- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Ben butun yorumları okudum, bitane kadını yerden yere vuran yorum görmedimİğrenç yorumlar....Neymiş adam buna mı kalırmış, gaymiş, para içinmiş, yalanmış...Noluyor yaaa...Eğer burda sözkonusu 2 kere bosanmıs bi erkek olsaydı, evlenmek isteyen kadın kesin lezbiyendir mi diyecektiniz??
Kadını yerden yere vurmussunuz sanki Allahın kulu bir insan değil de yaratık...
2 kere boşandı diye şanssız bir insan diye bekar bi erkek onu sevemez, ailesi istemez anlamına gelmiyor...Kadının en büyük düşmanı kadın bu forumdan da belli..benim bekar kuzenim kendinden 7 yas falan buyuk 2 cocuklu bi kadınla evlendi ve cok mutlu
Kendinden 15 yaş küçük bir adamla da evlenebilirsin. Veya fransa başkanı gibi kendinden 35 yaş büyük bir kadınla da evlenebilirsin.İğrenç yorumlar....Neymiş adam buna mı kalırmış, gaymiş, para içinmiş, yalanmış...Noluyor yaaa...Eğer burda sözkonusu 2 kere bosanmıs bi erkek olsaydı, evlenmek isteyen kadın kesin lezbiyendir mi diyecektiniz??
2 kere boşandı diye şanssız bir insan diye bekar bi erkek onu sevemez, ailesi istemez anlamına gelmiyor...Kadının en büyük düşmanı kadın bu forumdan da belli..benim bekar kuzenim kendinden 7 yas falan buyuk 2 cocuklu bi kadınla evlendi ve cok mutlu
Bir sekilde tanisirlar asik olurlar tabi ki olur neden olmasin. Ama cocuk 29 yasinda, konu sahibini hic gormemis ve insan olsun yeter ki diyormus bu normal mi sizce? Aile acisindan da bir cikarlari olmasa kesinlikle isteyeceklerini dusunmuyorum. Bu konu sahibi ile alakali degil ki sadece. Ben de suan bosanma asamasindaym, hic evlenmemis birinin ailesi beni de tercih etmeyebilir. Bu hayatin olagan akisi ne yazik ki.İğrenç yorumlar....Neymiş adam buna mı kalırmış, gaymiş, para içinmiş, yalanmış...Noluyor yaaa...Eğer burda sözkonusu 2 kere bosanmıs bi erkek olsaydı, evlenmek isteyen kadın kesin lezbiyendir mi diyecektiniz??
Uzucu olmasin ama davul bile dengi dengine calarHanımlar bir talibim çıktı, bekar ve benden 7 yaş küçük. Ben 2 evlilik geçirdim, ve bir kızım var. Daha yüzyüze konuşmadık ama buluşmak için kararlaştırdık. Neler sorayim, lütfen üzücü yorumlar yapmayın.
hiç öyle iyi niyetli saf olduklarını zannetmiyorum. daha görmeden etmeden acaba adamın nasıl bir falsosu var da saklıyorlar.
Size hayal dünyanızda eğlenceler diliyorum. Zira sizinle aynı dili konuşmuyoruz. Biz burada toplumsal GERCEKLERE basarak ilerliyoruz!!!!
İğrenç yorumlar....Neymiş adam buna mı kalırmış, gaymiş, para içinmiş, yalanmış...Noluyor yaaa...Eğer burda sözkonusu 2 kere bosanmıs bi erkek olsaydı, evlenmek isteyen kadın kesin lezbiyendir mi diyecektiniz??
bak bu istisnadırYorumlari okudum da herkes olmaz demiş. Neden olmuyor? Aynı yaşta insanlar evlenince sanki her sey dört dörtlük olacak garantisi mi var? Aynı yaşta evlenenler aldatılmiyor mu, karnında bebekle terk edilmiyor mu? Göbeğin çıktı biraz dikkat et kendine diye eleştirilmiyor mu?
Eğer "talibim benden 7 yaş büyük ve iki çocuğu var" diye konu açılsa bu kadar yadırganmayacakti. Ayrıca adı üstünde talip yahu, bile bile talip olmuş belki yaş farkından daha muhim şeyler vardır. Yani sırf şu toplum baskısı yüzünden bazı insanlar birbirini begense bile geri adım atıyordur eminim.
Benim dayım seneler önce kendisinden 6 yaş büyük ve 2 çocuğu olan yengemle evlendi. Dayım da şu an 50'li yaşlarda olmasına rağmen 20'li yaslardaki genç bir kızi kendine aşık edecek kadar yakışıkli ve yaşını hiç göstermeyen müthiş biri. Annem hep anlatır kızların yazdığı mektupları. Hatta o dönem bulunduğumuz ilin belediye başkanının kızıyla birlikteyken ayrılıp yengemle tanışıyor. Yengemi çok severim ama dayım ne kadar dikkat çeken boylu boslu bir adamsa yengem tam tersi fiziksel özeliklere sahip. 1.50 boyunda, kilolu, alimsiz bir kadın ama çok güzel bir kalbi var.
Yani dışardan bakınca hepinizin asla olmaz diyeceği ama 29 senedir süren bir evlilik.
Ne sacma bir yorum ya. Ne bicim bi insansiniz. Bosanmis cocuklu birine illa ki yasli hasta insanlar mi talip olmali. Genc yakisikli vs olamaz mi. Siz ve sizin zihniyetinizde olanlardan tiksiniyorum...Kesin ya adamın hastalığı vardır ya da farklı bı sorunu.
Sizden 7 yaş küçük bı adam ve siz iki evlilik geçirmişsiniz bir çocuğunuz var. Neden size talip olsun ki.
Akıl var mantık var.
Bence hiç görüşmeyin.
SevgiliNe sacma bir yorum ya. Ne bicim bi insansiniz. Bosanmis cocuklu birine illa ki yasli hasta insanlar mi talip olmali. Genc yakisikli vs olamaz mi. Siz ve sizin zihniyetinizde olanlardan tiksiniyorum...
Siz oğlan tarafından siniz sanırım!!!abi memur kaç para alıyor da adam paragöz oldu :):) bunlar nasıl düşünceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?