyzemlere gidiyordum Allah tan yakındı karşıya geçip koştura koştura apartmana girdim bu salak da girdi arkamdan teyzemler de 1. katta tüm teyzemler ordaydı ev nasıl kalabalık ayakkabılarımı çıkarıyodum çocuk girdiği gibi yukarı yöneldi aklı sıra beni kaçırmıcak ben de bağırdım kime geldin sen beni mi takip ediyosun diye azarladım kekeleyerek zilden gördüğü bir ismi söyledi...
bu ayın başlarında da üniversiteye gittim kız arkadaşımla öğrenci işlerinde işimiz vardı dönüşte minibüse bindik oturduk biz bindiğimizde kimse yoktu boş olunca biniyorum ki ayakta taciz olayı flan olmasın. neyse minibüs araştırmaya döndü göbeği burnununda bir kadın başımızda duruyor kimse yer vermiyor. 2dk düşündüm sonra yazık kadının başı flan döner dedim dayanamadım siz böyle geçin dedim. ben de arkadaşımın başında bekliyorum dünya kadar yer var adamın biri dibimde duruyor nerdeyse ara yere girdim arkadaşımın kucağına oturcam bu sefer de kolunu değdirmeye çalışıyor söyleniyorum bu arada ve iyice siniyorum araya giriyorum yer boşaldı tek kişilk bana baktı ben oturayımda başımda durup çok afedersiniz dayasın bana ben de hiç istifimi bozmadım adam oturdu 1durak gitmeden geri kalktı başıma gelmedi mi dayanamadım tam kıyameti koparıcam sevgilim aradı o sinirle onunla sert konuştum. bir şey mi oldu diyor onu da telaşlandırmamak için yok dedim. sonra beyefendi müsade eder misiniz diye bağırdım kimse de demiyorki ne oldu bir sorun mu var kimseden çıt çıkmıyo! neyse geçtim ileri orda durdum baya yer var Allahtan bu sefer adam öndeki demire tutunmuş dömelmiş g.tünü değdirmeye çalışıyo aramızdaki mesafe çoktu da ne yaptıysa değemedi bu arada kız arkadaşımı da rahatsız ediyormuş o kısmı görmedim ya bir de son durakta inicez adam en önde yanındaki kadına diyorki önden inme diyor merdivenden geri çeviriyor arkadan inelim diyor arkadaşımı dürttüm ben senin arkandan inerim dedi benim arkama kızcağız geçti. bir de geniş kot pantolon yakası kapalı kısa kol uzun bir penye var üstümde ruj bile yok. ne insanlar var ya hala tüylerim diken diken oluyor böylesini ilk defa gördümm
Günün birinde iki tane güzel kız takip edildiklerini söyleyip korkup bizim markete girmişlerdi. Biz de hemen dışarı çıktık, etrafa bakmaya başladık, marketin erkekleri de en başta tabi :)) Sonra polisi aradık polis baya bir süre sonra geldi, halbuki vukuatsız küçük bir ilçeydi yani cinayet mahalinden mi geliyorlardı anlamadım. Neyse geldi bunlar başladılar ders vermeye. Neymiş durup bağırsalarmış, ellerine kaptıklarını bunlara geçirselermiş nefsi müdafaya girermiş ceza yemezlermiş. Hey Allah'ım dedim ya polis neden var peki, ne günlere kaldık. Ya bıçakla arkalarındna saldırsa ne olacak yada eterli pamuk koklatsalar. Allah'ım canımı sana menat ediyorum sen koru dedim içimden. Gerçekten polise şikayet etmek hiç bir işe yaramıyor.
Orman kanunları uygulayacaksın. Br müddet yanınızda erkeksiz gezmeyin. Arabası varsa plakayı alıp şikayet edin ama takip ediyor diye değil. Başka bir suç isnad edin, bir suç uydurun, polis böyle şeyleri ciddiye alıyor. Yüzü bir polis görsün bakalım. Yada hemen izbandut gibi ve nüfuzlu bir abi buluyorsunuz, o da kendi gibi eli haydarlı arkadaşlarını toplayıp, seni gizliden takip eediyorlar ve bu herifi tenhada kıstıyorlar.. Bir daha yapabilecek mi? Bunların ki yavrum kuru gürültü.
İzlenmenin ne demek olduğunu çok çok iyi bilirim, taciz etmeye kalkışanları da.Bekarken de evliyken de fark etmiyor ne yazık ki.Sağlıkçı olarak Çalıştığım zamanlar da emin ol Polisleriide izlemiştir beni normal vatandaşı da esnafı da hatta hastaneye gelen hastalar bile izlemiştir. Evin önüne geleni mi dersin cep numaramı bir yerlerden bulup mesaj atanı arayanı mı dersin. Ailenden hiç bir şeyi saklama. Saklarsan hem önüne geçemeyeceğin sorunların yanın da başına bir şey gelse ailenin de fikir sahibi olmalarını engellersin. Birazcık cesaretli olsan rezil edersin insanların içinde. Otobüste camı acar mısınız ayaklarına yatıp yanımda ki boş koltuğa kartını atanlar çok olmuştur. Rezil eder inerdim küfürümü de ederdim ek olarak. Bırak iftira atsınlar kim kimin neci olduğunu iyi biliyor. Polisi arasan bu tür anonslarda ne yazık ki 15/20 dk içinde olay mevkiinde bulunuluyor. O yüzden yoldan geçen bayanlardan ya da erkeklerden yardım al. Bİber gazı bulundurman senin için iyi olur ama üzgünüm ki hiç bir bayanın aklına gelmiyor bile bu esnada. Arabaya atıp kaçırsa seni kimsenin ruhu bile duymaz dikkat et canım. Olduğun yerde bağır hatta.
Kal sağlıcakla
Öncelikle gecmis olsun aman dikkat edin yalnız çıkmayın ...
Bnim aklıma bu adamın sizden hoslanabilecegi geldi .adam gencmi?
Yanlis anlasilmasin şey sorucam dışardan dikkat cekiyomusunuz yani cokmu guzelsiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?