Tam hayalimdeki gibi bir erkek derken... mantığımla hislerim arasında kaldım. Ne yapmalı?

Yemeği iptal etmek nedir ya saçmalamayın lütfen. Kendiniz gözlemleyip kendiniz tanıyın bence. İnsanlar herkese aynı yaklaşmaz ve sevgiliyle kurulan ilişki arkadaşlarla kurulan ilişkiden kat kat farklıdır. Arkadaşlara farklı sevgiliye bambaşka yansırız.

Kız arkadaşınız böyle aralara girip girip negatif kastığında ben kendim tanımak istiyorum deyip susturun.

Şöyle ki sebebini öğrendim aslında. X 6 ay önce nişan atmış ve arkadaşımın ta fakülteden arkadaşıymış o nişan attığı kız. Muhtemelen barışmaları için yanaşmamı istemedi.

sözüm meclisten dışarı bazı arkadaşlar gerçekten çekemiyor yaa
aman ondan önce sevgili yapar evlenirsin vs vss nedir bu arkadaş
hee deseydi ki aman kazanova sapık vs bilmemne o zaman kaçın derdim

o kişi ile buluşun ve arkadaşınıza da gerekmedikçe söylemeyin

Çok teşekkür ediyorum yorumunuz için. Aslında öyle davranmasının sebebi çocuğun 6 ay önce nişan atmasıymış. Nişanlısı olan kızla benim arkadaşım da yakınmış. Çocuk bendeki tavrı fark edince telefonda biraz döküldü, olayı anlattı barışma ihtimalinin kendisi açısından olmadığını, öyle olsa baştan nişanı bozmayacağını tamamen bittiğini söyledi ve yüz yüze daha iyi konuşuruz kafanda soru işareti kalsın istemem dedi. Yarın yemekte konuşuruz sanırım..

Bu arada Allah affetsin ama kızın art niyetli oldugunu sanmıyorum başak berbat bir burç kadını da erkeği de ömür törpüsüBaşak ve Ikizler insanları toplumdan kovalanmalı bence
Olmaz itiraz ediyorumİnanmakla beraber en yakın dostlarım bu burclarda hayatta kovdurmam siper olurum önlerine

Şaka bir tarafa da bu kız arkadaşın bu çocukta gönlü var demiyorum bazen bazı insanlar kendisi için herşey yolunda değil diye kimsede iyi olmasın gibi bir ruh halinede bürünebîlir bilinmez .O yüzden kime ne söylüyor kimden ne dinliyorsun bı süzmek gerek

Başak burcu ozelliklerine katiliyorum
Ama her basak burcu ayni olmaz tabiki
Laf arasinda birseylerden bahsedip ev halin olan bir fotografini gosterirsin, bi ara cok kilo almistim sonra toparladim falan gibi seylerle az cok anlarsin zaten adami
Ama arkadasina her halti anlatma
Hic senin anlattigin gibi degil, hatta kilo alsam yakisacagini bile soyledi eheheh de ve modunu gör bakalim bi

Yok mevzu o değilmiş, öğrendim bugün. Çocuk nişan atmış 6 ay önce, nişanlısı kız da benim arkadaşımın taa fakülteden arkadaşı. Muhtemelen o yüzden kötüledi bana uzak durayım diye. Yukarıda yazdım

Nişan birbirini evlenmeden önce iyice tanımak olmuyorsa boşanmadan kurtulmak için yapılır.İlla nişan göz koydum bu kadına adama burdan dönüş yok diye yapılmaz.Anlaşamaz ayrılır insanlar boşanmak bile birinin gözünü oyup hala onla olmaktan iyidir .Kız arkadaşınız çok saçma fikirli .Nisanlandigi kız başka siz başka .Ne alaka

Canımın içisiniz ne güzel demişsiniz. Çocuktan yana işin dönüşü yok gibi ama kız herhalde barışmak istiyormuş. Ben gerçekten uzun zamandır bu kadar beğenmemiştim birini her anlamda. Umarım hakkımızda hayırlısı olur

Girmeyin o konuya ayrıntıya birden aniden bırakın o kızı yad edip durmayın siz ikinize bakin .Sakin merakiniza yenik düşmeyin .Siz kendinize odaklanın

Girmeyin o konuya ayrıntıya birden aniden bırakın o kızı yad edip durmayın siz ikinize bakin .Sakin merakiniza yenik düşmeyin .Siz kendinize odaklanın
Dediğinizi yapacağım, geçmişi karıştırmaya gerek yok bence de. Arkadaşıma da hiçbir şey anlatmayacağım sessizce götüreceğim inşallah güzel geçer yarın yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…