Tam hayalimdeki gibi bir erkek derken... mantığımla hislerim arasında kaldım. Ne yapmalı?

Yaşayıp görmeniz lazım diyorum ben . Herkes herkesle aynı olmuyor kimya gibi düşünün bir madde a ile tepkimede yanıcı iken b ile tepkimede söndürücü. Zamanla çiftler birbirinin gazını frenini çözüyor ,kadın bazen erkeğin üzerinde cilvesini kullaniyor veya domine ediyor bir şekilde kimse eskisi gibi kalmıyor . En kötü ihtimalle tahta kafa bir adamsa ayrilirsiniz ne var bunda . Denemedim demezsiniz . Belki hayatınızın erkeği olacak .

Yalnız sizin bu kız arkadaşın karın ağrısını öğrenmiş olmanız iyi olmuş dikkat edin ona yermi kk üyeleri
Vallahi kk'nin akıllı hanımları olmasa ben de işi çok kurcalamazdım neredeyse herkes arkadaşımın iyi niyetli olmadığını söyledi. Tecrübeniz yine yol gösterdi Allah hepinizden razı olsun ben aşk konularında bazen neyin ne olduğunu göremiyorum. Kafam karıştıkça yazarım artık bunaltmazsam insanları

iletişim önemlidir..
rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…