Takip edildim ya korkuyorum.

ben takip edilmeyi çok yaşadım.bu durumlarda insan gerçekten tırsıyor.hele böyle uynaık biriyse nereye gitseniz karşınıza çıkıyor.bir şey deseniz bağırsanız adam inkar eder ya da üste çıkar diyorunuz,rezil olmak istemiyorsunuz.en güzeli kalabalığa karışmak.mağaza ve avmye girmek.

Terbiyesizler ya.İnsan gündüz vakti bile olsa korkuyor.Akşam çok kötü olmuş ya birde utanmadan konuşuyor.Cafedekiler karşı çıkmadı mı ya yada yoldakiler? Allah korumuş ya.Ben gündüz bu kadar etkilendiysem senin yaşadığını tahmin bile edemiyorum.

Cafeye girdiğimde peşimden gelmedi.Her zaman gittiğim bir kafeydi orada oturdum arkadaşımı çağırdım rahatladım az da olsa.Yol da ıssızdı pek insan yoktu karanlıktı etraf.İzmir Buca'da oldu olay.Bucanın erkeklerinden gerçekten çok korkuyorum ya.Hatırladıkça bile kötü oluyorum çok yakınımdan yürüyerek taciz edici laflar söylüyordu.
Gerçekten Allah korudu ya.Ama psikolojim hala bozuk işte tek başıma gidemiyorum hava kararınca bir yere.

kızlar evden çıkamam falan demeyin ya.iki salak yzüünden hayatı yaşamayacak mıyız yani?kalabalık içinde ne yapablir ki sana.bir de duruş bakışlar çok etkiler daha kendinden emin durup pis bakarsan cesaret edemezler.bir de benim takipçilerimin daha sonra hiç karşıma çıktıklarını görmedim.günibirlik şans deneme oluyor onlarınki.senin de karşına çıkmaz merak etme.yanında sprey,en az bir kişi bulundur,tenha yerlerde gezme.tedbirini al polisin çare olacağını sanmıyorum çünkü benim arkadaşıma biri musallat olmuştu iki defa farklı zamanlarda sırtına yumruk atıp kaçmıştı.polis "o anda bağırıp birilerine yaklatmalıydın artık çok geç" demiş.

Aynen bağırırsın adam asıldı yüz vermeyince iftira atıyor der.Bir şekilde izini kaybettirmek lazım ama böyle adamlara ders vermek gerekiyor.

Çok iyi niyetli davranmışsınız.Ben adamı rezil ederdim.Başıma geldi,sakın öyle ara sokaklara girmeyin.Ben bi keresinde çarşıda karakola girmiştim. :)) Aptal şeyler!..
Sürekli karşıma çıkıyor diyorsunuz ya aklıma ünideki. bi gerzek geldi.Salak nereye gitsem karşıma çıkıyordu ,bi gün durdum ,üstüne yürüdüm,gerçi yanımda arkadaşım da vardı.Ay,aklıma geldi kötü oldum.Hastalıklı ruhlu tipler bunlar.Korktuğunu belli etmeyeceksin!

Eğer takip edene pis pis bakıp birşey söylemezsek adam ne yapacağımızı kestiremeyip korkuyormuş.Biryerde okudum.Allah korumuş arkadaşını yaralayabilirdi.Allah korusun bir daha başıma gelirse tepkisiz kalmıcam.

Keşke hemen polisi arasaydın. Veya direkt bir karakola gitseydin. Umarım bir daha karşınıza çıkmazz

Etkilenmişsindir tabi.Tek buca erkeği diye sınırlama her yerde var bunlardan.Biz tepkisiz kaldıkça cesaret alıp devam ediyorlar.Bencede psikolojik yardım almalısın çok korkmuşsundur.

üniversitede ev arkadaşımın başına gelmişti konyanın en işlek ana caddesinin bir arka sokağında geç vakit de değil akşamüstü sokak karanlıkmış adam bunun peşinde gelmeye başlamış yavaşlamış adamın yaklaşmasını beklemiş tam arkasına gelince dönüp adamın boynuna atlamış ' ayy çok karanlık çok korkuyorum benimle caddeye kadar yürür müsünüz 'diyerek

yurdum delikanlı erkeği de ne demek bacım diye arkadaşıma caddeye kadar eşlik etmiş

Benim başıma ilk kez geldiğinden nasıl tepki vereceğimi şaşırdım.Adam sürekli karşıma çıktı.Eğer sözlü taciz olsaydı ben yapacağımı bilirdim. Çok sinir bozucular ya.Allah korusun birdaha böyle bir olay yaşarsam tepkisiz kalmıcam.

