• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tam unutmuştum seni :(

busra06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
224
98
123
kızlar eski sevgilim astsubaydı ve birlikleri gercekten cok zor bordo bere diye bildiğimiz birlik 4 ay burdaysa 4 ay sınırda :( ben cok tutuldum eskiden beri beğeniyordum ilişkimiz uzun sürmedi zaten cok yakısıklı oldugu için üzer diye hiç kabul etmiyordum en sonunda başladık bi şekilde ama o kadar dengesizdi ki (bunu kendide kabul ediyor ikizler burcu bide) bi iyi oluyordu bi soğuk oluyordu dayanamadım ayrıldım bir hafta sonra tekrar bi şekilde yapısının böyle oldugunu ve işinin zorlugunu vs bahane ederek barıstık tabi iki ay sonra yine aynı davranmaya başladı gercekten cok sevsemde cekilecek gibi değildi yine ayrıldım bu sefer gercekten bitti o da seni üzmek istemiyorum benim hayatım böyle dedi üç ay boyunca hiç aramadık temmuz sonu göreve gidecekti beni aramaya basladı gıtmeden göreyim diye tam onsuzluga alıstım derken...kaç gün boyunca aradı gitmedim üzülcektim yine ama en son dayanamadım gittim cafede bulustuk o kadar özlemişti ki beni her duygum tekrar canlandı sürekli dönünce söyle olur böyle olur diyodu ama ben umutlanmak istemedim..üç gün sonra gitti göreve ben cafede söylediklerini hatırlattım beni bekleme ben seni üzerim benim hayatım git gel böyle işte.. sen hiç pişman olmadıgım bi ilişkım oldun dedı. aglayarak peki yazdım sadece sildim herseyini...ağustostan beri hiç yazmadı o da.. ta ki izne gelene kadar iki gün önce görüşmek için beni aradı noyu görünce şok oldum ekranda :( hergün dil döktü ben yıne kabul etmedim üzülmemek için. görüşmeyelim sen yine aynısını yapacaksın ben tam unutmusken aylar sonra bunu yapıyosun dıye isyan ettim haklısın dedi sadece bende salağım ya içim içimi yedi son kez gör ne olcak dedim ve mesaj attım ertesi gün..bana ' bosver beni görme üzülürsün benim içimde sana karsı bir ilgi bir his yok ' dedi basımdan kaynar sular döküldü o an hiç bişey yazamadım..madem yok ne diye görüşmek istiyo aklıma giriyo aylarımı çöpe attırıyor neden bu kadar vicdansızlar :KK61::KK61:ben amacını anlayabilmiş değilim aramızda cinsellikte olmadı hiç o amacta olsa dicem ama o da değil kafayı yicem artık:KK42::KK42::KK42::KK42:

kızlar eski sevgilim astsubaydı ve birlikleri gercekten cok zor bordo bere diye bildiğimiz birlik 4 ay burdaysa 4 ay sınırda :KK43: ben cok tutuldum eskiden beri beğeniyordum ilişkimiz uzun sürmedi zaten cok yakısıklı oldugu için üzer diye hiç kabul etmiyordum en sonunda başladık bi şekilde ama o kadar dengesizdi ki (bunu kendide kabul ediyor ikizler burcu bide) bi iyi oluyordu bi soğuk oluyordu dayanamadım ayrıldım bir hafta sonra tekrar bi şekilde yapısının böyle oldugunu ve işinin zorlugunu vs bahane ederek barıstık tabi iki ay sonra yine aynı davranmaya başladı gercekten cok sevsemde cekilecek gibi değildi yine ayrıldım bu sefer gercekten bitti o da seni üzmek istemiyorum benim hayatım böyle dedi üç ay boyunca hiç aramadık temmuz sonu göreve gidecekti beni aramaya basladı gıtmeden göreyim diye tam onsuzluga alıstım derken...kaç gün boyunca aradı gitmedim üzülcektim yine ama en son dayanamadım gittim cafede bulustuk o kadar özlemişti ki beni her duygum tekrar canlandı sürekli dönünce söyle olur böyle olur diyodu ama ben umutlanmak istemedim..üç gün sonra gitti göreve ben cafede söylediklerini hatırlattım beni bekleme ben seni üzerim benim hayatım git gel böyle işte.. sen hiç pişman olmadıgım bi ilişkım oldun dedı. aglayarak peki yazdım sadece sildim herseyini...ağustostan beri hiç yazmadı o da.. ta ki izne gelene kadar iki gün önce görüşmek için beni aradı noyu görünce şok oldum ekranda :KK43: hergün dil döktü ben yıne kabul etmedim üzülmemek için. görüşmeyelim sen yine aynısını yapacaksın ben tam unutmusken aylar sonra bunu yapıyosun dıye isyan ettim haklısın dedi sadece bende salağım ya içim içimi yedi son kez gör ne olcak dedim ve mesaj attım ertesi gün..bana ' bosver beni görme üzülürsün benim içimde sana karsı bir ilgi bir his yok ' dedi basımdan kaynar sular döküldü o an hiç bişey yazamadım..madem yok ne diye görüşmek istiyo aklıma giriyo aylarımı çöpe attırıyor neden bu kadar vicdansızlar :KK61::KK61:ben amacını anlayabilmiş değilim aramızda cinsellikte olmadı hiç o amacta olsa dicem ama o da değil kafayı yicem artık:KK42::KK42::KK42::KK42:

