Talibim benden yedi yas kucuk

Kız annelerinin bin kere düsünmesi lazım evlilik icin. Evlenecegi adam sapık tacizci cikabilir. Bence evlenmemeli. Evladiniz büyür meslegini eline alır ancak ozaman. Bu konu cok sıkıntılı bir durum. Yas farkiniz cok hic evlenmemis bir adam. Bu iste bisey var. Yok evlenecem diyosaniz iyice taniyin.

Onun ve ailesinin niyetini anlamaya çalışın. Yani siz birbirinizi tanıyor olsanız, sevmiş olsanız olurdu ama tanışmıyoruz ailesi talip oldu diyorsunuz, ailesi niye onu apar topar 7 yaş büyük iki evlilik yapmış çocuklu bir eş ile evlendirmek istiyor? Bu arada sizin aileniz ne diyor bu işe?

2. değil 3. evliliği olacakmış, eğer olursa

2. değil 3. evliliği olacakmış, eğer olursa
dorduncusunu de yapar bu gıdısle...
yanlıs anlasılmasın cok kez evlılık yapmıs olmak kotu bırsey degıl ama yanlıs kararlarla evlenıp evlenıp bosanmak cocuk ısı... bukadar basıte ındırgenmesı uzucu
ısrarla nıye kotu adamları secer bır ınsan ya da adamların hepsı mı kotu konu sahıbı kendını olumsuz durumlara kendı elıyle suruklemıs maalesef

Evet maalesef yapılan hatalardan ders alınmadığı sürece kişiler değişiyor sadece...

Yani bence çocuk normal değil,bu işte bir iş var. Hiçbir aile , hiç evlenmemiş çocuğuna, 7 yaş büyük, 2 evlilik yapmış ve çocuklu birini istemez, eğer Sabancı, Koç fln değilseniz. Bir de ortada aşk da yok, oğullarının da istediği bir şey değil, görücü usulü. Hiç normal değil, çocukta sorun var bence.

Olmaz. 7 yas kucuk bir erkek, doydugu zaman farkli heyecanlar arayabilir.......

herkese tekrar merhaba. cogunuzdan olmaz demis. ben de zaten kararsiz oldugum icin buraya yazma geregi duydum. calistigim icin cevap yazamadim.

ailesi cami cemaatinden ve beni iki senedir taniyorlar, goruyorlar. ahlakimi begendikleri icin ogullarina soylemisler ve insan olsun onemli olan o demis. kendim minyon tipli oldugum iicin yasimi gostermeyenlerdenim.

ayrica SAF degilim, ve iki evlilik yapmis olmak ayip birsey degil. bazilarini malesef dalga gecmis gibi yazmislar. sorun dgil. ben kendim devlet kurumunda calisiyorum ve talipte bilgisayar muhendisi ve guvenlikciymis.

2 evlilik yapmış olmak ayıp değil, ben e sluan boşanma aşamasındayım belki 3 4 evlilik yapacağım ben de. Ama normal hayatın akışına göre, uygun değilsiniz bence. Bilgisayar muhendisi mi güvenlikçi mi?

Adam kör kütük aşık olsa ailesi karşı çıkar mı çıkmaz mı? Toplumun bakış açısıyla bakın.
Ve cevabında adamın gizlediği muhakkak bir şey olduğunu düşünüyorum

İllaki kocam olsun diyerek yaşamak zor olmuyormu annelik böyle bişeymi ? bu kadar elin adamlarını düşüneceğinize kendinizi çocuğunuza adasanız benim annem de babamla boşandı istese evlenebilirdi hiç lafını etmedi ama eminim kızkardeşimle beni düşündüğü için evlenmeyi aklına bile getirmemiştir nasıl güveniyorsunuz ya bu adamlara kendiniz için değil bari kızınız için bi durun artık

helal valla ailesine.
kendine bakmadan oğluna kız beğenmeyen cahiller gibi değiller. Valla helal olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…