ayyyhhh şimdii hatırladım da tüylerim diken diken oldu yaaa :18::18:

geçen sene okuduğum şehirdeyim ailemden uzak. yurtta kalıyordum merkezden uzaktı yurdum.
merkezde bi markete girmiştim. dolanıyordum öyle. saç boyalarına bakıyordum.
bi çocuk geldi yanıma. mırın mırın bişiler dedii. anlamadım bende.
efendim anlamında başımı salladım.. yine ağzının içinden homurdandıı. bu sefer anlamadım ne dedinz dedim.
kırmızı dedi kırmızı çok yakışır dedi bi yandan da saçını gösteriyo.
anaamm bi korktum ama neye uğradığımı şaşırdım. resmen ben 3.5
neyse hıııııııı yaptım gittim başka reyona girdim bi yandan da bunu gözetliyorum nerde acaba diye çıkıp gitcem marketten.
baktım kasada ödeme yapıyo azcık da oyalandım iyiyce gtsin diye. sonra çıktım bende.
anaaaaaağğğmm bide ne göriimm market çıkışında beklemiş bu langoz benii
öyleee bir attım ki kendimi yolaa nerdeyse araba çarpıyodu.
elim ayağım titriyo ama.
karşıya geçtim hemen durağa. otobüse binip yurduma gitcem.
Allahım arkamdan geliyo durağa doğru. geldi gene yanıma. sokuldu bana doğru gene kırmızı dedi saçını tutarak.
bi bağırdım buna ne diyosun sen be defol git gibilerinden.
aslında durakta da bi amca hiç bişi demedi kızım rahatsız mı ediyor gbilerinden. insanlık ölmüş
çocuk hala yakınımda gitmiyo azcık ötede duruyo.
neyse benm otobüsüm geldi bincem ama bu kez de tereddütlüym acaba benle aynı otobüse de biner mi diye ama yapcak şeyim yok artık bindim.
neyse ki binmedi. Allahıma çok şükür. baya bi kendime gelemedim elim ayağım titredi bi süre.
Allahın cezaları yaa. bide tipini görseniz aslında beyfendi biri dersiniz. böyle gözlüklü falan okullarda olur ya çalışkan tipler onlara benziyo.
yakın zamanda yaşadığım ve asla unutamayacağım olay budur.

evet canım bu çok işe yarıyor.ürkek tiplerin başına daha çok geliyor bu durum.

Bir akşam saat 5 bucuk gibi özel dersten cıktım otobüse bineceğim caddeye kadar 2 sokak var karanlık ve cogunlukla inşaat. 2 tane genç cocuk karsıdan geliyorlardı beni görünce peşime takıldılar. Baktım 2 yaşlı teyze kaldırımın kenarına yorulup oturmuş gittim yanlarına hızlı hızlı gayet samimi bir şekilde yoruldunuz mu teyze eşyalarınızı taşıyabilirim yoksa hastamısınız isterseniz evdekileri arayalım gibi bir sürü şey söyledim çocuklar önce durakladı sonra yolunu değiştirdi ikiside sanırım bizi tanışıyor zannetti

Delimidir nedir ya.Tüylerim diken diken oldu.Ne hissettiğini anlayabiliyorum.Nedense efendi gözükenlerden korkucaksın ya.Amca koruyamamış mı seni? Allah bilir izlemiştir. iyi bari otobüsüne binmemiş ucuz kurtulmuşsun ya.Kimbilir nasıl korkmuşsundur.

Tehlikeyi farkedip atağa geçmişsin hemen iyi fikir ama.

benı de gunun bırıınde bırısı takıp etmıstı.ssınır bozucu bır sey.gozumu bır bınaya odakladım.bınanın onune gelınce balkonun bırıne dogru abıı abıı dıye bagırmaya basladım bu korkudan fırladı gıttı:)))cok ıyı taktık aklınızda bulunsun:)))

Karşıma o teyzeler cıkmasaydı muhtemelen fena huzurumu kaçıracakları köşeyi dönsem caddeye cıksam sıkıntı yok ama o sokak çok karanlıktı..
İlk bulduğun dükkana girip yardım da isteyebilirsin elbet bi insan evladı cıkar karsına .

Buda zekice:) 7 yaşlarımda arkadaşıma gidiyorum apartmana girdim arkamdan bir adam girdi eğildi bacaklarıma dokundu çikolata almaya gidelim mi dedi.Apartmanın içinde anne diye bağırmıştım da kaçmıştı.Sen anlatınca aklıma geldi şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…