Dengesiz,ne yaptıgını bilmeyen üniformalılardan birisi daha :KK11::KK11: bende de vardı böylesi hatta hala var 3-4 yıl oldu hala peşimi bırakmıs degıl. ayrılırsın aradan zaman gecer yıne arar.Sonra ılgılenmez ilişkinin gerekenlerını yapmaz . Kısacası dengesiz insanla ugrasmak zor hele sevgili olunca daha zor . Seni bir daha ararsa kı kesın arayacaktır reddetmelısın yoksa bu iş uzayıp uzayıp gider
üzülürsün canım

kızlar eski sevgilim astsubaydı ve birlikleri gercekten cok zor bordo bere diye bildiğimiz birlik 4 ay burdaysa 4 ay sınırda :KK43: ben cok tutuldum eskiden beri beğeniyordum ilişkimiz uzun sürmedi zaten cok yakısıklı oldugu için üzer diye hiç kabul etmiyordum en sonunda başladık bi şekilde ama o kadar dengesizdi ki (bunu kendide kabul ediyor ikizler burcu bide) bi iyi oluyordu bi soğuk oluyordu dayanamadım ayrıldım bir hafta sonra tekrar bi şekilde yapısının böyle oldugunu ve işinin zorlugunu vs bahane ederek barıstık tabi iki ay sonra yine aynı davranmaya başladı gercekten cok sevsemde cekilecek gibi değildi yine ayrıldım bu sefer gercekten bitti o da seni üzmek istemiyorum benim hayatım böyle dedi üç ay boyunca hiç aramadık temmuz sonu göreve gidecekti beni aramaya basladı gıtmeden göreyim diye tam onsuzluga alıstım derken...kaç gün boyunca aradı gitmedim üzülcektim yine ama en son dayanamadım gittim cafede bulustuk o kadar özlemişti ki beni her duygum tekrar canlandı sürekli dönünce söyle olur böyle olur diyodu ama ben umutlanmak istemedim..üç gün sonra gitti göreve ben cafede söylediklerini hatırlattım beni bekleme ben seni üzerim benim hayatım git gel böyle işte.. sen hiç pişman olmadıgım bi ilişkım oldun dedı. aglayarak peki yazdım sadece sildim herseyini...ağustostan beri hiç yazmadı o da.. ta ki izne gelene kadar iki gün önce görüşmek için beni aradı noyu görünce şok oldum ekranda :KK43: hergün dil döktü ben yıne kabul etmedim üzülmemek için. görüşmeyelim sen yine aynısını yapacaksın ben tam unutmusken aylar sonra bunu yapıyosun dıye isyan ettim haklısın dedi sadece bende salağım ya içim içimi yedi son kez gör ne olcak dedim ve mesaj attım ertesi gün..bana ' bosver beni görme üzülürsün benim içimde sana karsı bir ilgi bir his yok ' dedi basımdan kaynar sular döküldü o an hiç bişey yazamadım..madem yok ne diye görüşmek istiyo aklıma giriyo aylarımı çöpe attırıyor neden bu kadar vicdansızlar :KK61::KK61:ben amacını anlayabilmiş değilim aramızda cinsellikte olmadı hiç o amacta olsa dicem ama o da değil kafayı yicem artık:KK42::KK42::KK42::KK42:

onla hayat geçmez..
evlensen diyelim çocuklara yazık..
dengesiz baba zor durum..

