karakola kadar gıtseydınız
tam önünde bı çığlık atmanız yeterlı, görürdü takıp etmenın korkutmanın ne olduğunu
Ben öyle durumlarda korkudan tepki veremiyorum.Keşke arabasının plakasını alsaydım.Adamı görsem hatırlarım.Karakolamı gitsem? Eve geldim anneme anlattım.Evin önündede bir adam saatlerce arabanın içinde oturuyormuş.Annem balkondan bir adam vardı saatlerce duruyordu gitmiş mi dedi.Adamda o sırada gitti.Ben çok korkuyorum ya.
Ben öyle durumlarda korkudan tepki veremiyorum.Keşke arabasının plakasını alsaydım.Adamı görsem hatırlarım.Karakolamı gitsem? Eve geldim anneme anlattım.Evin önündede bir adam saatlerce arabanın içinde oturuyormuş.Annem balkondan bir adam vardı saatlerce duruyordu gitmiş mi dedi.Adamda o sırada gitti.Ben çok korkuyorum ya.
Daha önce takip edildim gerçekten çok korkunç bir durum kendimi dolmuşa son anda arttım.Seni korkutmak istemem ama belki daha önceden seni takip etmiştir.Ama kendi evine gitmemekte iyi yapmışsın ama sakın bir daha böyle birşey başına geldiğinde ara sokaklara değil kalabalık yerlere git.
Gerçekten çok korkunç bir durum.Bizim mahalle kalabalık.Ara yollarda mağazalar falan tenha bir yer olsa girmezdim.Kapalı bir yere girmek istemedim adam bekleyebilir,gelebilir diye korktum.O anda insan korkudan ne yapacağını şaşırıyor.Adamın altında araba yoktu.En son arkamdan yürüyerek bayır çıkıyordu sakince köşeyi dönüp koşturmaya başladım.Arkadaşın evinin olduğu yola girdim.Aramızda baya mesafe vardı.O yola girdiğimi nereden anladı? Arabaya geri dönüp karşıma çıkması tesadüf mü?
Şimdilik sakin olmaya çalış. Dışarı babanla ve ya abin varsa onunla çık yani yanında bir erkekle görün.Bu adamın tipi nasıldı seninle konuşurken gülüyormuydu ve fiziği nasıldı
Parkta müzik dinliyordum tek değildim kadınlarda vardı.Bir adam geldi karşıma oturdu.Rahatsız oldum kalktım eve doğru gitmeye başladım.Karşıdan karşıya geçerken adamda kalktı yürüyerek peşimden geliyor eve gidemedim öğrenmesin diye.Ara yola girdim gözden kaybetsin istedim.Para düşürmüş gibi yaptım arada arkama çaktırmadan bakıyorum geliyor mu diye.Adam arabayla karşıma çıktı yolun ortasında durdu paramı düşürdünüz parkta oturuyordunuz belki ordadır dedi.Arkadan gelen arabalar korna bastı mecbur gitmek zorunda kaldı.Köşeye park etti indi bana doğru bayırı çıkıyor.Cüzdanıma baka baka caddeye çıktım hiç arkama bakmadım diğer ara yoldan girdim.Arkadaşıma gidiyorum korkumdan.Apartmanın bahçesine giriyordum baktım ortalıkta yok bahçe kapısını açtım adam yavaş yavaş arabayla geliyor ben hemen girdim karşıma çıktı ben zile basarken arabanın içinde bana uzun uzun bakıp durdu.Siz benimi takip ediyorsunuz dedim.yoo dedi çekti gitti.Kızlar bu neyin nesi? Adam nereye gideceğimi kısa sürede nasıl öğrenip karşıma çıktı aklım almıyor.Çok korkuyorum sizin başınıza böyle birşey geldimi?
bunlar aynı adam olamazlar. yanlış mı anladım
bundan sonra dıkkat et ....hatta tek cıkma dısarı bu aralar
bağırsaydın keşke niye sessiz kaldın ki...
telefonu alıp polisi arıyorum deseydin... hatta arasaydın yani plakasını da verip...
inşallah karşına çıkmaz bir daha, dikkatli ol cnm..
Uzun süre evden çıkabileceğimi sanmıyorum.Arkadaşın evinden çıkarken yarım saat sağa sola bakıp durdum.Benzettiğim arabalarda içeri girdim eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum korkudan.
Bende anksiyete var.Aşırı korkudan tepki veremiyorum ne yazik ki sakinleştiğimde keşke yapsaydım diyorum.Adamda araba yoktu.Eğer arabayı görseydim takılırsa peşime plakasını alırım diye şartlardım kendimi.Yürüyen adam bir anda karşıma arabayla çıktı ne yapacağımı şaşırdım.
yok canım o kadarda degıl neden hayatını kısıtlayacaksın ki hatta abin erkek arkadasın varsa plan yapın bu adam senı takıp edecekse zaten her türlü eder bir gün cıkın dısarı sen önden yürürsün arkadasın yada abin arkandan gelır adamı görürsende plakasını alır bakarsın icabına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?