Tanıştığım adam ve beni denemesi...

Ver 200 TL para git en kral masöze, bakire boksörle de muhattap olma. Hem masaj yapmayı bilir, hem de otel daha pahalı, ucuza gelir. Adam saf mıdır nedir, anlamadım.

İlk görüşmede bakireyim demeniz tuhaf olmuş. Adamın sizi denediği yok.

Tanımadığınız bir adamla ilk buluşmada cinsellik konuşmuşsunuz demekki adam elinizi tutmaya ya da öpmeye sarılmaya vs çalıştı.Kuaför kadın kimsenin içini bilemez ki demekki dışardan iyi biri görünüyor neden para alsın ki?Para hesabı sormak kadar adamı dövecektim demek de saçma. Adam psikopat çıksa orda sizi bıçaklasa napacaktınız?

Dövme olayı aşırı saçma geldi yani kötü bir tarafa bile gidebilir oraya kadar gitmeyi bile düşünüp döverim sonra demişsiniz. Adamın niyeti belli deneme falan yok ucuz kurtulmuşsunuz.

Bizim zamanımızda ilk karşılaşmada burcun nee?yaşın başın kaç gb konuşmalar yapılırdı siz bakireyim evlenmeden olmaz.
Allah aşkına mantıklı düşünüp konuşsna kadar kimseyi dövmeyi hayal etmeyin

Böyle bir şey neden aklınıza geldi ki
adam daha ilk zamanlardan otele gidelim diyorsa güvendiği bir şey vardır.Kuaför kadın dükkanına gelenleri adamlara mı satıyor nedir anlamadım. Ortada para pul olmasa adam nasıl cesaret etsin ki? manyak manyak şey var aklımda

Ek not: Aracidan ne para alacak verecek Allah askina.biraz mantikli düsünün. Araci da adami sadece gösterdigi kadar taniyor

Elin adamına "ben bakireyim, evlenmeden olmaz" demeye hiç mi utanmadınız?
Gerçekten yani, hani marjinal bizdik?

Kuaför adama neden para versin ayrıca? Adam kadına para mı verdi, kadın beni pazarladı mı falan deseniz "fazla yeşilçam filmi izlemişsin" deyip yine de bir nebze anlarım da elin kadını sizi biriyle başgöz etmek için neden para saçsın

Bir erkeği ciddi ciddi dövebileceğinizi sanmanız da çok fantastik.

Hayır utanmadım çünkü ahlaksızlık yapmadım zina etmedim. vallahi döverdim billahi döverdim ben değil adam altımda kalırdı.

Siz adamdan daha tuhafsınız.
İlk görüşmeden bak ben bakireyim hee evlenmeden sevişmem demenizdeki amaç neydi?
Ciddi bir kızım ve benimle sevişmek istiyorsan nikahı basmalısın mesajı mı verdiniz aklınızca?

He canım he, otelin önünde dövecektin. Aynen. Komedi filmi çekiyoruz herhalde. Yaş kaç? 17,5 18 falan mı?

bakire olduğumu söylemeseydim kim bilir napardı. bile bile bu teklifi yapıyor. Adamla ciddi buluştuk o yüzden en başında dedim

Yinede dogru birsey degil bana göre. Hareketlerinden anlardiniz simdi gibi niyetini. Kendi özelinizi daha yeni tanistiginiz erkeklere hemen anlatmayin derim. Bazi erkeklerin (özür dileyerek yaziyorum, ama bu sözleri kullanan erkeklere de sahit oldum) "ben bunu patlatirim" kafasinda oldugunu da bilin.

Manyak manyak şeyler işte.
Kuaför sanki alıp satmış gibi davranıyorsunuz.
İlişkiler ve iletişim için destek almanızı öneririm. Mesela Tülay Kök dinleyin. Sınırlarınızı belirlemek için karşıdakine ben bakireyim demenin ne gereği var ki. Bunu demek için adamın ilk buluşmada sizi köşede sıkıştırıp öpmeye sevişmeye zorlaması gerekir.
Zaten ilk süreçte insan birbirini tanımaya çalışır, cinsel hayatı ile ilk dönem ilgilenşlmez diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…