- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
sızı gormeden nasıl talıp oldu kı
burda yasa gelene kadar baska mesele var
ıkıncı evlılıgınız olacak ve bır evladınız var
hıc gormedıgınız tanımadıgınız bır adamla nasıl olacak kı bu yanı ıkıncı kez rıske deger mı ortam ona deger bır ortam gıbı durmuyor aıle dostlarımız desenız ıs arkadası desenız esasında tanıdıgım bırı desenız neyse de daha once hıc gorusmemıssınız bıle
ıyı cesaret
dorduncusunu de yapar bu gıdısle...2. değil 3. evliliği olacakmış, eğer olursa
dorduncusunu de yapar bu gıdısle...
yanlıs anlasılmasın cok kez evlılık yapmıs olmak kotu bırsey degıl ama yanlıs kararlarla evlenıp evlenıp bosanmak cocuk ısı... bukadar basıte ındırgenmesı uzucu
ısrarla nıye kotu adamları secer bır ınsan ya da adamların hepsı mı kotu konu sahıbı kendını olumsuz durumlara kendı elıyle suruklemıs maalesef
Hanımlar bir talibim çıktı, bekar ve benden 7 yaş küçük. Ben 2 evlilik geçirdim, ve bir kızım var. Daha yüzyüze konuşmadık ama buluşmak için kararlaştırdık. Neler sorayim, lütfen üzücü yorumlar yapmayın.
2 evlilik yapmış olmak ayıp değil, ben e sluan boşanma aşamasındayım belki 3 4 evlilik yapacağım ben de. Ama normal hayatın akışına göre, uygun değilsiniz bence. Bilgisayar muhendisi mi güvenlikçi mi?herkese tekrar merhaba. cogunuzdan olmaz demis. ben de zaten kararsiz oldugum icin buraya yazma geregi duydum. calistigim icin cevap yazamadim.
ailesi cami cemaatinden ve beni iki senedir taniyorlar, goruyorlar. ahlakimi begendikleri icin ogullarina soylemisler ve insan olsun onemli olan o demis. kendim minyon tipli oldugum iicin yasimi gostermeyenlerdenim.
ayrica SAF degilim, ve iki evlilik yapmis olmak ayip birsey degil. bazilarini malesef dalga gecmis gibi yazmislar. sorun dgil. ben kendim devlet kurumunda calisiyorum ve talipte bilgisayar muhendisi ve guvenlikciymis.
29 yasindaAyrıca kaç yaşında bu adam? Neden daha hiç evlilik yapmadan, aşk, sevgi bir sey hissetmeden, insan olsun da gerisi önemli değil diyor. Bence olmayacak sizin işiniz.
Zaten sizin açınızdan da olmaz , siz 2 evlilik yapmışi bir çocuğu olan, ondan çok daha fazla hayat tecrübesi olan birisiniz. Bnece o size çocuk gibi gelebilir, siz de istemeyebilirsiniz yani.29 yasinda
herkese tekrar merhaba. cogunuzdan olmaz demis. ben de zaten kararsiz oldugum icin buraya yazma geregi duydum. calistigim icin cevap yazamadim.
ailesi cami cemaatinden ve beni iki senedir taniyorlar, goruyorlar. ahlakimi begendikleri icin ogullarina soylemisler ve insan olsun onemli olan o demis. kendim minyon tipli oldugum iicin yasimi gostermeyenlerdenim.
ayrica SAF degilim, ve iki evlilik yapmis olmak ayip birsey degil. bazilarini malesef dalga gecmis gibi yazmislar. sorun dgil. ben kendim devlet kurumunda calisiyorum ve talipte bilgisayar muhendisi ve guvenlikciymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?