E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
:mymeka:kötükedihüsola havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim sus arkadaşım sus ne olur sus tamam anlama beni yalvarrııım beni anlama istemiyorum senden beni anlamanı fakat sus yeter artık susss
Hep böyle misindir?
Seninle aynı fikirde olmayan kişileri bu şekilde mi susturursun?
Gerçekten şaşkınım..
Ben ne yazdım,karşılığı bu mu?
Lütfen daha ılımlı olalım karşı bir fikre bu kadar tepki verilecekse hiç konu açılmasın.
belinaycım bak vardır herşeyde bir hayır .. hayat hala devam ediyo dimi boşver siz birbiriniz seviyosunuzya muhahakkak engelleri aşarsınız . ayrıca sevginin gücü engele takılınca zorlukta ortaya çıkar ne erkekler var canım bu tür durumlarda kuyruğunu kıstırıp pes edip kaçar. boşver canım inşallah istediğin gibi bir düğün yapar mutlu ,huzurlu bir yuvan olur. ..
çalıkuşu anlmadan bilmeden tam olarak tüm sayfaları okumadan konuyu bilmeden yorum yaparsa ben bu kişiye ılımlı olamama ılımlı yaklaşamam arkdaşa sus diyorum anlamıyor lütfen diyorum yine anlamıyorr.. neden konu açtığımı yargılıyor ben ne diyorum arkadaş ne diyor kusura bakma benim sabır derecem bukadar ılımlı olamıyorum ben bu arkadaşa... Nedense birtek bu arkadaş bu sonucu çıkardı bu konudan birde yargıladıı nedimki gece gece piyangodan çıktı bu arkadaş bana...
Hanı demıssın ya ''RABBİM'E ASLA İSYAN ETMİYORUM ASLA YARGILAMIYORUM SADECE KORKUYORUM ARTIK İNANIN KORKUYORUM''
Sen yıne soyledıgın gıbı ısyan etmemeye devam et.Herseyın bır vaktı zamanı var.
Demek onların hayatları da buraya kadarmıs.
Ve demek sızın vuslatınız ıcın de daha vakıt zaman gelmemıs.
Sız bırbırınıze bu sekılde destek oldukca hıc merak etme de korkma da.
Hersey ıstedıgınız gıbı olur''Mutlu Son''
Ama dedıgım gıbı zamanı gelınce.
Hem dusunsene bu kadar zor bırlıkde olmanız ılerıde sızın daha da cok bırbırınızı sahıplenmenıze sebep olacak.
Herseyı oluruna bırak,plan yapmadan...
Mutlu ol ınsallah en kısa zamanda...
Ayrıca kaybettıgınız her yakınınız ıcın ayrı ayrı bassaglıgı dılıyorum...
Sen benim yazdıklarımdan bunu mu anladın cidden?
Ben neden konu açtın mı demişim?
İki ayrı konu ne alaka anlamadım dedim..
Ayrıca tüm sitede bir tek ben böyle düşünüyor olsam da fikrimi değiştirmem..
Çoğunluğa değil algılarıma bakarım ben.
Ben yargılamadım ki..
Sadece dedim nişan ve ölüm ne alaka?
Hangisi önemli ise ona öncelik verilir..
Yani hala anlamıyorum,hala şaşkınım..
Gerçi sen sus diyorsun ama o zaman konunun içeriğine yazsaydın,benimle aynı fikirde olmayanlar,eleştirecek olanlar,anlamayanlar,yorum yazmasın diye.
Ben de ha anlamadım der yazmazdım..
belinay tanışmıyoruz ama ben senin konularını yorumlarını hep görüyorum eminim ki
herşey hakkında güzel olcak bi bakmışsın herşey istediğin gibi güzel gidiyo bence zamanı gelince herşey en güzel şekilde olcak belli ki vakti gelmedi üzme sen kendini bide nazara geldiğine bende inanırım cnm sıkma canını herşey güzel olcak
yakınların içinde başın sağolsuna.s.
ayhhh şişttimm valla şiştimmmm. yaz arkadaşım konuşşş devaam et ben seni dinliyorum hadi dök içini at stresini sende haklsıın yaz be güzelim valla sesimi çıkarmicam ben bak sustumm sen devam et çünkü nedesem tersini yapıyorsun algılarında sorun yaşıyorsun dedimya yaz arkadaşım hadi dinliyorum ben seni
sağol canım benim bu vesileyle tanışmış olduk tatlım.. evet kızların dediği gibi artık çok dillnedirip budaklandırmicam bazı şeyleriii .. tekrar çok teşekkür ederim inceliğin içina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?