Ben söyleyeyim canım ondan sana hayır gelmeeez,uzak dur. O tarz davranan kişiler anlık boşluğa düşüyor bakıyor etrafına bana en fazla kim ilgi gösterir diye tabi buluyor da... Amaçları kendilerini tatmin etmek yoksa sevgi değil öyle bir şey olsa zaten "Seni seviyorum" der,üzmemeye çalışır "Benim içimde sana karşı bir ilgi bir his yok" demez.

Ne istiyorsun anlamıyorum, adam sana karşı hiç bir şey hissetmediğini söylemiş daha ne yapması lazım?
Adam dengesizin önde gideni ama kusura bakma seninde kendine saygın hiç yok..
bırak şu adamın peşini azıcık gururlu olun Allah aşkına ya..

Ne istiyorsun anlamıyorum, adam sana karşı hiç bir şey hissetmediğini söylemiş daha ne yapması lazım?
Adam dengesizin önde gideni ama kusura bakma seninde kendine saygın hiç yok..
bırak şu adamın peşini azıcık gururlu olun Allah aşkına ya..
canım zaten ilk defa agzından sana karsı bişey hissetmiyorum lafını duydum yoksa ben bugune kadar kendımı kandırmısım işinden dolayı böyledir falan diye yoksa ben ayrıldıktan sonra asla ne aradım ne mesaj attım bu lafı duyduktan sonra zaten bunun bidaha olmasına izin vermicem.. ama cidden cok üzüldüm hayatıma devam ediyordum ama dediği laf zoruma gitti :(

Dengesiz,ne yaptıgını bilmeyen üniformalılardan birisi daha :KK11::KK11: bende de vardı böylesi hatta hala var 3-4 yıl oldu hala peşimi bırakmıs degıl. ayrılırsın aradan zaman gecer yıne arar.Sonra ılgılenmez ilişkinin gerekenlerını yapmaz . Kısacası dengesiz insanla ugrasmak zor hele sevgili olunca daha zor . Seni bir daha ararsa kı kesın arayacaktır reddetmelısın yoksa bu iş uzayıp uzayıp gider
üzülürsün canım
bu cevaptan sonra asla tekrarı olmaz canım cok üzüldüm..onu düşündüğüm zamana acıdım :(

Cani sikildikca gormek istemis seni birakt8gi gibi buluyor seni kafa rahat kosede kalsin diye gel gitleri olan adam yine arar kesin bosver onu onune bak
Fazla onun icin uzulmeye degmez
cok haklısın canım sanırım bu yüzden..ben anlam yüklemişim salak gibi

hakkaten denegesizmişte
sen neden sana ulaşmasına izin veriyorsun
telefon numaranı degiştir

hakkaten denegesizmişte
sen neden sana ulaşmasına izin veriyorsun
telefon numaranı degiştir
canım telefon numaramı yeni değiştirdim sayılır iş için cok zor oluyor bazı cihazlara kayıtlı sorun yapıyor iş yeri.. yoksa whatsappta falan engelliydi numarayıda silmiştim:KK42:

Onun her istediginde fazla direnemeyip, karsi koyamadiginiz icin oluyor bunlar... Siz izin vermezseniz sizi bu kadar üzemez...:ssz:

Canım ben de de vardı aynısından o da ikizler burcuydu!!! O da beni evlilik konusunda bir heveslendirip bir vazgeçerdi:KK43: sonu ne oldu biliyormusun akşama düğünüm olacaktı bıraktı beni öylece...
inanmıyorum şok oldum canım ya :(( bende kurtuldum cok gecmeden bidaha asla yalvarsada gorusmıcem ama seninki cok kotu olmus cok üzüldüm yınede kurtuldugun ıcın sukret

ikinizde saptantı haline getirmişsiniz ilişkiyi.numarını değiştir yeni aşklara yelken aç derim:KK49::KK49::KK49:

Onun her istediginde fazla direnemeyip, karsi koyamadiginiz icin oluyor bunlar... Siz izin vermezseniz sizi bu kadar üzemez...:KK14:
evet canım işte sevince aptal durumuna düşüyo ınsan ona karsı hep bi zaafım vardı oyüzden böyle oldu.(

Back
X